zdecydowanie za + wszystko co się zwolni
a ja sie zcashuje. wiec jeśli naspieknych bierze moje udziały to proszę o wysłanie mi 200$ na nick ibanezzzz (krolowka w avatarze) na starsy.
Number 31 października wszystko rozliczę i odeślę Ci wkład + profit.
Pozostałym dziękuję za pozostanie na statku
Naspięknych- bierzesz całość udziałów Numbera?
Pozdrawiam.
Napisane przez Bilip
Number 31 października wszystko rozliczę i odeślę Ci wkład + profit.Pozostałym dziękuję za pozostanie na statku
![]()
Naspięknych- bierzesz całość udziałów Numbera?
Pozdrawiam.
Myślę, że naspieknychjestmalo nie obrazi się jeśli potwierdzę za niego, że zabiera wszystko co jest
Imo to nie socjalizm i tak jak przy rezerwacjach udziałów tak i teraz w pierwszej kolejności powinien decydować Bilip, a dalej kolejność rezerwacji, oczywiście podtrzymuje chęć zwiększenia udziałów, powodzenia na ostatniej prostej
Niespodziewałem się, że będą przy tej okazji jakieś niejasności. Nie ująłem w regulaminie stejku tego przypadku dlatego myślę, że udziały osoby, która rezygnuje z kontynuacji stejku, powinny trafić do inwestora na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy".
Mam nadzieję Full , że nie czujesz się poszkodowany, zasady są równe dla wszystkich.
Pozdrawiam.
Wynik jest dramatyczny ;/ A to rozdanie , którym można podsumować moje wyniki w ostatnim czasie. Myślę, że warto się rozliczyć bo nie czuje się na siłach psychicznych dograć tyle rozdań ile zaplanowałem. ;/
Jutro jeszcze zagram dwie satki do storma. edit: zagrane i nic nowego...
Pozdrawiam.