Przejdź do forum
Longterm Stake Mixe...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm Stake Mixed Softs vol. IV

393 Posty
40 Użytkownicy
0 Reakcje
28.1 K Wyświetlenia
kattskill

go go go :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Out 4th, stackoff pre 55 < Q9o.

Wpadło.... niecałe 200 $. :ayfkm:

Międzyczasie wpadł tickecik do Breeze'a i Sunday Challenga. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Jeszcze tylko 35 takich turniejów i będzie ok.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szanowany

no nawet więcej, bo odlicz BI, R i Add-on'y.... ale powodzenia _ugly:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5462532_664BBE7174 - hahahahahaha, z tym samym idiotą. _ugly: _ugly:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szanowany

A może byś tak wziął i...

Spoiler

WYPIERDALAŁ?

A Ty cementor nie spazuj, tylko wygrywaj :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Panie, Panie, gdzie podsumowanie ?!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez CichyGrzmot
Panie, Panie, gdzie podsumowanie ?!

Będzie, będzie ale cały dzień uczelnia i nie ma czasu.
Easy. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

19 X:

Spoiler

20 X:

Spoiler

22 X:

Spoiler

Rozegrane: 908/1500 (60,5 %)
Roll: 2 678,3 $

Odpowiedz
Cytat

siema Daniel, nasuwa mi się mała refleksja...

kilka faktów - od 2.5k turniejów czyli gdzieś od początku czerwca (3ci longterm, zakończony wynikiem - 5k) + 900 turków w tym Twój wynik to jakieś -12.5k$, czy wg Ciebie to wynik zwykłego downswingu/bad runa? Bo ja jakoś przestaje w to wierzyć...

a może chodzi o to, że grasz - nazywajmy to po imieniu - chujowo i nic z tym nie robisz, albo przynajmniej źle dobierasz gry i źle oceniasz swój edge który jest minimalny albo którego nie ma w ogóle, pomyślałeś o tym?

grasz 2 roomy, P* i pszemka, ss pokazuje, że od 1wszego czwerwca (początek 3ciego longtermu) przegrałeś na starsach tylko 2.5k czyli mam rozumieć, że reszte przejebałeś na zaregowanym pszemku? jeśli tak to gg
(wiem, że ss źle liczy rebaje, wiec nie wiem na ile jest przeklamanie ale w/e)

wynik ogólny wyjdzie na pewno gorszy niż wspomniane 12.5k$ na minusie bo w międzyczasie na pewno wystawiałeś stejki na majorsy, które na pewno też są na minus a ile tam storbiłeś k$ to już Ty będziesz wiedział lepiej

nigdy nie byłem fanem Twojego pokera, nie twierdze, że nie umiesz grać ale, że na 100% gdzieś tkwi błąd, prawdopodobnie chodzi o dobór schedule które grasz, do tego masa leaków z którymi nic nie robisz i wynik jest jaki jest

masz mase lepszych skillowo/kompetentnych osób na kanale mtt które mogłyby Ci pomóc w eliminowaniu leaków które masz, czemu z tego nie korzystasz? jeśli to robisz to sorry ale chyba mało efektywnie...

wiesz już jakiś czas nie grinduje mtt, gram je tylko sporadycznie, ale wiem, że grając 2.5k mtt powiedzmy z abi 10$ to nie trzeba nic nashipować specjalnie żeby być te kilkanaście k$+ albo i więcej, mam wrażenie, że Ty na siłę szukasz sławy i wielkich pieniędzy poprzez granie mid stake'ów na które na dzień dzisiejszy jesteś zwyczajnie zbyt słaby

i nie wiem czy to kwestia mindsetu czy czego ale błagam, wklejaniu 'shipów' po 1k$ w stejku gdzie startowe wynosi 10k$ to dla mnie troche nie do ogarnięcia, mam i miałem stejki gdzie na start ludzie brali 3x mniej hajsu od Ciebie i jak cashnęli gdzieś 1k$ to nawet o tym nie wspomnieli no bo przecież nie ma o czym a tu qrwa screeny, gratulacje od fanów, no ja pierdole, lol :facepalm:

i stary nie miałem tu zamiaru Cię zhejtować ani nic w ten deseń, chciałbym, żebyś pare rzeczy ogarnął i podszedł nieco poważniej do swojej gry, poznaliśmy się osobiście, kiedyś sporogadaliśmy na skype, ogólnie jesteś spoko ziomek, życzę Ci jak najlepiej ale do tego co robisz i co grasz podchodź z rozsądkiem i może większym skillem

pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Durex86

Spoiler

siema Daniel, nasuwa mi się mała refleksja...

kilka faktów - od 2.5k turniejów czyli gdzieś od początku czerwca (3ci longterm, zakończony wynikiem - 5k) + 900 turków w tym Twój wynik to jakieś -12.5k$, czy wg Ciebie to wynik zwykłego downswingu/bad runa? Bo ja jakoś przestaje w to wierzyć...

a może chodzi o to, że grasz - nazywajmy to po imieniu - chujowo i nic z tym nie robisz, albo przynajmniej źle dobierasz gry i źle oceniasz swój edge który jest minimalny albo którego nie ma w ogóle, pomyślałeś o tym?

grasz 2 roomy, P* i pszemka, ss pokazuje, że od 1wszego czwerwca (początek 3ciego longtermu) przegrałeś na starsach tylko 2.5k czyli mam rozumieć, że reszte przejebałeś na zaregowanym pszemku? jeśli tak to gg
(wiem, że ss źle liczy rebaje, wiec nie wiem na ile jest przeklamanie ale w/e)

wynik ogólny wyjdzie na pewno gorszy niż wspomniane 12.5k$ na minusie bo w międzyczasie na pewno wystawiałeś stejki na majorsy, które na pewno też są na minus a ile tam storbiłeś k$ to już Ty będz...e grając 2.5k mtt powiedzmy z abi 10$ to nie trzeba nic nashipować specjalnie żeby być te kilkanaście k$+ albo i więcej, mam wrażenie, że Ty na siłę szukasz sławy i wielkich pieniędzy poprzez granie mid stake'ów na które na dzień dzisiejszy jesteś zwyczajnie zbyt słaby

i nie wiem czy to kwestia mindsetu czy czego ale błagam, wklejaniu 'shipów' po 1k$ w stejku gdzie startowe wynosi 10k$ to dla mnie troche nie do ogarnięcia, mam i miałem stejki gdzie na start ludzie brali 3x mniej hajsu od Ciebie i jak cashnęli gdzieś 1k$ to nawet o tym nie wspomnieli no bo przecież nie ma o czym a tu qrwa screeny, gratulacje od fanów, no ja pierdole, lol :facepalm:

i stary nie miałem tu zamiaru Cię zhejtować ani nic w ten deseń, chciałbym, żebyś pare rzeczy ogarnął i podszedł nieco poważniej do swojej gry, poznaliśmy się osobiście, kiedyś sporogadaliśmy na skype, ogólnie jesteś spoko ziomek, życzę Ci jak najlepiej ale do tego co robisz i co grasz podchodź z rozsądkiem i może większym skillem

pozdro

Siema Damian.

Przede wszystkim dzięki za feedback, daje sporo do myślenia.

Co do samej gry.
Fakt faktem, moja gra nie może być ostatnio mega dobra, o czym świadczą chociażby wyniki.
Pracuję nad swoją grą na tyle, na ile pozwala mi czas, ale prawdziwym jest że tego czasu nie ma dużo.
(Przy czym, szczerze mówiąc ostatnie parę dni, grałem imo naprawdę dobre sesje, co fajnie widać po ilości deepków)

Co do samej gry, to zgadzam się z tym, że ostatnie wyniki mogą być spowodowane złym doborem turków (aBI), jak i m.in. ostatnimi WCOOPami i side stake'ami, które z założenia są high variance i w moim wypadku ostatnio nie dały wiele profitu.

I trzeba przyznać, że za niedługo trzeba będzie schować chęci grania midów i highów i ambicje do kieszeni i trzeba będzie solidnie, od podstaw wrócić do gry na micro/lowy/czasem midy. (tutaj propsy dla d2via bo on jest swojego rodzaju wzorem dla mnie na dobry, rozsądny BM).

Co do sharka o którym piszesz, to mi w tym okresie wyświetla -5,7k $ na samych scheduled na Starsach, więc mogłeś coś źle wyfiltrować.

Wszystko jest jednak tak jak wygląda to na codzień, są podsumowania które liczy mi formularz i niestety nie jest ostatnio za dobrze z wynikami, co przekłada się na wspomniany mindset i fakt że mi samemu ze swoją grą nie jest za rewelacyjnie.

Wklejam to co deepnę, a że przy obecnych wynikach nie ma tego dużo, to jest tak jak jest (tu akurat chyba czepianie się print screenów z shipów po 1k $ jest trochę bezsensowne).

Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak przykręcić volume i mieć nadzieję że do końca uda się wyciągnąć to wszystko na dobrą drogę.
Nie będzie tu give upu jak w niektórych ofertach, czy psioczenia w kółko o tym i tamtym. Cisnę dalej i staram się to wszystko ogarnąć w dobrym kierunku. ;)
MTT to wariancyjna gierka, patrząc w sumie na wiele przykładów, można powiedzieć, że ten "swing" jest jeszcze dość standardowy (choć i tak największy w moim życiu).
Robię swoje tak jak obiecałem i nie pozostaje nic innego jak coś shipnąć asap.

Dzięki ziomek za feedback, cenię to sobie jak nic innego. :sdrink

Oby to podziałało jak taki mentalny kopniak. _rolleyes: :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

EDIT: Tak na pochybel, miał być od razu shipek w 6maxie, to przegrany flipek przy 13 left, na CLa.

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5524522_AEE043BAF3

Naah, care. X(

Odpowiedz
Cytat
d2vio

.

Odpowiedz
Cytat
babel92

zawsze zamiast grindować 6 czy 5 dni w tygodniu można grindować jeden mniej i poświęcić go na naukę -> volume trochę ucierpi, ale założę się, że każdy woli przedłużyć stake o miesiąc i mieć lepsze wyniki, niż "nastukać volume" i nic z tego nie mieć ;)

no offence ofc, nie znam się na mtt więc zupełnie nie oceniam Twojego skilla - zwykła uwaga "techniczna" :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Od paru godzin, klikam sesję.
Info przy deepach.

P.S.

Spoiler

Saturday Super KO klikam poza longtermem (shipnięta satka za FPP).

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Odpalam Biga 55$, w którym longterm będzie miał 60 %, żeby wyszedł <33 $.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

24 X:

Spoiler

26 X:

Spoiler

Rozegrane: 956/1500 (63,7 %)
Roll: 2 348,67 $

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Leci sesja niedzielna.
Shipnięta satka 3x-turbo za 2,2$r, którą scashowałem, więc wpadło 215 $ do rolla. ;)

Sunday Million + satka do CPF i Kosic, poza longtermem.

Info w razie deepów.

Między czasie, taki spocik. :(

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5576387_F1DF845CDD

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_