Nice
jestem za opcja 1 lub 2
Nikt nie zdążył
Kasy po prostu potrzebowałem na zaraz, ale w takim przypadku to fakolce, nie sprzedaję
Ja jestem za opcją drugą. Inna sprawa, to chciałbym usłyszeć komentarz Biesiuni odnośnie tego zjazdu, o co chodziło z tym, czym mogło być spowodowane?
wiesz 300 mtt to zadna probka i taki zjazd to nic nadzwyczajnego zwlaszcza przy takim avbi.
ja bym rozliczył teraz ale podporządkuje się reszcie,
jednak jak będziesz kontynuował nie podnosiłbym ABI w mtt i grał dalej swoje
pzdr
Oznacza to, że w przypadku kontynuacji można by pomyśleć nad modyfikacją oferty - w końcu gdyby nie ta wygrana z pierwszego dnia bylibyśmy już prawie busto
po to była zaznaczona opcja reloadu, w dodatku na razie stosunek mtt/sng jest trochę większy niż planowany, a i sng coś nie siadały, a taki zjazd to niestety standard, ale gdyby nie takie zjazdy nikt by nie potrzebowal stakingów
na razie nie dotarliśmy do 1/3 staka, można wykręcić jeszcze fajniejszy proficik, a ze w rollu koło 19k jest, to rozliczenie 10k wygląda całkiem fajnie, każdy już zwrot inwestycji + over 30% dostanie, zostaje 9k na grę i coś jeszcze może wpadnie
Spooooko, wszystko kumam. Po namyśle chyba jednak opcja częściowego rozliczenia i kontynuowania stackingu z tym 9k, jak napisał dark1one jest całkiem elo.
Napisane przez dark1one
po to była zaznaczona opcja reloadu, w dodatku na razie stosunek mtt/sng jest trochę większy niż planowany, a i sng coś nie siadały, a taki zjazd to niestety standard, ale gdyby nie takie zjazdy nikt by nie potrzebowal stakingów![]()
na razie nie dotarliśmy do 1/3 staka, można wykręcić jeszcze fajniejszy proficik, a ze w rollu koło 19k jest, to rozliczenie 10k wygląda całkiem fajnie, każdy już zwrot inwestycji + over 30% dostanie, zostaje 9k na grę i coś jeszcze może wpadnie
![]()
Ta opcja też spoko
XIV SESJA:
Liczba rozegranych turnieji: 786/3000
SNG180: 400/2000
MTT: 386/1000
Bankroll: 18 747.00$ :sdrink
ITM: 18.3%
Napisane przez dark1one
po to była zaznaczona opcja reloadu, w dodatku na razie stosunek mtt/sng jest trochę większy niż planowany, a i sng coś nie siadały, a taki zjazd to niestety standard, ale gdyby nie takie zjazdy nikt by nie potrzebowal stakingów![]()
![]()
+1
Ja również jestem za częściowym rozliczeniem, kontynuowaniem stakingu z tą samą rozpiską mtt.
no to juz wiekszosc sie wypowiedziala, Besiunia daj znac jaka ostateczna decyzje podjales.
Przepraszam wszystkich, ze tyle to trwa z mojej strony. Poki co pogram sitki w tygodniu. W niedziele zagram sesje Mtt + moze wystawie jakas ofertke na turnieje, ktore nie wchodza w sklad stejka i po weekendzie podejme ostateczna decyzje. Napewno z mojej strony wchodza w gre dwie opcje:
zakonczymy staking lub rozliczymy obecny profit i bedziemy kontynuowac na tych samych zasadach lub delikatnie zmodyfikowanych.
Pozdrawiam :fdrink
osobiście jestem przeciwny kończeniem wcześniej stakingów, zwłaszcza na takim etapie, pomimo bardzo przyjemnego szipa. Wcześniejsze kończenie mocno bije po EV inwestorów. Jak zależy Ci na tym, żeby już teraz dostać więcej gotówki (przy rozliczeniu 10k$ już 2k$ będzie dla Ciebie) zawsze można zmodyfikować tą kwotę. Można też np zmienić proporcje s&g-mtt.
Oczywiście masz punkt w regulaminie, który pozwala Ci rozliczyć wcześniej i oczywiście jest to Twoja decyzja.
Też bym wolał nie kończyć juz inwestycji. Wiadomo, jest taki pkt i sie kazdy zgodzil kupujac cegłe, ale mysl,e ze szkoda by było to juz teraz konczyć.
poza tym jesli chcesz sprzedawac kolejne oferty stricte na mtt to mimo wszystko przydaloby Ci sie miec jakas ciekawsza probke rozegrana do zaprezentowania potencjalnym inwestorom. W tej ofercie gdybys nie zmienil warunkow odnosnie proporcji MTT/SNg lub chcialbys same MTT to oferta mialaby spore problemy aby dojsc do skutku
GL w dalszej grze
XV SESJA:
Liczba rozegranych turnieji: 847/3000
SNG180: 461/2000
MTT: 386/1000
Bankroll: 19288.68$
ITM: 18.2%
Dzisiaj 3 przegrane HU w 180
ale profit jakis jest
Nie ukrywam, ze pieniazki sa potrzebne, dlatego zobaczymy... W poniedzialek podejme decyzje.
Dzieki