Napisane przez DangeroussPosse
czemu widzialem Ciebie na nl2, gdzie zrobiles hit&run na farcie?
![]()
Napisane przez DangeroussPosse
czemu widzialem Ciebie na nl2, gdzie zrobiles hit&run na farcie?
![]()
Napisane przez URJoke0
Nie ma sprawy, ważne, że Szorlas na upswingu w tym miesiącu?![]()
Nie chciałbym być niemiły, ale to nie Twój interes.
Napisane przez Panmorz
![]()
Mnie to najbardziej śmieszyło, jak autor pisał, że jak z 400$ dojdzie na NL10 do 500$, to wraca na NL20.
Już chciałem pisac, "chłopie, to będzie wielki sukces, jeśli w ogóle na tym NL10 dojdziesz do 500$, a o NL20 zapomnij", ale już nie chciałem robić tu spamu.Ale takie są realia.
Wpierw natrzep porządny sample, chociaż 100k hands na NL10 z dobrym profitem, a dopiero potem myśl o NL20.
A teraz o graniu na NL20 zapomnij, tym bardziej za czyjąś kasę.
Generalnie jak czytam Wasze wpisy, to przypominają mi się stare czasy, gdy grałem w mmorpg i tam podobnie niektórzy trollowali. Jest jedna rzecz, która łączy oba te przypadki...
BRAK SKILLA przez osoby trollujące.
Specjalnie dla Was poświęciłem(tak, to strata czasu - w życiu są ważniejsze i cenniejsze rzeczy do robienia) trochę swojego czasu aby przyjrzeć się Waszym osobom; Panowie - przykro mi - nie jesteście dla nikogo autorytetami pod względem skilla pokerowego, a zachowujecie się jakbyście byli prosami(btw. profesjonalny pokerzysta nie poświęcałby tyle swojego cennego czasu na trollowanie forum?) i postradali wszystkie zmysły.
Rozliczyłem się z inwestorami, wszystko wiedzą; z Wami nie muszę i co więcej - nie chcę.
Zdaję sobie sprawę, że daję Wam pożywkę teraz, bo z odpowiedzi trolle żyją, ale to moja ostatnia wiadomość w tym wątku i podsumowując jeden cytat na sam koniec:
"Z idiotami się nie dyskutuje. Najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem"
Powodzenia! regowie NL2
Bez odbioru.
P.S. Kasa zwrócona inwestorom.