nowy schedule widziałbym tak że grasz turki do $55 bez schodzenia ze stawek i nie grasz żadnych satelit do droższych turków jak się zrollujesz porządnie to pogadamy o +$109
Napisane przez Ringo7030
nowy schedule widziałbym tak że grasz turki do $55 bez schodzenia ze stawek i nie grasz żadnych satelit do droższych turków jak się zrollujesz porządnie to pogadamy o +$109
+1
Jak już ustalimy szczegóły to wpłacę swoją cegłę.
sz3sz, dark1one i mexican boys co robimy ? dostajac taki wpierdol ciezko bedzie uzbierac chetnych inwestorow na reload.. ja zgodze sie z kazda wasza propozycja (jak cos to skype: pankarek)
Co przy ewentualnym przejęciu udziałów po kimś? "Na logikę" powinno się też przejąć czyjś "udział w makeupie", ale "na sprawiedliwość" niby nie
mozesz wystawić udziały z makeupem (te które się nie sprzedały) Myślę, że spokojnie powinny zejść, gdybym mogl zwiekszyc ilosc udzialow z makeupem sam bym się zastanowil czy wiecej nie wziac
Napisane przez pankarek
sz3sz, dark1one i mexican boys co robimy ? dostajac taki wpierdol ciezko bedzie uzbierac chetnych inwestorow na reload.. ja zgodze sie z kazda wasza propozycja (jak cos to skype: pankarek)
jak to co robimy
odrabiasz wpierdol, potem wchodzisz wyzej i robisz dobry profit
przerzucanie pieniedzy i krecenie rake nas nie urzadza
wrzuc dokladny schedule co proponujesz w tym stakingu grac, dogadamy szczegoly i zrobimy reload
co do makeupu - its up to you, moja propozycja - wez udzialy ktore zostaly zwolnione - nie placisz od nich cuta, plus troche to krzywe ze w pierwszej ofercie nic nie miales
Napisane przez dark1one
mozesz wystawić udziały z makeupem (te które się nie sprzedały) Myślę, że spokojnie powinny zejść, gdybym mogl zwiekszyc ilosc udzialow z makeupem sam bym się zastanowil czy wiecej nie wziac
![]()
No ja bym sie na taki skusił. Przemyślcie to - Wy nic nie tracicie, a przynajmniej się reload sprzeda, bo na razie to bieda widzę.
Cegły
50% - 2500$
20% - 1000$
10% - 500$
5%- 250$
2,5% - 125$
dark1one - 15%
sz3sz - 20%
Ringo7030 - 20%
Rakietman - 5%
Kanar007 - 2%
38% left
gaaish ??
jerryfci ??
schedule : turbo do 27$, frezz do 55$, rebuy do 11
Napisane przez pankarek
Cegły
50% - 2500$
20% - 1000$
10% - 500$
5%- 250$
2,5% - 125$dark1one - 15%
sz3sz - 20%
Ringo7030 - 20%
Rakietman - 5%
Kanar007 - 2%38% left
gaaish ??
jerryfci ??schedule : turbo do 27$, frezz do 55$, rebuy do 11
imo freez do 33 + b55
gaaish ??
No ja czekam na wyjaśnienie sprawy ze wskakiwaniem nowych na stary make up, wtedy się zdecyduje :).
Chodzi o to, czy jak wezmę teraz cegłę, to czy z pierwszych 10k profitu mam %cegły*profit, tak jak starzy inwestorzy, a cut dla stakera liczony dopiero powyżej 10k.
Napisane przez gaaish
gaaish ??
No ja czekam na wyjaśnienie sprawy ze wskakiwaniem nowych na stary make up, wtedy się zdecyduje :).
Chodzi o to, czy jak wezmę teraz cegłę, to czy z pierwszych 10k profitu mam %cegły*profit, tak jak starzy inwestorzy, a cut dla stakera liczony dopiero powyżej 10k.
+1, jak tak to wezme 7,5%
Jeśli takie będą warunki (w sumie inne ciężko sobie wyobrazić, bo to przecież przejęcie udziałów po tych, którzy się wycofali, ale wolę potwierdzić), to ja poproszę dyszkę.
Cegły
50% - 2500$
20% - 1000$
10% - 500$
5%- 250$
2,5% - 125$
dark1one - 20%
sz3sz - 20%
Ringo7030 - 20%
Rakietman - 5%
Kanar007 - 2,5%
gaaish 10 %
jerryfci 7,5%
szpaq 10%
5% left
schedule : turbo do 33$, frezz do33$ +b55, rebuy do 11
Też wziąłbym 10% i jestem za propozycją szesza - mało value w 55 frezach jest, więc <33 i b55 brzmi dobrze
Po raz kolejny uprzejmie proszę autora tematu o potwierdzenie, że nowe cegły sprzedawane są z "bonusowym" mejkapem, tzn. jako przejęcie udziału inwestorów, którzy się wycofali.
Z góry dzięki ;]
Odpowiedzi nie ma, a niestety muszę dzisiaj podjąć decyzję odnośnie tego wydatku, więc niestety się wycofuję.
Gl tak czy inaczej.