Napisane przez Qsypal
Kolejny dobry dzień, nie wiem co się stało -.- Nieco słabsza końcówka sesji ale i tak do rolla można dopisać 1,2k zielonych. Tak więc total profit ponad 2k, 20% stejka za nami.
no i pysznie, oby tak do końca :sdrink
Napisane przez Qsypal
Kolejny dobry dzień, nie wiem co się stało -.- Nieco słabsza końcówka sesji ale i tak do rolla można dopisać 1,2k zielonych. Tak więc total profit ponad 2k, 20% stejka za nami.
no i pysznie, oby tak do końca :sdrink
Witam
25%, roll 8700
Nie wiem czy będę grał przez najbliższe dni, będąc w Pradze złapałem jakieś przeziębienie i nie za dobrze się czuję, dzisiaj zmuszałem się do gry, a myślę, że to nie najlepiej wpływa na grę ;/
Pozdrawiam
daj cynk po dzisiejszej sesji jak idzie , raczej lekki downswing przeczuwam patrząc na stawki ale powodzenia!
Cześć
Ostatnio tak fatalnie szło, że nawet nie chce się o tym pisać. Praktycznie cały profit który był udało się przegrać w 3 dni, czyli w tyle ile udało się go ugrać... Jedyny plus z takiej sytuacji to to, że stan konta to 0, a nie -3k jak to miało miejsce wcześniej i trzeba było 0 gonić. Póki co mam problemy z HM, przestał mi importować pliki, chociaż hud działa normalnie, muszę albo poczekać na jakąś łatkę, albo ręcznie pouzupełniać wyniki w plikach, czego oczywiście nie chce mi się robić...
Jak tylko uporam się z tym błędem wrzucę jakieś dokładniejsze informacje.
Swoją drogą bardzo profesjonalne podejście, jak nie idzie to się trzeba przyłożyć i próbować odrobić bez zbędnego gadania, a nie rozpisywać się jakie to coolery na nas spadają i rozważać zakończenie stakingu przed czasem, jak to niektórzy stakowani mają w zwyczaju. Powodzenia w dalszej grze
Witam
Postaram się dziś zrobić update, ale niczego nie obiecuję. Obecnie moje turnieje w HM wyglądają tak, że ostatnie 200 mam uznane za nieskończone, co za tym idzie nie mam żadnego wyniku. Żeby było jeszcze ciekawiej, historia z nich została importowana do katalogu HM, tyle tylko, że błędnie, i teraz nawet nie mogę jej importować innym programem, bo wyskakują błędy. HM żadnej łatki nie wprowadził, pozostaje mi jedynie wysłać wyniki na maila i ręcznie uzupełnić wynik każdego sng, co jest niestety czasochłonne...
Wstawię wyniki asap
Pozdrawiam
też jestem ciekaw jak tam Ci idzie? jak z % wyrobienia bonusu?
w 1 stackingu jakoś więcej info było..
ale i tak GL i oby sie skonczylo jak najgrubiej
tego to akurat nie wiemy jak on idzie bo brak jakich kolwiek aktualizacji... ale widać że Qsypal żyje bo gra więc trzeba życzyć powodzenia i niestety uzbroić się w cierpliwość...
Cześć
Wybaczcie, miałem napisać ale tego nie uczyniłem, żyję ostatnio trochę jak zombie... nie dość, że mam runa, który niemal zniszczył moją psychikę, to jeszcze do tego mam challange na mm i staram się grać jak najwięcej, przez co dość mało sypiam i brakuje mi czasu na wszystko.
Niestety, updatowanie wyników w hm zajęło mi kilka godzin (które ciężko było mi znaleźć), musiałem ręcznie wpisać w lobby starsa numer sita, wysłać historię na maila, a potem na jego podstawie uzupełniać miejsce, wynik i wysokość wygranej. Tak ponad 200 razy...
Żeby sprawdzić czy nie popełniłem jakiś błędów odblokowałem wyniki na ss i zresetowałem do dnia rozpoczęcia stejka, jeśli chcecie sprawdzić wynik musicie tylko w filtrach ustawić size na 18 osób, bo grywam też inne gry w międzyczasie. Do końca zostało 10%,niestety szykuje się pierwsza i to poważna wtopa ;/ Zdecydowanie za dobry start był. Kolejna lekcja pokory dla mnie. 50BI to jednak za mało. Mam nadzieję, że uda się jakimś lekkim runem podnieść i zminimalizować straty.
Pozdrawiam
Napisane przez Qsypal
CześćWybaczcie, miałem napisać ale tego nie uczyniłem, żyję ostatnio trochę jak zombie... nie dość, że mam runa, który niemal zniszczył moją psychikę, to jeszcze do tego mam challange na mm i staram się grać jak najwięcej, przez co dość mało sypiam i brakuje mi czasu.
Nie wiem czy to uczciwe, robic challange w MM grajac na stejku sng, jak wiadomo jest ta meczace bo eventy sa w zlych godzinach co powoduje niewyspanie a przy tym napewno gorsza gre, railing tez tragiczny, io ile do wczesniejszych ofert nie mozna miec nic do zarzucenia to ta chyba nie tylko w moim odczuciu to klapa.
dokladnie mialem to napisac mozna bylo uprzedzic ze robisz jakis chalenge ktory bedzie mial znaczacy wplyw na twoja forme nie mowiac juz o aktualizacjach. przeciez to chyba nie problem wejsc na minute na forum i napisac stan konta itp