nie ogrywaj na sile iveya
gl
Napisane przez pokerface1719
Siemka już od godziny siedzę na me ept jak narazie nic się nie działo.. Po lewej Ivan demidov i Ivey:p gl me![]()
fota or didn't happen :challenge
Pokerstars.tv napewno gdzieś jest.. Nic się nie dzieje kończy się drugi lvl dzisiaj gramy 8 gl me
zerknalbys w przerwie jak Nilmarowi idzie? On pewnie dopiero wieczorem bedzie pisal update, a ciekaw jestem co i jak u niego. Gl dla was obu obv
Kilka małych potow mam jakieś ~ 60k dzień się kończy na 300/600 a mamy 100/200 a25
jak znajdę nilmara albo olora czy kmpk bo wiem ze dzisiaj grają to dam znać jak im idzie
Napisane przez pokerface1719
Napewno jest bo jest tv table.. Wystarczy poszukać![]()
tv table jest na uzytek relacji, ale nie live, stream na zywo bedzie tylko i wylacznie z ft.
tu macie relacje po angielsku, nic o naszych jednak nie było. na szczęście w newsie o tych co już wylecieli też nie
http://www.pokerstarsblog.com/tournaments/ept/season-9/barcelona-5/main-event-13/
AK raise 450 dwa calle flop A48 hh bet 1,3k do pota 2k jeden call turn K bet 3,1k do pota 5 k ziomek call River 10 ja 4300 do pota 10k.. On 9k / call i pokazuje TT wtf ? Spadam na 41k
5 bet bluff na demidova i zgarniam mini pocika
pyszny image dostaje kk utg open ja 3 bet z co bb 4 bet ja all in on call i Kk<Aa skracam się do 29k :/