1 albo 3 w zalezności jaka bedzie nowa oferta.
Witam
Wybaczcie ostatnie kilka dni nie sprzyjało siedzeniu przy kompie, nie miałem czasu na rozesłanie $. Już się do tego zabieram, dzisiaj otrzymacie pieniądze, ogarnę też nowy stacking i jutro będziemy mogli ruszyć.
W chwili obecnej wygląda sprawa następująco:
Spoiler

3 osoby się jeszcze nie zdeklarowały czy chcą zwrot, czy pozostać w nowym stackingu. % osób, które się wycofały przejąłem na siebie. Osoby które chcą zwiększyć swoje udziały proszę o info ile to ma być % a ja dam znać ile należy dosłać $. Nie przyjmuję do stackingu nowych inwestorów.
Zasady nowego stacka:
Gram ~1,5k SnG 180os. ( koniec najpóźniej początek września)
BRM to 100BI+ ( $60 odpalam tak jak $35 do poziomu $3,5k)
Podział profitów dopiero po przekroczeniu rolla $7000
RB dodaję jeśli skończymy poniżej startowych $4500
Jeżeli macie jakieś uwagi/sugestie proszę o info.
Udziały zarezerwowane, możecie podesłać $
Mam dziś wolny wieczór więc zagram krótką sesje na przetarcie, zobaczymy jak pójdzie
Napisane przez animus05
Dla mnie dodatkowe 2,5% (w sumie 5).
Podeślij proszę $112,5 albo zostawimy tak jak było.
Jako, że więcej chętnych nie ma, pozostałe udziały pozostają u mnie.
Kaczmarol, alfabr8 jako, że nie daliście info czy chcecie pozostawić udziały, odesłałem wam kasę.
Dwie pierwsze sesje za nami, zagrałem 190 sng, profit +700 (wyniki zaokrąglone, możliwe, że SS nie zliczył jeszcze wszystkich SnG, dopiero niedawno zakończyłem sesję, ostatni sng oczywiście 10 miejsce w 35... ).
cholera tak to jest jak się nie zagląda do railingów :/
jest opcja zostać czy już przepadło ?
Napisane przez Qsypal
Napisane przez animus05
Dla mnie dodatkowe 2,5% (w sumie 5).Podeślij proszę $112,5 albo zostawimy tak jak było.
Przelałem, powodzenia.
Napisane przez Kaczmarol
cholera tak to jest jak się nie zagląda do railingów :/jest opcja zostać czy już przepadło ?
W drodze wyjątku możesz odesłać mi te $ i zostawimy 5% jak było