Tak, gram
16k hands, wynik: -250$, ~27k FPP
Mam nadzieje na lepsza druga polowe.
26k hands, wynik: +40$, 39k FPP, 100$ stellary
Zrobie sobie jeden dzien wolnego, bo chyba za bardzo gonie...
Napisane przez chrischrischris
Zrobie sobie jeden dzien wolnego, bo chyba za bardzo gonie...
♠_thumbsup:
Takie pytanko tylko - masz SuperNovę czy PlatiniumStar?
Pozdrawiam
Napisane przez chrischrischris
26k hands, wynik: +40$, 39k FPP, 100$ stellaryZrobie sobie jeden dzien wolnego, bo chyba za bardzo gonie...
imo to masz dobrze grać a nie gonić
+/- 10 dni mi nie robi różnicy w stackingu, a +/-1k$ już tak
Twoj wykres noSD zmotywowal mnie do nieco agresywniejszej gry niz zwykle stosuje i calkiem przyjemna sesja mi dzisiaj pykła
w końcu ruszyło
lepiej późno, niż wcale
ostatnie 8 k hands to walka o chwałę i kolejnych inwestorów
Kolejnych inwestorów? Nie będzie dla nich miejsca raczej
No i już przy okazji - jak będziesz wystawiał kolejną ofertę na NL50/100, to chciałbym utrzymać swój udział
Pozdrawiam i gl na finishu ♠_thumbsup:
Napisane przez Tomasson225
Kolejnych inwestorów? Nie będzie dla nich miejsca raczej![]()
nie znam sie na cash ale kilka/kilkanascie BInow na nl50/10 po 32k rak jest takim swietnym wynikiem? czy o co chodzi?
no ofence, sorry za offtop, po prostu wynik wydaje mi sie byc "w normie" u wygrywajacego gracza, moze jakbym zabaczyl wykres to jakas zobrazowalo by mi zajebistosc Hero
Napisane przez Durex86
nie znam sie na cash ale kilka/kilkanascie BInow na nl50/10 po 32k rak jest takim swietnym wynikiem? czy o co chodzi?
no ofence, sorry za offtop, po prostu wynik wydaje mi sie byc "w normie" u wygrywajacego gracza, moze jakbym zabaczyl wykres to jakas zobrazowalo by mi zajebistosc Hero![]()
Tu chodzi o tzw. masturbację czerwoną linią, powszechną na wszystkich forach pokerowych.
Niemniej jednak, ja też dalej się piszę na inwestowanie
Napisane przez Durex86
no ofence, sorry za offtop, po prostu wynik wydaje mi sie byc "w normie" u wygrywajacego gracza, moze jakbym zabaczyl wykres to jakas zobrazowalo by mi zajebistosc Hero![]()
Chodzi mi raczej o to, że stakingi cash rzadko się zdarzają na naszym forum, a jeżeli jest to staking gracza wygrywającego na dużej próbce, jakim na pewno jest chris, to byłoby głupotą zrezygnowanie z inwestowania w niego. Jakikolwiek profit, nawet najmniejszy, jest lepszy niż jakby środki miały leżeć na koncie nietknięte - o to dokładnie chodzi
A że chris miał po drodze jakiś słabszy okres gdzie spadł poniżej rolla startowego - no cóż, zdarza się
@thomaPL - tu raczej nie ma się czym podniecać, bo więcej bi można wygrać/przegrać nawet mniejszej próbce
Mnie tez troche dziwi ten entuzjazm
Nie ma co ukrywac, ze wynik poki co jest slaby, a tez duzo handow do konca nie zostalo.
Wiem, ze jestem w stanie wykrecic duzo wiekszy profit, ale nie idzie najlepiej...
Moge powiedziec, ze wiekszosc stackingu gram dobrze, niestety zdazylo sie pare glupich akcji i moglo by byc kilka stackow wiecej.
Dogram do 40k hands i zobaczymy co dalej, oczywiscie zalezy mi na jak najlepszym wyniku.
Przynajmniej moj styl sprzyja wiekszemu rakebackowi
I dzieki za mile slowa, rowniez za wczesniejszy post Mieso, ktorego nie skomentowalem
Co do probki, to nawet u najlepszych graczy sie zdazaja takie okresy break even.