Stan początkowy
Stan rolla: 100$
Punkty FPP: 110,52
Ilość rozdań 1k
Stan rolla: 122$ (+22$)
Punkty FPP: 136,55 (+26,03)

Ilość rozdań 6,5k
Stan rolla: 66,73$
Punkty FPP: 61
Rozegrałem 1 satelitę do SS ale nie udało się jej wygrać.

ta 3 sesja to chyba na B-game była grana, szkoda robić volume nie grając swojej najlepszej gry
nadal grasz 2 stoły? na zoomie mozna szybko stracić dużo kasy, ale wygrać nie ;p
Podczas tej długiej sesji od pewnego momentu grałem 4 stoły i dziś po analizie tej sesji zauważyłem, że nie za bardzo ufałem przeciwnikom i zbyt często callowałem ich 3bety.
Plan na dalszą grę to kontynuacja gry na nl5 (max 2 stoły zoom), przy spadku rolla do 50$ schodzę na nl2.
Ilość rozdań 8k
Stan rolla: 60,49$
Punkty FPP: 103,17

Nie chcę nic mówić ale ten BRM na omahe i do tego zoom masz tragiczny. Jesli tego nie zmienenisz będzie torba. Od początku powinieneś grać na NL2. Ten bankroll nawet na holdema jest słaby.
Napisane przez lemon0de
Z 20 BI spokojnie można grać 2 stoliki na początek
W omahe? Znasz specyfikę tej odmiany? Dla mnie taki BR to pewna torba.
Staking jest na Holdema, sam przechodziłem zooma od NL2, obecnie próbuję sił na NL50. Wiem jakie swingi tu są, jeśli ktoś ogarnie dynamikę na zoomie to te 20 bi wystarcza spokojnie. Tylko, należy podkreślić że jeśli ktoś ogarnia zwykłego casha nie znaczy, że na zoomie da radę. Dlatego na początek 2 stoły, grać agresywnie i korzystać ze statystyk
Napisane przez lemon0de
Staking jest na Holdema, sam przechodziłem zooma od NL2, obecnie próbuję sił na NL50. Wiem jakie swingi tu są, jeśli ktoś ogarnie dynamikę na zoomie to te 20 bi wystarcza spokojnie. Tylko, należy podkreślić że jeśli ktoś ogarnia zwykłego casha nie znaczy, że na zoomie da radę. Dlatego na początek 2 stoły, grać agresywnie i korzystać ze statystyk
Wybacz, byłem przekonany, że dalej jest to PLO.
Stan rolla: 22,84$
W związku z tym, że do końca stakingu pozostało do rozegrania 2,5k rąk a w oferciie gwarantowałem zwrot 50%, nie będę kontynuował gry bo i tak nie przekroczę gwarantowanej sumy z taką grą.
Obaj inwestorzy otrzymają zwrot w wysokości 25$ do środy, ponieważ muszę wykonać depozyt aby uzupełnić rolla o brakujące $.
Zwroty:
lemon0de 25$
Azkalle 25$