odpalam, w przerwach jak nie zapomnę to odblokuje:)
edit: ROLL: 4164
gram
edit: ROLL: 2489
jutro trzeba coś urwać bo żenada.... dzisiaj solid wpier*****
gram
edit: ROLL: 3130
8,8 500 cap szip, 3cie w jakim frezie na 888 jakies 150 chyba wpadło, 3sf ujebane A8<KQ, KQ<KT i 99<KK
odpalam stoły
edit: ROLL: 3534
2gie w 3,3 frez z 18:00 500$ wpadło, był deepek nakonieck w frez 11 out KK<AA i big11 out QQ<KK
gram
edit: ROLL: 3043
co mi dzisiaj asów połamali.... solid wpierdol:( oby jutro oddało!
Proponowałbym przerwę bo za bardzo cię tyra i domyślam się ze gra przes to też nie jest najlepsza. A szkoda się wkurwiac , pare dni wolnego zrobi ci robote
Można by też zmienić nieco schedule by wychodził mniejszy koszt sesji, wyrzucić najdroższe i bardziej wariancyjne truki i może dodać coś z innego softu.
tyraja niesamowicie, mógłbym wrzucać te wszystkie ręce gdzie dostaje wpierdol ale po co zaśmiecać wątek
jestem w trakcie sesji, jak dzisiaj efekt końcowy będzie jak przez ostatnie 3 sesje to przechodzę na sng 180 non turbo żeby tam się troszeczkę podbudować
( tak uzgodniłem z sz3szem) jak ktoś ma inne propozycje walić śmiało
podczas sesji zrobiłem screeny z 3 roomów do wglądu z filtrem odkąd jest reload
stars
ftp
888
ps. da się w hm2 połączyć żeby wyszedł 1 wykres
? pozdrawiam
edit: poniedziałkowa sesja wyszła trochę droższa bo grałem od 15 niż zwykle + 2 challenge z 888
jesli pozostalym inwestorom nie przeszkadza to możemy pogadać nad podwojeniem obecnego rolla (wykupilbym 50%) i zbudowac dobry harmonogram, aby tym razem nie bylo torby.
mi przeszkadza, bo nasze procenty sie dwa razy zmniejsza.
poza tym byl juz jeden reload
Napisane przez Szp4Q
mi przeszkadza, bo nasze procenty sie dwa razy zmniejsza.
poza tym byl juz jeden reload
potwierdzam - musi walczyć z tego co zostało, dograj na tych sitkach, a nie kolejny reload...