Przejdź do forum
Railing NL10 hewitt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Railing NL10 hewitt2

48 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,047 Wyświetlenia

Graty wyników. Sorry ale z tym bonusem ale nie dam rady pomóć.

GL

Odpowiedz
Cytat

Siemka, jak tam idzie klikanie?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hej, nie wiem jak idzie, bo konsekwentnie nie patrzę do kasjera. :D W sobotę wieczorem, wrzucę wykres. Jeśli chodzi o odczucia to gra mi się bardzo dobrze. Mam wrażenie, że ten limit mam już rozpracowany. :)

Odpowiedz
Cytat

kk, skończ tutaj i pomyślimy wspólnie o stakowaniu szczebelek wyżej ; )

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Spoiler

Wyniki na dobry plus, volume bardzo słabe. Dzieje się tak z dwóch powodów:

1. Jak zaczynałem stacking byłem bezrobotny i miałem cały dzień na grę. Następnie to się zmieniło i czasu mam mało.

2. Ogólny chaos i nieogarnięcie.

Od przyszłego tygodnia mam ściśle wyznaczone codziennie (poza niedzielą) 5 godzin na grę w pokera. To są żelazne ramy czasowe, żadne inne sprawy poza pracą i stackingiem mnie nie interesują i niczym innym nie będę się zajmować. To da 2-2,5k rąk dziennie. Chciałbym podkreślić, że niski volume w żadnym wypadku nie wynika z tego, że sobie was lekceważę, cały czas chcę zakończyć stacking jak najszybciej i ciągle mi coś w tym przeszkadza. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się ogarnąć i to przyśpieszyć.

Odpowiedz
Cytat

W porządku, najważniejsze żebyś grał swoje i tutaj na bieżąco updateował, reszta to są sprawy drugorzędne.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za wyrozumiałość.

Mały raport z placu boju. Jak zwykle volume nie poszedł zgodnie z planem. W poniedziałek zagrałem 1,5k, we wtorek 1,4, wczoraj 2k. Dzisiaj po 700h szybko przegrałem sześć stacków pod rząd i dopadło mnie dawno już nie pojawiające uczucie tiltu. Muszę dzisiaj niestety awaryjnie przerwać grę. Nie wiem czemu, ale dosyć mocno mnie to ruszyło i nie ma sensu dalej grać, bo bym zaczął spazzować.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Gratek

Fajny wykres. Miła odmiana widzieć, że ktoś na stakingu na NL10 pokonuje ten limit, zamiast bycia BE i szukania usprawiedliwień. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki Gratek za miłe słowa. Mam nadzieję, że nie przedwczesne. :)

W piątek nic nie zagrałem. Dzisiaj zrobiłem sesję 2k rąk. Nie mam już siły grać, coś mi w ogóle nie idzie w tym tygodniu. Mam nadzieję, że w przyszłym będzie lepiej.

Wyniki z tego tygodnia:

Spoiler

Wykres całości:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Miniony tydzień:

Spoiler

Całość:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
szkot

odezwij sie na skype, thx

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Najnowsze wyniki:

Spoiler

Następny wykres wrzucę tradycyjnie za tydzień po sobotniej sesji.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Spoiler

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Spoiler

Cały tydzień miałem non stop problemy z internetem. Dlatego volume tym razem jeszcze słabszy niż zwykle. Zostało 18k rąk, postaram się zrobić to jak najszybciej.

Krótkie info dotyczące rakebacku. Kupiłem już dwa stilery za $10 i dobijemy jeszcze do jednego za $50. Liczba uzbieranych fpp na ten moment to 3234.

Odpowiedz
Cytat
szkot

podaj majla na priva or skype to cos podesle, pozdr

Odpowiedz
Cytat

Piona, jak idzie?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Niestety od ostatniego updatu nie zagrałem ani jednej ręki. Mam okropne probemy z internetem, to znaczy codziennie przez większość dnia go nie mam! Wygląda to tak , że np rano nie mam internetu, później po dziewiątej jest przez dwie godziny, później nie ma i dopiero po 22 się pojawia. To już trwa drugi tydzień. Byłem dwa razy w salonie mojego operatora i za jednym i drugim razem usłyszałem, że problemy techniczne zostały rozwiązane i teraz już będzie wporządku i ciągle jest to samo. W weekend cały dzień będę w domu i poprostu jak na jakiś czas pojawi się połączenie to odpale sesję, w tygodniu nie mam takiej możliwości, żeby siedzieć w domu i czekać na internet.

Do końca zostało 18k rąk i jak vectra się ogarnie to jest max półtorej tygodnia.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Spoiler

Tak to wygląda na ten moment.

Dzisiaj cały dzień miałem internet, mam nadzieję, że to już koniec problemów technicznych.

Teraz nie mam już siły grać, jutro rano wstaję i od razu biorę się za grind.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
Spoiler

Właśnie się dowiedziałem o pewnej ważnej sprawie i muszę pojechać w jedno miejsce. W domu będę prawdopodobnie dopiero w poniedziałek, więc dzisiaj i jutro nie będę dostępny.

W przyszłym tygodniu na 100% koniec stakingu i rozliczenie.

Odpowiedz
Cytat

Powitać, jak tam idzie? Daj znac jesli rozważałbyś dalsze stakngi, w tym na wyższe stawki.

Odpowiedz
Cytat