Cash Game BSS NL200 SH , 75k hands sold(Artur8902,prawiczek ,proszę o kontakt )
GL
nie wiem czy zaglądasz do tematu stakingu wiec pisze tu. Przejąłem udziały Gaaish'a, prosił bym o edytowanie żeby był porządek.
Uploaded with ImageShack.us
Od początku stakingu run nie jest zadowalający, mimo solidnej gry wyniki są jakie są..
W związku z tym, że zostało 8 BI w bankrollu, nie mam możliwości otworzenia komfortowo 6 stołów. Będziemy zmuszeni wziąć reload.
Zgodnie z punktem mówiącym o zejściu na niższe stawki, chciałbym ustalić ramy bankrolla:
4000$, po spadku bankrolla pożniej tej kwoty schodzę na NL100.
NL200 shotuje przy rollu powyżej 5500$.
Czekam na wypowiedzenie się inwestorów w kwestii powyższego punktu.
Tu akurat przyszła bardzo agresywna gruba ryba i niestety trafiał cały czas. Był pot z nim na dużym deepie nie zrzucalny i masę innych akcji. Możliwe że nie grałem z nim już w pewnym momencie A-game ale na niego było to i tak wystarczające.
Ja niestety nie dam rady teraz wpłacić na reload, dlatego jestem za zagraniem jeszcze jednej sesji na tych 8BI, widać że jest dużo pod kreską, może odda... Ale jeśli koniecznie chcesz zrobić reload to nie mam nic przeciwko i poprostu stracę część udziałów, pozdro
ok, wszystko do tej pory zaksięgowane.
Aktualna lista reload'ów w pierwszym poście w dziale staking (oferta).
Uploaded with ImageShack.us
Volume ostatnio trochę kuleje, sporo czasu poświęciłem na analizę rozegranych rozdań oraz regularnych graczy.
W listopadzie planuję zwiększyć volume. Na chwilę obecną roll w okolicach - 10bi (nl200).