Po ostatnim szipku przyszedl solid wpierdol. Grubsza sesja z racji, ze niedziela. Od nastepnej bedzie troche mniejszy avg BI.
Roll: 13 500
MTT: 518
Po ostatnim szipku przyszedl solid wpierdol. Grubsza sesja z racji, ze niedziela. Od nastepnej bedzie troche mniejszy avg BI.
Roll: 13 500
MTT: 518
Rano chwile pogralem i wpadlo 400$ za 5 msc 11$ turbo.
Na tę chwilę:
MTT: 608
Roll: 14 893
Dzisiaj torba niesamowita.
Roll: 14 150
MTT: 665
Z pozytywow: wygrane satki do sm i do swup, takze w niedziele gramy.
Gowno a nie granie.
Tak konczyly sie dzisiejsze deepy -> http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5472659_1237329B1F
MTT: 705
Roll: 13 582
Dosc przyjemna sesja dzis. Pare deepow, ale bez zdecydowanego pieprzniecia.
Roll: 13 750$
MTT: 881
Blisko bylo: http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5618448_34F20FB337
Roll: 13 190$
MTT: 953
Nie przesadzalbym. Jestesmy w gornej polowie przedzialu 10-15k. Jakbym mial wybierac turki scisle zgodnie z zakladanym schedule to, po pierwsze, staking trwalby do nowego roku, a po 2 - B22 takze byl drozszy, niz zakladany przedzial przy ówczesnym rollu. Efekt chyba zly nie byl?
wolałbym nie naginać zasad. były dość rozsądne i tego się trzymajmy. w tym momencie sesje kosztują pewnie ponad 600$. Na midach na prawde łatwo oddać ten pokaźny zysk ktory jest wypracowany. Prosiłbym o nie granie wiecej b55 i h44 póki nie dobijemy do 15k w rolu.
ręka AA to szkoła życia
powodzenia dalej
Ale czy Ty myslisz, ze mialem zamiar odpalac tego typu tury nie patrzac na rolla? No i nie odpowiedziales na temat wygranego b22. (?)
Poki roll jest w gornej polowie przedzialu 10-15k, bede odpalal tego typu turki. Prosze o wypowiedz reszty inwestorow.
Napisane przez skarpet2
Ale czy Ty myslisz, ze mialem zamiar odpalac tego typu tury nie patrzac na rolla? No i nie odpowiedziales na temat wygranego b22. (?)Poki roll jest w gornej polowie przedzialu 10-15k, bede odpalal tego typu turki. Prosze o wypowiedz reszty inwestorow.
a w b22 tez naruszyles zasady? jesli tak to nie ma sie czym chwalic. nie jestem results oriented. skończyło się dobrze, ale nie znaczy, że granie tego było fair w stosunku do inwestorów. nie wiem jakiej odpowiedzi się spodziewałeś. równie dobrze mogłeś b22 z satki shipnąć.
zgodnie z zasadami:
10k-15k - FO do 44$, turbo do 33$, satelity do 25$, 22+r
i prosiłbym żeby tego się trzymać.
Na sile probujesz byc swietszy od papieza. Chcesz byc beatyfikowany, czy co? Mam wrazenie, ze wygranie SM by Cie nie zadowolilo, bo bylo troche ponad zakladane schedule.
Anyway - czekam na opinie reszty inwestorow.
Napisane przez skarpet2
Na sile probujesz byc swietszy od papieza. Chcesz byc beatyfikowany, czy co? Mam wrazenie, ze wygranie SM by Cie nie zadowolilo, bo bylo troche ponad zakladane schedule.
Jest to moje prywatna opinia - nie jestem inwestorem wiec mozesz to sobie zingnorować.
Inwestor prosi Cie, żebyś przestrzegał zasad stackingu, które sam ustaliles, a Ty mu odpowiadasz w ten sposób?W mojej ocenie jako pokerzyści (a tym bardziej pokerzysci na stackingu!) ustalamy sobie BRM, żeby maksymalizowac zyski w długim okresie i minimalizowac ryzyko torby. Jest to jeden z najwazniejszych elementów naszego warsztatu pokerowego. Nie przestrzegając założonego BRM w jawny sposób łamiesz to, co wyróżnia nas poważnych pokerzystów od gamblerów. To absolutnie nieważne czy shipnales tego Biga 22 czy nie. Przecież nie bycie result oriented jest kolejnym ważnym czynnikiem naszego warsztatu.Tobie się udało, bo wiadomo, że raz na zaś komuś się uda .Z boku to wyglada w ten sposób - jestes graczem result oriented, który nie przestrzega założonego samemu przez siebie (!) BRM i jeszcze ma pretensje, że inwestor(!) zwraca mu na to uwagę.