Thx
Poranna sesja kozak, +3$
, oczywiście taka sesja nigdy nie jest zła, bo stówka z rb wpada do kiermany.
Kilka łapek, dla odmiany zamiast głupich zagrań wrzucam spoty w których do końca nie byłem pewien decyzji.
Tutaj trudna decyzja ze względu na villaina, który jest średnio-słabym regiem z przeciętnym % repushowania i wysokim foldem do steala na BB co czyni ten spocik zarówno dobrym do r/f jak i do pusha, chociaż jak teraz patrze na chartsy w icmizerze to mraise lepszy, bo jam jest be, a branie tutaj spota be jest po prostu chujowe imo :).
Znowu close spot, wiedziałem, że potrzebuje, żeby jego range oscylował w okolicach 80-90% (teraz sprawdziłem i było to dokładnie 79%), ale nie wiedziałem ile rzeczywiście gra ( znowu słabszy reg ).
Tutaj w sumie ez, ale chciałem pochwalić się calldownem ;).Pierdoleni floaterzy nigdy się nie nauczą, że jak pan Mateusz dostanie piątą pare to już nie wyjebie
W takich spotach już od dłuższego czasu pushuje chociaż wiem, że to jest fold wg icm defaultowego modelu, ale stwierdziłem, że skoro nie jest on idealny, a będąc na utg(co) przyjmuje zazwyczaj ujemny edge na rozsądnym stacku + 60tki + jestem na bigu to można się wysypać. Nazwałem ten model własnego 4-5 handed icmu "pigiem" i będę opatentowywał
Na koniec bonus, 2 razy połamane QQ na bublu(w pierwszym spocie w 95% miniraisuje, ale przeciwnik to bardzo dobry reg, który do pusha prawie nic nie callnie, ale przy naszej dynamice po mr wysypie się mega luźno) . KARA