.
Pierwszy turniej fajnie szło, dobry start był, flopnalem m.in karetę i opłacona ale mega turbos i poleciałem jakoś 24 itm był od 12
Drugi turniej bez większej histori out na flipie w spocie na 40bb. Za 30min turbos
Turbina na deadcardzie. Przed ft przegrałem A5s < KT sb vs btn (niecałe 10bb miał, ja niewiele więcej) i na 4bb wchodziłem na finałowy. Ogólnie turbinę i nation cup zagrało bardzo mało osób. W turbinie 22entry w tym drugim 34. Jakbym wiedział to bym tego nie grał chyba nawet. No nic, jutro juz poważniejsze granie bo o 14 startuje moravia cup.
Busto 5min przed końcem dnia 1a w moravia cup. Jutro drugi strzał. I z dzisiaj mamy zwrot za dwa turnieje, 2k koron. Nic nie mogłem zrobić, ostatnie dwa poziomy praktycznie przefoldowalem i na 8bb przegrałem flipa
Hej! Zauważyłeś może, czy za wpisowe do turniejów można płacić kartą? (tak wbijając się do wątku
i GL!)
Nie przechodzi karta skrilla, niestety. Wcześniej było można nie wiem skąd teraz taka zmiana. Dzięki
1c odpuściłem i zagrałem bounty huntera, wyszło nienajgorzej bo skończyłem 4 i mamy 19 100 z bounty. Plus zwrot za turbinę. Jutro cisne 1d i przydałoby się zrobić day2
Jest day2. 16bb także prosta grę mam, szybki DU byłby wskazany. Za pół godziny startujemy.
Out 39 w moravi 8400czk kesz. Do tego jest zwrot za satke do mastersa 1000czk. Zjem i siadam do deepstacka za 2700
Zwrot za turbinę. A z deepstacka wywaliłem się na bublu. Najpierw AQs < KJo zostało mi 5bb i KJo < 44. Smutek. Nie wiem czy jutro dam radę grać 1a maina, wyjebany jestem po całości 18h przy stole praktycznie non stop dzisiaj, dopiero do hotelu wróciłem.
Jednak zagrałem z late rega. Wyleciałem na ostatnim poziomie. Jest też kolejny zwrot za turbine.
163 200 na day2. Zaczniemy od 1500/3000 także nie ma źle. Do tego zwroty za side event z dzisiaj, 1c oraz 1d.
Z satki out. W turbodeep wywaliłem się 23 8itm, sb limp na 4/8k ja AK na bb 24k sb rais 70k ja wjazd 180k on snap ATo, flop TTx. Mógłbyc fajne deep.
Za turbinę i irisha zwroty