Alo, salut, sunt eu, un haiduc <nutki>
Odrazu przepraszam, że taka różnica sampla jest pomiędzy ostatnim wpisem a dzisiejszy, ale poprostu wczoraj rozegrałem ~4k, a dzisiaj zrobilem reszte...
Jak widać moja gra jest strasznie swingowa ale jestem dobrej myśli ku jej ulepszeniu, chciałbym pomału zwiększać sample, zwiększać ilość stolików i nie tracić efektywności w mojej grze - czy jest to możliwe? Patrząc po Nanonoko czy WizardOfAhhs napewno, pytanie ile czasu i pracy trzeba w to włożyć... Mam zapał i mam czas by grać, i chce grać coraz lepiej.
Pierwsze jednak nad czym będe pracował to mentalność i sposób myślenia o tej grze. Poker rządzi się swoimi prawami, jeżeli nie będe umiał w odpowiedni sposób poradzić Sobie z realami tej gry, to nigdy nie będe umiał odnosić w niej naprawde dobrych wyników.
Liczą się dobre decyzje, There is no such thing as luck
Wogóle zdałem Sobie sprawe, że niedługo wychodzi Diablo 3, a ja nie mam ani na nowego kompa ani na giere
Nad D2 i SC/BW spędziłem naprawde sporo czasu, i mam duży szacunek jak i sentyment do gier Blizzarda. Miło będzie znowu usiąść i przejść tą kraine... Dzisiaj wyszedł nowy spotlight, Imo Monk to chyba najciekawsza postać z tych które będą dostępne... ( Muzyka Tristram jest chyba jedną z najbardziej klimatycznych jakiekolwiek słyszałem
Life's GOOD d(^_^)b