Przejdź do forum
Railing 6maxHT, oby...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Railing 6maxHT, oby z fartem

98 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
11.9 K Wyświetlenia
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Thx

Poranna sesja kozak, +3$ :pokerface: , oczywiście taka sesja nigdy nie jest zła, bo stówka z rb wpada do kiermany.

Kilka łapek, dla odmiany zamiast głupich zagrań wrzucam spoty w których do końca nie byłem pewien decyzji.

1

Tutaj trudna decyzja ze względu na villaina, który jest średnio-słabym regiem z przeciętnym % repushowania i wysokim foldem do steala na BB co czyni ten spocik zarówno dobrym do r/f jak i do pusha, chociaż jak teraz patrze na chartsy w icmizerze to mraise lepszy, bo jam jest be, a branie tutaj spota be jest po prostu chujowe imo :).

2

Znowu close spot, wiedziałem, że potrzebuje, żeby jego range oscylował w okolicach 80-90% (teraz sprawdziłem i było to dokładnie 79%), ale nie wiedziałem ile rzeczywiście gra ( znowu słabszy reg ).

3

Tutaj w sumie ez, ale chciałem pochwalić się calldownem ;).Pierdoleni floaterzy nigdy się nie nauczą, że jak pan Mateusz dostanie piątą pare to już nie wyjebie :f_cool:

4

W takich spotach już od dłuższego czasu pushuje chociaż wiem, że to jest fold wg icm defaultowego modelu, ale stwierdziłem, że skoro nie jest on idealny, a będąc na utg(co) przyjmuje zazwyczaj ujemny edge na rozsądnym stacku + 60tki + jestem na bigu to można się wysypać. Nazwałem ten model własnego 4-5 handed icmu "pigiem" i będę opatentowywał :pokerface:

Na koniec bonus, 2 razy połamane QQ na bublu(w pierwszym spocie w 95% miniraisuje, ale przeciwnik to bardzo dobry reg, który do pusha prawie nic nie callnie, ale przy naszej dynamice po mr wysypie się mega luźno) . KARA

J9o

Q8o

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Niestety w bitwie planet trafił nam się wyjątkowo wysoki poziom jeżeli chodzi niską orbite, wpadnie stówka czy dwie , ale nie do końca na to liczyłem.

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Poranna sesja okazała się jedną z bardziej udanych na tym stackingu, + 1.6k, więc total mamy prawie +2k pre rb. Jak do tej pory w sesji popołudniowej przegrywałem wszystko co ugrałem wcześniej, mam nadzieję, że tradycji nie stanie się zadość :).

W bitwie planet spadłem w pizdu na milionowe miejsce, jakieś randomy mnie powyprzedzały :f_cry:.

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2875367_61AB3E86BF

myślałem nad foldem, ale po sprawdzeniu jednak AA ez KK close :)

Odpowiedz
Cytat
Malolat69

Ile już byś miał z rb?

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Na tą chwile około 2200 z samego rb, szkoda, że bop nie siadło.Wykrakałem, w 2giej sesji standardowo oklep.Ruscy... :rage:

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2876106_B43B0BA6B2

Nie wiem co reg sobie myślał callując to.

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2876140_FC5DCEFF79

w tej samej chwili w 2 turniejach ten sam gracz gra mi identycznego spaz blefa, oklaski!

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2876165_FF671EB242

podoba mi się ten call na flopie :D, fishe grają jako standard na 6maxht, BO 2 OVER!!1!!!!1

jak narazie + 4 koła dzisiaj.

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv

:sdrink :sdrink :sdrink

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Słabe volume dzisiaj.W przyszłym tygodniu będę chciał grać minimum te 300 dziennie, ale czy to się uda wyjdzie w praniu, bo jak będą minusy to nie wróże massgrindu.

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

1/3 stackingu za nami

Rzutem na taśme udało się urwać przyzwoitą sumke w bop

Zagrałem "tylko" 250 sitków, ale oprócz tego analizowałem i bawiłem się trochę w przeglądanie statów. Stackingowe statystyki :

Generalnie za niski 3bet, za wysoki fold to steal na sb.Pewnie jeszcze trochę rzeczy się znajdzie, będę jeszcze to porównywał ze statami lepszych ode mnie.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez MateuszPaker
lepszych ode mnie.

Są tacy?? :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv

dziś kara widzę ;/ _love: :f_love: gra farta

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Napisane przez evLeisure

lepszych ode mnie.

Są tacy?? :f_eek:

Obiektywnie patrząc to niewielu. Większość graczy to zwykłe ścierwa :heart: , a Australijczycy i ruscy do gazu!

Napisane przez MikeWrclv
dziś kara widzę ;/ _love: :f_love: gra farta

Niestety, dzisiaj wpierdol miesiąca, zaledwie 150 gier i -2k, a poziom był wyjątkowo niski.Niestety sprawdziła się stara mądra słowiańskia maksyma o której piszesz "jebana gra farta". W ogóle jestem tak wkurwiony, że ledwo żyje, więc nie wiem czy coś jeszcze zagram.Może trochę odpoczne i pykne te 50.

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

asdfasdzds\zsdg sd\zvczx\ zx\ kurwetyr jebanwer w d u rut

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv

^^ będzie dobrze, 50bi to std :D

Odpowiedz
Cytat

Dude. It's 50BI. Calm the fuck down.

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Napisane przez evLeisure

Dude. It's 50BI. Calm the fuck down.

Może nie zauważyłeś, ale ja tu prosuje nosebleedsy, a nie gówno gierki za 10 zeta :pokerface: .

Jestem dobrej myśli, przepełniony poranną pozytywną energią.Pobiegam, zjem śniadanie i za godzine zaczynam zarabiać :club: . Rozjebie ich jak Andrzejek pierwszych rywali w primie :

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker Autor wątku
MateuszPaker

Poranna sesja dla nas! Połowa wczorajszych strat odrobiona

Odpowiedz
Cytat
MikeWrclv

gj andżej

ile zajmuje Ci zagranie takiej okrągłej setki?

Odpowiedz
Cytat