Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
205 Posty
50 Użytkownicy
30 Reakcje
73.2 K Wyświetlenia
ultrac

sold

Odpowiedz
Cytat
kuczenty

tez jestem zainteresowany tymi 66%

Odpowiedz
Cytat

kk. wysłałem zaproszenie na skype w Twojej sygnaturze.

Odpowiedz
Cytat
kuczenty

poprosilem o zwrot 66% i kaske juz dostalem. to takie info dla tych ktorym sie nie chce czekac

Odpowiedz
Cytat
subagazi

Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Warto zaktualizować tabelkę excelową kto odsprzedał pieniądze a kto został. Może jakiś googledocs?

Odpowiedz
Cytat
hanupik

a co z dodatkowym 2k które zagwarantował? na niego też obowiązuje %? :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Trener
Majkelx23

odsprzedałem swoje 5% i otrzymałem należność, gl :fdrink

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Napisane przez hanupik
a co z dodatkowym 2k które zagwarantował? na niego też obowiązuje %? :f_thumbsup:

Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez hanupik

Dokładnie, co z tym? Załóżmy, że odsprzedam udziały za 66% ich wartości a kto potem dostanie część z tych 2k?

Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne? :thinking:

Odpowiedz
Cytat

Możesz odkupić ponownie za 50% :coolface: "Inwestorzy" na PS :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Napisane przez stekubuk

Napisane przez MarseliusMS

Napisane przez hanupik

Odsprzedałeś to chyba już nie masz, logiczne? :thinking:

Nie wiem czy takie logiczne bo to by oznaczało, że 66% od wkładu i 66% od części tego 2k dodatkowego. Dlatego chce się dowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF

Napisane przez subagazi
Jako ze mi Beetoven jest dluzny jedynie 1% z calosci mysle, ze jest w stanie zrobic to stosunkowo szybko, biorac pod uwage to jakie ma wyniki od dawna. Nie jest to na tyle duza kwota, zeby jej zamrozenie na jakis czas sprawilo mi wielki problem, a sprzedawanie pieniedzy za 66% ich wartosci jakos mi sie nie widzi. Wierze a uczciwosc stakowanego (a widze wiele glosow ją potwierdzajacą) i czekam cierpliwie na transfer. Pozdro.

Ja również, będę cierpliwie oczekiwał ^ ^

pzdro. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
buddhazahir

Mogę sprzedać swoją cegiełkę za 90% czyli:
154.58$ + 20$ = 174.58$

za

157.12$

Jeżeli ktoś chcę kupić to zapraszam na priv.

Odpowiedz
Cytat
Certh

Odsprzedalem symboliczny procent, naleznosc otrzymalem.

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.

Natomiast wcześniej pojawiła się sugestia aby powstał jakiś spreadsheet, więc jako że i tak chciałem mieć szybki podgląd na listę zakupionych udziałów, to postanowiłem pomóc i coś takiego stworzyć: [Treść edytowana]

//reklama - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Napisane przez Madavaster1
Odnośnie pytań o te 2k$, jak najbardziej w tym też skupujemy udziały.

Czyli rozumiem, że jak odsprzedam udziały za 66% wartości do dostanę (309,16$+40$)*0,66=230,45$?

Odpowiedz
Cytat

//reklama - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Hajs otrzymałem zgodnie w powyższym. Pozdro i GL!

Odpowiedz
Cytat
hanupik

skorzystałem z oferty [Treść edytowana], wszystko okej.

powodzenia Beethoven ! GL

//reklama - jeneral86

Odpowiedz
Cytat