Przejdź do forum
pipof nl30 Ongame r...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pipof nl30 Ongame railing

200 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
9,612 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Heh dzięki za miłe słowa:D Przez długi czas czułem edge nad większością graczy ale po ostatnich sesjach trochę mi zryło głowę;D zaakceptuj zapro :)

Odpowiedz
Cytat

cis, a to dopiero poczatek :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dobra wczorajsza sesja nie wyszła znowu najlepiej i zjechaliśmy kolejne 4bi w dół..
Kładąc się do łóżka myślałem jak to rozwiązać najlepiej dla Was i dla mnie i mam taką propozycje że w tej chwili schodzę na nl10 dla odbudowania moralów i rolla. Gram tam do powiedzmy zdobycia 15-20bi na nl10 i wtedy wracam na nl30 ale w zamian oferuję porzucenie gry do rozegrania 50k bo zostało nie wiele do końca stakingu i profit może nie być zadawalający. Gram poprostu do końca listopada ostry grind przy którym planuje zrobić około 80-100k rąk i rozliczamy się ostatniego dnia miesiąca. Wiem że nie tutaj stać na osiągnięcie solidnego profitu ale czekam również na Wasze zdanie co do mojej propozycji;) wydaje mi się ona najrozsądniejsza w obecnej sytuacji.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a i z punktów dorzucę dwa turki miesięczne 20k i 5k w puli które są bardzo opłacalne do grania ;) jaki kolwiek profit oczywiście po 50%

Odpowiedz
Cytat

beznadziejny plan :ayfkm: - ciśnij dalej nl30 w końcu musi się udać :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Właśnie nie beznadziejny bo grając 9 stołów czuję sie bardzo niekomfortowo rzy tylu bi

Odpowiedz
Cytat

ale ja tam gram :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no to oddasz mi pare stakow i wróce na nl30 :D

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez pipof
no to oddasz mi pare stakow i wróce na nl30 :D

chyba zapomniałeś, że mam tajną broń na Ciebie :challenge

W przypadku zagrożenia nie zawaham się jej użyć :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
czarnebloto
PokerStrategist

Jak dla mnie możesz zejść na nl 10

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok to od dzisiaj zacznę ostry grind tylko muszę myszkę ogarnąć bo mi padła ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli podsumowując umowa trwa do końca listopada bez żadnej określonej ilości rozdań odrabiam część strat na nl10 i wracam na nl30 przy komforcie psychicznym i rolla. Do końcowego rozliczenia dodaje dwa turki binside rozgrywane w ostatnią niedziele miesiąca.
Proszę o potwierdzenie ;)

Odpowiedz
Cytat

cis , dostales 100 z rake race , nakurwiaj nl 30

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

widziałem ale to idzie na wydatki codzienne a raczej coroczne :D ale spoko pójdzie szybko;) 4bi z nl10 już wpadły ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czekam na Wasze odpowiedzi, bo jeżeli nie podoba Wam się moja propozycja to oczywiście mogę skończyć po 50k rąk tak jak było w umowie ale wtedy ale wtedy będzie cieżej z wyrobieniem jakiegoś przyzwoitego profitu ;)

Odpowiedz
Cytat
Nek00
Poker Player

Graj na NL10 aż do uzyskania rola na NL30 i postaraj sie wyrobic do konca listopada. Takie moje zdanie ;)

GL Sir.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tzn tak zszedlem na to nl10 ale mysle ze powrot na nl30 bedzie szybki bo poziom jest tragiczny na nl10 :) Tylko nie zrozumialem do konca Twojej wypowiedzi nek :D z czym mam sie wyrobic do kona listopada?

Odpowiedz
Cytat
Nek00
Poker Player

Miałem na myśli abyś wrócił na NL30 do końca listopada ;)
Jak osiągniesz rola na NL30 to dograj resztę rąk (Rąk z NL10 nie wiliczaj do tych 50k).

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie no na nl30 to ja planuje wrócić w przeciągu góra tygodnia ;) no dobra zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać po rozegraniu 50k rąk wliczając w to również nl10 i wtedy pomyślimy co dalej ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

narazie zagrałem około 2k rozdań nl nl10 i wpadło 40$ :) dzisiaj pogrinduje dopiero po walce Wacha :)

Odpowiedz
Cytat