Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Qsy vs $30 SnG

59 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
7,159 Wyświetlenia
Qsypal Autor wątku
Qsypal

Witam
Przez ostatnie kilka dni nie miałem dostępu do swojego komputera, a co za tym idzie do konta tutaj. Niestety nie pamiętałem hasła do konta PS i nie miałem jak napisać o mojej absencji. Z tego powodu też niewiele zagrałem na starsach.
Dziś już wszystko gra i mam nadzieję, że również chwilowy up pozwoli wyjść na +. Przepraszam wszystkich zainteresowanych wynikami za brak aktualizacji.

Pozdrawiam

Rozegrane gry 804

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Droocers

Wszystko spoko, tylko jak można nie pamiętać hasła do PS? :ayfkm: :facepalm: :rage:
P.S. No i profity narazie nie ma, ale będzie :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Qsypal Autor wątku
Qsypal

-$128, 149 sng do końca.
Od jutra już ostry finish.

Odpowiedz
Cytat
audiak

1000 SnG 18 os. $30, które zobowiązuję się rozegrać w ciągu 30 dni.

I jak tam kończymy????????

Odpowiedz
Cytat
Ponyrider

Post Qsypala wskazuje, że jest świadomy kończącego się terminu i dzisiaj będzie ostre granie. Zresztą jak skończymy dzień czy dwa później to pewnie nic wielkiego też się nie stanie :)

Odpowiedz
Cytat
Qsypal Autor wątku
Qsypal

Witam

Widzę, że nie wszyscy mają świadomość tego, że luty miał 29 dni... Miałem zamiar skończyć jutro, ale skoro tak niektórym zależy skończę dzisiaj. Pozostaje jeszcze kwestia rozliczenia RB, chciałem, przy niezbyt dobrych wynikach z gry pograć satki, wtedy byłby większy profit, w takiej sytuacji pozostaje mi zamienienie pkt na bonusy, co daje 500$ (1x $300, 4x $100), jeszcze tylko nie wiadomo czy w całości dla inwestorów czy 50/50, zależy od tego jak zakończę dzisiaj sesje.

Pozostało do rozegrania 125 sng, wynik finansowy -48$

Odpowiedz
Cytat
89deny89

bez stresu szefie, dograj to tak żeby nie było spiny i będzie si :) a co do pomysłu z satami jestem jak najbardziej za nawet jak stacking miałby skończyć się za tydzień

Odpowiedz
Cytat
audiak

Mimo że luty ma 29 dni to od 8 do 8 i tak wychodzi 30, nie pisałem że masz skończyć tylko czy kończymy??? ja się do twojej opcji, propozycji zgodzę prawie zawsze, jak reszta tego nie wiem, i po co te nerwy to już zapytać się nie można?

Odpowiedz
Cytat
Qsypal Autor wątku
Qsypal

audiak wybacz jeśli Cię uraziłem, nie miałem Ciebie na myśli, dostałem kilka PW w tonie jakobym chciał kogoś oszukiwać...
Od 8 do 8 to 29 dni gry imo...
btw na chwilę obecną zostało mi jeszcze kilkadziesiąt sng do rozegrania, pewnie posiedzę przez noc, żeby jutro wypłacić kasę. Osoby zainteresowane niech się wypowiedzą, jeśli nikt nie będzie miał nic przeciw, to jutro zjadę jeszcze ftp na satkach i do południa w sobotę przeleję wszystko.

Odpowiedz
Cytat
Tifuxis

Napisane przez Qsypal
Od 8 do 8 to 29 dni gry imo...

jednak 30 ;p od 8 do 29 masz 22 dni + od 1 do 8 8 dni czyli w sumie 30

Odpowiedz
Cytat
wlod4000

No co wy! Znam takich co przedłużali stakingi ponad miesiąc a tu jakaś dyskusja o 1 dzień :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Ponyrider

Napisane przez wlod4000
No co wy! Znam takich co przedłużali stakingi ponad miesiąc a tu jakaś dyskusja o 1 dzień :facepalm:

+1

Odpowiedz
Cytat
queristo

Napisane przez Qsypal
Osoby zainteresowane niech się wypowiedzą, jeśli nikt nie będzie miał nic przeciw, to jutro zjadę jeszcze ftp na satkach i do południa w sobotę przeleję wszystko.

Mi pasuje.

Odpowiedz
Cytat
audiak

Spoko mi też pasi, spokojnie to dograj.

Odpowiedz
Cytat
mareczek000

Mi się również nie spieszy. Zrób tak żeby profit był jak największy :)

Odpowiedz
Cytat

Bez spiny.

Odpowiedz
Cytat
Qsypal Autor wątku
Qsypal

Witam

Zakończyłem stacking, za drobną obsuwkę przepraszam.
Co do wyniku, jak to w SNG bywa, może być różnie, niestety starsy mi nie pomagały w tym miesiącu. Nie udało mi się zająć nawet 1 miejsca w płatnych BoTP, gdzie normalnie trafia się kilka razy.

Ogólne wyniki:

Z gry: -$397 / ROI -1,3%
RB: +$693
TOTAL: $1796

Czyli za każde $30 zainwestowane, odsyłam $36.

Wykres.

Spoiler

Pieniądze będę odsyłał jak tylko zamienię $T na $.

Dziękuję wszystkim za stacking.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Qsypal Autor wątku
Qsypal

Część pieniędzy już poszła, a więcej wysłać nie mogę, ze względu na limit transferu 1k/dzień. Już napisałem do supportu prośbę o zwiększenie, resztę prześlę jak tylko będę miał taką możliwość.

/edit

Poszło już wszystko.

Odpowiedz
Cytat

o k**** takie wykresy to historia mojego życia, SOFT IS RIGGED!!! :P
dobrze, że chociaż rb jest
jak planujesz wrzucać kolejne oferty kiedyśtam (czy to sng, czy to mtt ;)) to daj znać na skype plz, nick: edziomy

Odpowiedz
Cytat