odpalam e/ 475
Moze zacznij grac same 2.5$SNG turbo ale ten staking wypadl slabo. Moze inni inwestorzy cos wymysla
może zagram w niedziele jakies micro turki + hoty/bigi i zakończymy ten staking albo coś wygramy i odrabiamy:) ale ostatnio bili niemiłosiernie nawet flipa nie mogłem wygrać a jak zachodziłem do paid to jakis suckout i gg ;/ ( z takim rolem małe szanse na odbicie, jedynie cud) nie wrzucałem wam rąk, ale możecie spytać panakarka wysyłałem mu rozdania ... aż niedowierzanie, jakiś pech mnie ostatnio prześladuje ;F
sorry panowie, że tak wyszło, ale jak ogarniacie temat mtt itd to sami wiecie, że takie rzeczy się zdarzają i nie każdy gracz stakingowy przyniesie zysk, jakby tak było to pewnie sz3sz nie grałby w pokera tylko inwestował w graczy
( jakbym może miał trochę szczęścia i nie ujebał bym kilkanaście sft to byśmy byli wszyscy zadowoleni )
na 3cia szanse nie liczę bo nie dostane takiej , limit wykorzystany, już przed reloadem gadałem o tym z sz3szem
ps 2,5 turbo odpada to już lepiej bardziej zaryzykować i zagrać tą sesje niedzielna z micro turkami
tak, zagram 3ciego lub 10tego
rozpiska:
hot 3,3
hot 4,4
big 5,5
big 8,8
big 22
hot 11
hot 16,5
storm 11
big 11
frez 11
tko 1,35
frez+r 2,2 10,2
frez+r 2,2 10,2
tkoi 5,4
frez 11
frezkoi 13,5
turbo 2,2
frez 3,3
deepstack 11
500cap 8,8
tko 2,7
tko 5,4
frez 22
frez 5,5
frez 11
tko 1,35
turbi 2,2
frez 3,3
1,1+r 10,1
frezkoi 13,5
3,3+r 15,3
turbo 4,4
turbo 5,5
tko 2,7
tko 5,4
frez 11
302,8
co Wy na to?
nie chce sie bawić w Sherlocka, ale zauważyliście że:
-> bania jest Głogowa
-> pankarek jest z miejscowości Jaczów, powiat Głogowski
-> MateuszXas jest z miejscowości Góra - 10km od głogowa.
do tego pankarek bronił ostro bani podczas udowodnionego złodziejstwa bani, a bania - mimo że niby nie zna nikogo ze społeczności pokerstrategy - polecał mi stacking mateusza. Także Ci 3 panowie na pewno sie znają.
radze uważać na graczy z dolnego-śląska.
panie detektywie o co Ty mnie osądzasz ?? skąd znasz moje dane?? proszę idź troluj w inne wątki... dla Twojej świadomości współpraca z moimi inwestorami układa się bardzo dobrze, na skype są informowani cały czas .... a co do panakarka to idź sobie zobacz wątek, po paru nie udanych próbach w końcu udało mu się wyjść na prostą i wszyscy są zadowoleni....
Grasz w końcu 10 listopada czy 17 lub 24?
Miesiąc już czekamy, żebyś zagrał jedną sesję
gram 10tego na 100% , 3ciego wróciłem za późno i byłem zmęczony, jeśli chcecie mogę rozegrać nawet jutro, ale sz3sz woli w niedziele, pzdr i sorry za opóźnienia
potwierdzam odpalam jak tylko zjem obiadek, trzymajcie kciuki
edit juz wjebalem KK<99 w b8.8 i AA<T9 w b22 ;<
w 13,50 AK<AK ; f