Heh dzięki za miłe słowa:D Przez długi czas czułem edge nad większością graczy ale po ostatnich sesjach trochę mi zryło głowę;D zaakceptuj zapro
dobra wczorajsza sesja nie wyszła znowu najlepiej i zjechaliśmy kolejne 4bi w dół..
Kładąc się do łóżka myślałem jak to rozwiązać najlepiej dla Was i dla mnie i mam taką propozycje że w tej chwili schodzę na nl10 dla odbudowania moralów i rolla. Gram tam do powiedzmy zdobycia 15-20bi na nl10 i wtedy wracam na nl30 ale w zamian oferuję porzucenie gry do rozegrania 50k bo zostało nie wiele do końca stakingu i profit może nie być zadawalający. Gram poprostu do końca listopada ostry grind przy którym planuje zrobić około 80-100k rąk i rozliczamy się ostatniego dnia miesiąca. Wiem że nie tutaj stać na osiągnięcie solidnego profitu ale czekam również na Wasze zdanie co do mojej propozycji;) wydaje mi się ona najrozsądniejsza w obecnej sytuacji.
a i z punktów dorzucę dwa turki miesięczne 20k i 5k w puli które są bardzo opłacalne do grania
jaki kolwiek profit oczywiście po 50%
Właśnie nie beznadziejny bo grając 9 stołów czuję sie bardzo niekomfortowo rzy tylu bi
Napisane przez pipof
no to oddasz mi pare stakow i wróce na nl30![]()
chyba zapomniałeś, że mam tajną broń na Ciebie :challenge
W przypadku zagrożenia nie zawaham się jej użyć
Czyli podsumowując umowa trwa do końca listopada bez żadnej określonej ilości rozdań odrabiam część strat na nl10 i wracam na nl30 przy komforcie psychicznym i rolla. Do końcowego rozliczenia dodaje dwa turki binside rozgrywane w ostatnią niedziele miesiąca.
Proszę o potwierdzenie
widziałem ale to idzie na wydatki codzienne a raczej coroczne
ale spoko pójdzie szybko;) 4bi z nl10 już wpadły
Czekam na Wasze odpowiedzi, bo jeżeli nie podoba Wam się moja propozycja to oczywiście mogę skończyć po 50k rąk tak jak było w umowie ale wtedy ale wtedy będzie cieżej z wyrobieniem jakiegoś przyzwoitego profitu
Graj na NL10 aż do uzyskania rola na NL30 i postaraj sie wyrobic do konca listopada. Takie moje zdanie
GL Sir.
Tzn tak zszedlem na to nl10 ale mysle ze powrot na nl30 bedzie szybki bo poziom jest tragiczny na nl10
Tylko nie zrozumialem do konca Twojej wypowiedzi nek
z czym mam sie wyrobic do kona listopada?
Miałem na myśli abyś wrócił na NL30 do końca listopada
Jak osiągniesz rola na NL30 to dograj resztę rąk (Rąk z NL10 nie wiliczaj do tych 50k).
nie no na nl30 to ja planuje wrócić w przeciągu góra tygodnia
no dobra zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać po rozegraniu 50k rąk wliczając w to również nl10 i wtedy pomyślimy co dalej
narazie zagrałem około 2k rozdań nl nl10 i wpadło 40$
dzisiaj pogrinduje dopiero po walce Wacha