Zasady standardowe:
Nie przeszkadzacie podczas gry
Mój nr GG w razie czego: 41328333
Zasady standardowe:
Nie przeszkadzacie podczas gry
Mój nr GG w razie czego: 41328333
DO pierwsza przerwa minęła. 2 turnieje w grze w obu spokojnie. Będzie ciekawiej później
Jeśli ktoś idzie do kościoła - to wiadomo ;D modlitwa do Matki Boskiej Pieniężnej o shipando
kiepsko się modlicie - moje 2 top parki vs kareta 99 w Warmupie - połowa staka w dół.
Napisane przez mistrzwsadow
kiepsko się modlicie - moje 2 top parki vs kareta 99 w Warmupie - połowa staka w dół.
poleciałem z Warmupa mój draw vs full na flopie w następnej ręce do tego samego typa co trafił karetę.
poleciałem z 33+R
Mój trips - koleszka blefował na początku z drawem do strita, ale doszedł mu na river. Nie mogłem się dokupić.
30$ zwrot dla inwestorów, bo nie dotrwałem do addona.
Kolejna przerwa i właśnie zaczynamy kolejne oficjalne turnieje stakingowe. Turnieje kompensacyjnie sobie jakoś radzą, ale do jakichś konkretnych rezultatów daleko.
Liczę na pozostałe 6 turniejów z oferty dzisiejszej - Wy również powinniście ;-D
kolejna przerwa i kolejny turniej z oferty się odpalił a mianowicie 33+R
W turniejach amortyzujących sesję - idzie różnie - za wcześnie, żeby coś powiedzieć - natomiast czuję moc na Sundayowe miliony ;-) To jest clue dzisiejszego wieczoru :-)
podwojenie w SM ale za to inne turnieje średniawo. Wszystko jak na razie gra fajnie i przyjemnie
W grze :
SM
SM 2nd chance
The Bigger 55
The Bigger 162
W kilku krzakach jestem całkiem nabudowany, więc jest szansa na zbilansowanie ewentualnych strat, ale oczywiście o tym nie myślimy, bo SM czeka na wygranie :-)
Jeszcze tylko 3236 osób i wygram więc LAJT x-D
Napisane przez incasent
Jak dal mnie możecie zrobić deala w HU ( SM ) z Tifuxis'em![]()
GL !!
Tak będzie!
Z oferty zostały 2 turnieje :
SM oraz SM 2nd chance.
Z całej reszty odpadłem - niestety z konieczności. Oceniam swoją grę dzisiaj bardzo dobrze, więc niestety ...
W SM mam lekko poniżej średniego, w SM 2nd chance - średni stak.
Mam już jakieś notki i informacje o przeciwnikach - jeśli mnie nie przeniosą na nowe stoły - będę mógł trochę się tam porządzić.
i niestety SM poległ... został tylko SM 2nd chance, gdize mam aktualnie 1/2 średniego staka...
niesamowite... zarówno w SM jak i w SM 2nd chance... nadziałem się robiąc resteal z rozwojową ręką ... i villain w obu pokazał AA... żal... w sumie to głęboki żal.
Zero CASH z oferty, walczę w krzakach, ale tu nie widzę za dużych nadziei
Podliczyłem wszystko i wstępnie wygląda to tak:
1. Oferta jest -100% ROI
2. Ja aktualnie jestem jeszcze do tyłu na kwotę ok. 500 euro
W grze mam jeszcze 2 turnieje prywatne i raczej kokosów tu nie zgarnę, więc raczej nie zgarnę tutaj nic, co mogłoby zadowolić wszystkich.
Jeśli jakimś cudem wygram oba te turnieje - wówczas skompensuję inwestorom większość strat, natomiast jeśli się nie uda - wówczas oferta całkiem zamknięta.