Siema.
Tu będzie prowadzony railing. czekam jeszcze tylko na jedną wpłatę i zaczynam grać od jutra. Oferta kończy się 13 listopada. Wtedy nastąpi podsumowanie i rozliczenie.
Jutro wieczorem pierwsze sprawozdanie z gry.
Siema.
Tu będzie prowadzony railing. czekam jeszcze tylko na jedną wpłatę i zaczynam grać od jutra. Oferta kończy się 13 listopada. Wtedy nastąpi podsumowanie i rozliczenie.
Jutro wieczorem pierwsze sprawozdanie z gry.
Dziś rozgrzewka (miało być trochę dłużej, ale zaczął boleć mnie łeb, więc na razie granie nie wchodzi w grę. może później pogram jak mi przejdzie, ale raczej wole na jutro to odłożyć i jutro ruszyć pełną parą od samego rana).
Zawsze to dobrze jest zacząć w taki sposób:

Wczorajszy dzień to jakaś miazga. -185 (coś około tego, dowiem sie jak z powrotem wrzucę bazę). Do tego nagle z jakiegoś dziwnego powodu zrobił mi się biały ekran i kompletnie nic nie mogłem zrobić. Nie pomagał tryb awaryjny, z jakiegoś powodu nie chciał mi nawet przywrócić ostatniej dobrej konfiguracji systemu. sick. niestety nie obeszło się bez formatu, a co za tym idzie zapewne nie muszę nikomu tłumaczyć. na chwilę obecną instaluje wszystko i dopieszczam komputer. później zajmę się bazą, a to też trochę potrwa.
Nie wiem, o której to wszystko się skończy tu ogarniać, ale sądzę, że dziś już pewnie nie pogram za bardzo, bo nie chce grać na jakimś wkurwieniu (a tak jest zawsze u mnie kiedy trzeba się pieprzyć z instalowanie tego wszystkiego) . Po prostu przesuniemy staking o jeden dzień do przodu. Mam nadzieje, że nikt nie ma mi tego za złe jak i wczorajszego wyniku. Od jutra robimy wyniki
Sorry

kochana wariancja
total wygląda to tak:
profit: -20,21$
vpp: 820
fpp: 1640
jutro już to wszystko z powrotem uporządkuje w tabelce.
total
profit: 97,80$
vpp: 1523
fpp: 3046
Nie będzie jednak tabelki. Nie chce mi sie jej tworzyć na nowo po formacie.
Dla pocieszenia dodam, że jakies 7BI pod EV
total
profit: 272,29$
vpp: 1635
fpp: 3270
Na szczęście miałem zapisane wyniki z pierwszych trzech dni stakingu, bo po zrzuceniu bazy na nowo z tych trzech dni jest jakims cudem zaniżony wynik o jakieś 100$ i teraz wykres mi pokazuje, że jestem na plusie tylko 167,60$. (a w rzeczywistości jest jak wyżej)
Według hm od początku rozegrałem 39 762 ręce, ale tak jak pisałem wcześniej te pierwsze trzy dni przed formatem są jakoś lekko przekłamane.
Po formacie rozegrałem 33209 rąk.
profit: 359,62$
vpp: 4495
fpp: 8990
sick sesje przez te dwa dni. up 4 bi zeby za chwile przegrac dwa flipy i nadaziac sie KK na AA. pozniej znowu + 4bi i pozniej znowu w dol. do tego sporo moich bledow i efekt jest. miazga. dzis juz koniec. musze odpocząć. jutro na spokojnie siade.
profit: 358,83$
vpp: 7346
fpp: 14692
Niestety znowu spadek. Jak tak dalej pojdzie to staking skonczy sie BE.
Jutro napisze ile rak nagrindowalem.
Witajcie.
Na wstępie sorry, że tyle czasu się nie odzywałem.
Generalnie sprawa wygląda tak, że chciałbym ten staking przerwać w tym momencie (dopóki nie jest za późno). Nie mogę się przełamać, stoję w miejscu i gra staje się dla mnie uciążliwa. Myślę, że granie w tej sytuacji nie ma sensu, muszę zrobić sobie przerwę, może pogram sobie w jakichś turniejach, ale na bank od zooma muszę odpocząć. Na chwilę obecną po podliczeniu wszystkiego razem z rb łączny profit wynosi 492,42$.
Jeżeli nikt nie będzie miał nic przeciwko temu co napisałem to w tym momencie ten staking zakończymy i jeżeli wszyscy mi w tym temacie potwierdzą to jutro zrobie screeny z hma i dokładnie rozpisze wszystkie rozliczenia oraz rozpoczne odsyłanie pieniążków. Myślę, że tak będzie najlepiej dla wszystkich.
Jeszcze raz przepraszam i czekam na odpowiedzi.