Przejdź do forum
Longterm Prezesa"Bę...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm Prezesa"Będzie zabawa, będzie się działo.."

300 Posty
70 Użytkownicy
14 Reakcje
42.4 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Widzę, że pojawiło się ostatnio paru życzliwych ;)
Baaardzo się cieszę :D
Żeby było jasne ja nie oczkuję readu teraz, bo 350$ jeszcze jest w grze.
Oczekuję decyzji nt. Ewentualnego!!! Reloudu!!!
A inwestorzy milczą jak zaklęci ?(

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A inwestorzy milczą jak zaklęci ?(

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

wysłałem ci wiadomosc na priv 2 razy,dostales?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez 89deny89
wysłałem ci wiadomosc na priv 2 razy,dostales?

Zapoznałem się z twoją decyzją, przyjmuję ją do wiadomości. Wkrótce wyjaśnię, również w tym wątku, co zrobię w zaistniałej sytuacji!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czekałem bardzo długo na decyzję inwestorów nt. ew. reloudu. Głównie jerryfci, bo to jego działanie polegające na wycofaniu się z reloudu na długo przed jego potencjalną koniecznością spowodowały całe zamieszanie!
Członkom społeczności PS należy się małe wyjaśnienie, dotyczące decyzji jaką przekazał mi w imieniu inwestorów 89deny89.
Nie wnikając w szczegóły brzmiała ona: „w porozumieniu z jerryfci zdecydowaliśmy, że nie będzie reloudu i mam odesłać pozostały bankroll(kapitał)!
Takie postawienie sprawy jest dla mnie jednoznaczne z zerwaniem umowy stakingowej przez inwestorów!!!
Jednym z głównych klauzul prawie wszyskich umów stakingowych, z którymi się zapoznałem jest zapis o reloudzie w razie ew. torby!
Ta klauzula zabezpiecza tak naprawdę głównie inwestorów, którzy znając specyfikę MTT(ogromną wariancję!) zabezpieczają się przed utratą kapitału.
Drugą z najistotniejszych z ich punktu widzenia klauzulą jest makeup, na który też się zgodziłem!
Jak sprawdzicie w wątku gdzie wystawiałem swoją ofertę o tą ostatnią najbardziej zażarcie walczył(negocjował) jerryfci! MU jak zauważyłem jest rzadziej pojawiającym się zapisem, bo co oczywiste dla „murzynów”, jak ładnie nazwał nazwał graczy „guru” PS sz3sz, jest mało korzystny!
Jerryfci od początku mocno negocjował, co świadczy o jego „biznesowym” profesjonaliźmie. Bardzo mocno upierał się też, żebym grał jak najwięcej MTT 2K+2K.
W pewnym momencie zaproponował „1,5k+1,5k wiele wiecej sie nie napracujesz, a oferta bedzie znacznie ciekawsza dla inwestora.
w zasadzie to jest moje ostatnie słowo, wiec Twoj wybor „
Moje sugestie, które mu przedstawiałem były logiczne i szczere. W pewnym momencie przyparty do muru napisałem”Dla mnie jeśli jakiś gracz nie jest w stanie osiągnąć profitu po takiej ilości MTT(czasu trwania) jest po prostu "przegrywającym_regiem" więc po co dalej trzymać go na staku!???
Jerry wciąż upierał się na te ~~4KMTT”
Ale on chciał jak najlepiej zabezpieczyć swoją inwestycję i ostatecznie zgodził się na 1,5K+1,5K!
Każdy kto gra na stajku wie, że taki volume wiąże „murzyna” na parę miesięcy, co ja od samego początku sugerowałem chcąc tego uniknąć, ale jerry się uparł i chcąc nie chcąc musiałem się zgodzić!
Piszę musiałem, ale prawdę powiedziawszy zajebiście mi to nie pasowało!
Jednak z różnych powodów, które wyjaśniałem w ww. wątku zależało mi na sprzedaniu pierwszej(!!!) oferty i klepnąłem większość warunków jerregofci!
Spytacie dlaczego, tak dużo poświęcam temu „highstaksowemu”pro.
Jako, że widać, że świetnie ogarnia „inwestorskie sztuczki” wynegocjował dla siebie i drugiego inwestora optymalne warunki umowy! Szacun
Ale tu kończy się moja fascynacja jego osobą, a dlaczego?
Ano dlatego, że jak zacząłem grać to one na forum publicznym wystawił mi miażdżącą opinię na temat mojego skilla!
Nie będę odnosił się do mojego skilla, bo pewnie jestem nieobiektywny i broniłem go parokrotnie, przedstawiając rzeczowe argumenty.
Chodzi o sam fakt, postawienia przez niego jednoznacznego sądu, na podstawie ok. 2,5K rozdań z suchego HH holdemmanagera.
Każdy to wie, że HH nie uwzględnia statów, dynamiki stołu, specyfiki stawek, notatek na graczy itd.
Mając tylko HH oczywiście można sobie wyrobić ogólne zdanie nt. Skilla gracza, ale żeby stawiać jednoznaczną opinię nt. Umiejętności gracza należałoby uwzględnić również ww. aspekty.
Jerry jebnął mi w twarz z poziomu platynowego guru oceną i to świadczy bardziej o jego „zawodowstwie” niż analiza o mnie!!!
Jeśli uważał, że muszę poprawić moją grę mógł np. dać mi parę wskazówek czy nawet lekcji w formie dla niego optymalnej, jak robią to naprawdę zawodowi inwestorzy.
On jednak olał to i w momencie gdy zagrałem raptem 50% pierwszej puli MTT napisał:”nie będe oszukiwal, ale chwilowo wyczerpalem rolla przeznaczonego na stakingi, wiec z reloadem mogą byc problemy”.
Dla mnie było to jednoznaczne z tym, że nie dotrzymał warunków umowy!!!
Ciekawe jest zachowanie drugiego inwestora 89denny89.
On mimo że nie znaliśmy się wcześniej od samego początku zachowywał się b. spoko!
Podtrzymał swoje udziały, wspierał mnie na forum, dawał mi grać „swoje”, bo jako trener PS dobrze wiedział, że jakieś trollingowe wstawki mogą zakłócić mój mindset!
I po ty jak zorientował się, że jerryfci wycofuje się z reloudu, uznał pewnie, że bez sensu jest, żeby zostając jedynym inwestorem, brać na siebie podwójne ryzyko! Ja zrobił bym tak samo!!! Wyjaśnił mi na priv, a nie na forum, jak słusznie zauważył, żeby nie prowokować troli do bezsensownych komentarzy, motywacje, które nim kierowały!
To jest najlepszy sposób załatwiania takich spraw i świadczy o tym, że jest on profesjonalistą pokerowym, ale też po prostu spoko gościem!
Pełen szacun deny!!!
Nie zmienia to faktu, że to inwestorzy jednostronnie zerwali warunki umowy!
I na koniec najistotniejsze. Co zrobię ja jako równorzędna strona ww. umowy???
1. Przestałem grać do ostatecznej decyzji inwestorów, ciekawe jest to, że jerryfci do tej pory milczy i wysyła na mnie niewinnego w tej sytuacji dennego)
2. Pozostały bankroll „zamroziłem” do potwierdzenia decyzji inwestorów,
3. w sytuacji kiedy obaj inwestorzy, zatwierdzą swoją decyzję o nie reloudowaniu, podejmę kroki, w celu polubownego wyjścia z tej sytuacji,
Jako, że jest to dla mnie kontrowersyjna sytuacja proszę o głos bardziej doświadczonych w stakingu graczy i inwestorów o propozycje jak najbardziej bezkonfliktowo rozwiązać tą sprawę!
Deklaruję, że uwzględnię je w swojej decyzji!!!
Niniejszym otwieram „demokratyczny wątek Hyde Park” (<===tu link) bo myślę, że konkluzje z niego pokarzą „mapę drogową” przy następnych sporach między INWETORAMI I GRACZAMI.
Zaznaczam, że trolle typu rebus i jego „stowarzyszenie członków elity pokerpro” niech sobie robią dobrze na swoich wątkach)

Odpowiedz
Cytat

Moim zdaniem nie maja obowiazku robic reload'a ale tez chyba nie moga kazac Ci odsylac tego co zostalo ( 350). Warunki byly ustalone wszyscy sie zgodzili wiec powinienes grac dopuki nierozegrasz wymaganej ilosci turniejow lub bedzie 0.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

jesli z mojej bezinteresownej i zyczliwej rady (nawet po prv'ach rozeslalem paru osobom, ze szukasz stakingu, najwidoczniej spalil Cie railing plus cuda w feedbacku...) zaczynasz jakies podjazdy do mnie, to chyba czas na zgloszenie sie po pomoc do specjalisty

odnosnie stakingu, reload jest zawsze opcjonalny, zastanow sie jak zle wrazenie wywarles, jesli z makeupem (czyli 100%/0% cut dla inwestorow do kwoty 2k) inwestorzy nie chca Cie zreloadowac, ba, nie chca nawet zebys kontynuowal, tylko rozliczal resztki

Odpowiedz
Cytat
OzzyM
Oldschool Grinder

Napisane przez PrezesAlfa
Jako, że jest to dla mnie kontrowersyjna sytuacja proszę o głos bardziej doświadczonych w stakingu graczy i inwestorów o propozycje jak najbardziej bezkonfliktowo rozwiązać tą sprawę!

Chyba mogę się uznać jako jedna z kilku(nastu) osób wywołana do odpowiedzi.

Sytuacja z inwestorami niechętnymi do reloadu jest bardzo standardowa i jedyne co możesz zrobić, to dograć z ich udziałów do 0$ i zakończyć stejk, albo odesłać to co im się obecnie należy i poszukać sobie nowych chętnych na ich udziały w ramach tego stejka.

I to moim zdaniem nie jest złamanie umowy - inwestorzy widocznie stwierdzili, że jesteś zbyt chujowy na kontynuowanie inwestycji (i Jerry i Deny są doświadczeni w stejkowaniu, więc raczej nie postanowili randomowo quitnąć).

Pzdr

Odpowiedz
Cytat

Nie wiem o co te całe zamieszanie i po co zwracasz się do innych. Twoje prawo dograć ten staking do końca lub do torby. Reolad jest zawsze opcjonalny, to czy będzie zależy od woli inwestorów. Co do publicznych czy prywatnych wypowiedzi i oskarżeń to już sprawa pomiędzy Tobą a inwestorami.

Odpowiedz
Cytat
jerryfci
Oldschool Grinder

Chyba zostalem wywolany do tablicy

Czekałem bardzo długo na decyzję inwestorów nt. ew. reloudu. Głównie jerryfci, bo to jego działanie polegające na wycofaniu się z reloudu na długo przed jego potencjalną koniecznością spowodowały całe zamieszanie!

niezrozumialy dla mnie jest fakt debatowania na temat reload'a, podczas gdy masz jeszcze rolla na granie normalnych sesji

Członkom społeczności PS należy się małe wyjaśnienie, dotyczące decyzji jaką przekazał mi w imieniu inwestorów 89deny89.
Nie wnikając w szczegóły brzmiała ona: „w porozumieniu z jerryfci zdecydowaliśmy, że nie będzie reloudu i mam odesłać pozostały bankroll(kapitał)!

Ta decyzja była bardzo ciezka, jak zauwazyl Szesz reload z make upem jest bardzo korzystny dla inwestora. Tempo wpierdolu na micro + nie do konca przekonywująca gra zawazyly

Drugą z najistotniejszych z ich punktu widzenia klauzulą jest makeup, na który też się zgodziłem!
Jak sprawdzicie w wątku gdzie wystawiałem swoją ofertę o tą ostatnią najbardziej zażarcie walczył(negocjował) jerryfci! MU jak zauważyłem jest rzadziej pojawiającym się zapisem, bo co oczywiste dla „murzynów”, jak ładnie nazwał nazwał graczy „guru” PS sz3sz, jest mało korzystny!
Jerryfci od początku mocno negocjował, co świadczy o jego „biznesowym” profesjonaliźmie. Bardzo mocno upierał się też, żebym grał jak najwięcej MTT 2K+2K.
W pewnym momencie zaproponował „1,5k+1,5k wiele wiecej sie nie napracujesz, a oferta bedzie znacznie ciekawsza dla inwestora.

Zgodziles sie na te warunki nie ze wzgledow altruistycznych, tylko dlatego ze oferta nie schodzila. Nawet randomy po 2% nie braly, wiec byles przyparty do muru. Wynegocjowalem warunki pod siebie, zadnej gwarancji reloada nie dawalem

Spytacie dlaczego, tak dużo poświęcam temu „highstaksowemu”pro.

prawdopodobnie ironia, ale usmialem sie

ako, że widać, że świetnie ogarnia „inwestorskie sztuczki” wynegocjował dla siebie i drugiego inwestora optymalne warunki umowy! Szacun

bylem mocno nieprzekonany do ofki od początku, miedzy innymi dlatego ze wgle nie bylo popytu, warunki tez byly slabe. wiedząc ze prawdopodobnie nie masz za co grac, oraz ze to stejk na micro, wiec prawdopodobnie musisz byc tam profitowy, postanowilem ponegocjowac. to takie proste

Ale tu kończy się moja fascynacja jego osobą, a dlaczego?
Ano dlatego, że jak zacząłem grać to one na forum publicznym wystawił mi miażdżącą opinię na temat mojego skilla!
Nie będę odnosił się do mojego skilla, bo pewnie jestem nieobiektywny i broniłem go parokrotnie, przedstawiając rzeczowe argumenty.
Chodzi o sam fakt, postawienia przez niego jednoznacznego sądu, na podstawie ok. 2,5K rozdań z suchego HH holdemmanagera.
Każdy to wie, że HH nie uwzględnia statów, dynamiki stołu, specyfiki stawek, notatek na graczy itd.
Mając tylko HH oczywiście można sobie wyrobić ogólne zdanie nt. Skilla gracza, ale żeby stawiać jednoznaczną opinię nt. Umiejętności gracza należałoby uwzględnić również ww. aspekty.

Tutaj chyba najwazniejsze.
siedząc sobie spokojnie z popkornem przeglądając Twoj railing z oczekiwaniem na szipy zastawalem posty, ktore pisales sam do siebie, po czym na nie odpowiadales, doczekalem sie swietnego bloga o Putinie. 2/3 Twoich zdan konczy sie wykrzyknikiem, co by swiadczylo ze jestes troche niezrownowazony, bądz podchodzisz zbyt emocjonalnie do wielu spraw. Stwierdzilem jednak ze tak naprawde posiadasz bardzo specyficzne poczucie humoru i nie wnikam w to wszystko
zasadniczo nie poprosilbym Cie o hh, gdyby nie afera w feedbacku, wiec sam jestes sobie winien. Po przeczytaniu tak mocnego feedbacku, chcialem spojrzec na Twoją gre i jest to pierwszy przypadek w historii moich stakingow, gdzie podjąlem taki krok.
2 razy poprosilem Cie o skype (bądz inny komunikator), Ty jednak postawiles na komunikacje mailową. przeglądam maila co jakies 2 dni, wiec taka komunikacja byla dla mnie nie do zaakceptowania. A gra mi sie naprawde bardzo nie podobala. Dlatego napisalem tego posta na forum. Chcialem tez zeby Deny w jakis sposob sie do tego odniósł.
Popełnilem fatalny błąd. zachowalem sie jak najgorszy prostak. Nie przemyslalem konsekwencji. Klasa w jaki sposob komunikuje się z Tobą Deny, przekazując tę samą tresc stoi na znacznie wyzszym poziomie
Mogę jedynie Cie za to przeprosic

Jerry jebnął mi w twarz z poziomu platynowego guru oceną i to świadczy bardziej o jego „zawodowstwie” niż analiza o mnie!!!
Jeśli uważał, że muszę poprawić moją grę mógł np. dać mi parę wskazówek czy nawet lekcji w formie dla niego optymalnej, jak robią to naprawdę zawodowi inwestorzy.

jw rzeczywiscie to bardzo zle o mnie swiadczy, przyglądając sie z boku wyszedlem tu na chama.
co do wskazówek, lekcji, to 1 - wydaje mi sie ze zalegolsci, leaki jakie masz do poprawy są zbyt duze,musialaby to byc dluzsza wspolpraca i zupelnie inna umowa, zebym sie w to bawil. tutaj umowilismy sie tylko na staking
2 - nie bawie sie w coaching, kiedys myslalem nad tym, ale wydaje mi sie, ze poziom mojego skilla nie jest wystarczający, zeby kogos uczyc. pozatym slaby ze mnie nauczyciel

I po ty jak zorientował się, że jerryfci wycofuje się z reloudu, uznał pewnie, że bez sensu jest, żeby zostając jedynym inwestorem, brać na siebie podwójne ryzyko! Ja zrobił bym tak samo!!! Wyjaśnił mi na priv, a nie na forum, jak słusznie zauważył, żeby nie prowokować troli do bezsensownych komentarzy, motywacje, które nim kierowały!

tak dla rozjasnienia, decyzja podjelismy wspolnie. ja zastanawialem sie nad zakonczeniem stakingu po aferze po meczu z ruskimi, jednak umowa dzialala w 2 strony, wiec nie moglem żadac skonczenia, bo i tak wiedzialem ze sie nie zgodzisz, a kłócić mi sie nie chcialo.

Nie zmienia to faktu, że to inwestorzy jednostronnie zerwali warunki umowy!

absolutnie sie z tym nie zgadzam. opcja reloada wynegocjowalem pod siebie i to jest moja wola czy z niej skorzystam czy nie.

summa summarum. po ilosci zlych rzeczy jakie dzialy sie w tym railingu oraz fakt ze podchodzisz do nich zbyt emocjonalnie, obawiam sie ze zbyt mocno chcesz niz mozesz odrobic tego stejka. Absolutnie nie podejmuje sie odpowiedziec czy Twoja gra jest profiowa na stawki, ktore grasz (najwieszke winnigsy masz z przed 2 lat, a wtedy poziom by jeszcze nizszy, teraz byc moze skczyl do gory, Ty sie zatrzymales idk), w wrozite bawil sie nie będe i nie moge dac Ci reloada, szczegolnie ze dostalem ostatnio najwieszkego swinga w kariere na 5 cyfr i zrobilo sie nerwowo, musialem zejsc ze stawek. ogolenie nie jest tak ciekawie, jak w momencie, gdy zaczynalismy wspolprace.
ps. pisales mi w mailu ze zepsulem Ci reputacje. moim zdaniem sam bardzo pracowales na taką a nie inną. oczywiscie moj post tylko pogorszy sprawe, za co jeszcze raz Cie przepraszam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez strusiek22
Przeciez majac 325$+rb mozna spokojnie dalej grac sesje...

Można, ale jak kontrakt/umowa jest respektowana przez obie strony.
Ta została zerwana czas na kary umowne!

Odpowiedz
Cytat
ekonom0013
Elite Grinder

A było coś w umowie o karach umownych? Bo skoro z Ciebie taki biznesmen, prawnik, święta krowa, itp to powinieneś wiedzieć, że powinien być o tym zapis. Proponuję odpocząć chwilę od telewizji bo naoglądałeś się Ally McBeal czy jakiegoś innego gówna i się trochę Tobie w głowie poprzewracało z tymi prawniczymi podjazdami.

Dalej nie rozumiesz, że reload nie jest obowiązkiem?

Człowieku dostałeś szansę od jerryfci żeby z klasą zakończyć ten staking i jako powód podać brak kasy u inwestora i byłby spokój i może udało by Ci się wystawić kolejny. A tak to masz wiadro pomyj łącznie z podjazdem pod brak skilla.

Bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat
cwirek1982
PokerStrategist

Lol ;)) po 1 umowa nie zostala zerwana tylko zawieszona ( masz $ aby kontynuowac gre ewentualnie skeszuj rb )
Po 2 opcja reloadu nie jest obowiazkowa!!
Po 3 sam nie masz zadnych udzialow a chcesz zeby ludzie topili w Ciebie dalej kase jak nie widza *profitu w Tobie*
Po 4 .... Ehhhh pzdro

Odpowiedz
Cytat
macaco2
PokerStrategist

Napisane przez ekonom0013
A było coś w umowie o karach umownych? Bo skoro z Ciebie taki biznesmen, prawnik, święta krowa, itp to powinieneś wiedzieć, że powinien być o tym zapis. Proponuję odpocząć chwilę od telewizji bo naoglądałeś się Ally McBeal czy jakiegoś innego gówna i się trochę Tobie w głowie poprzewracało z tymi prawniczymi podjazdami.

Dalej nie rozumiesz, że reload nie jest obowiązkiem?

Człowieku dostałeś szansę od jerryfci żeby z klasą zakończyć ten staking i jako powód podać brak kasy u inwestora i byłby spokój i może udało by Ci się wystawić kolejny. A tak to masz wiadro pomyj łącznie z podjazdem pod brak skilla.

Bez odbioru.

Ally McBeal to nie te lata, pewnie raczej ogląda "Prawo Agaty" :coolface: :coolface: :coolface:
Zaraz pewnie napisze, że konfiskuje kasę jako karę umowną :coolface:

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

Sry ale chyba sobie żarty stroisz? Są dwie opcje:
a) Rozliczasz to teraz
b) Wrzucasz rb i grasz dalej

Ja jestem za zakończeniem to w tym momencie. 10 osób Ci pisze czarno na białym że reload jest opcjonalny i zależy tylko od woli inwestorów a ty dalej swoje. Chciałem to załatwić polubownie przez priv abyś nie był spalony w 100% na tym forum a ty zakładasz jakieś tematy, robisz bezsensowny cyrk. Nie masz nawet 1% udziałów w tej ofercie więc mógłbyś spróbować wyjść z twarzą , rozliczyć to i nie robić nam problemów. To nie ty straciłeś tu 1k$.

pozdro

Odpowiedz
Cytat

ja nie czaje czemu wy go oszukujecie...była umowa że gra do skutku za wasze a wy sie wycofujecie po pierwszym podejściu.

Odpowiedz
Cytat
MaverickPL
PokerStrategist

:nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh

Odpowiedz
Cytat
bubek90
Oldschool Grinder
Odpowiedz
Cytat
marvelwil
Poker Player

.......ale jaja, najlepszy serial railingowy jaki czytałem. Sviestas i jego rail na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

O czym Ty czlowieku mowisz...
Na poczatku zacznijmy od tego, ze nie masz prawa zawieszac i DOMAGAC sie decyzji o reloudzie jak nie skonczyles grac a Twoj bankroll pozwala na spokojna gre na micro.
Wiec jakim prawem zawieszasz stejka jak masz hajs na spokojna gre?
Kolejna sprawa tyczy sie Twojego zganiania wszystkiego na wariancje, to prawda dotyka wielu pokerzystow do ktorych Ty nie nalezysz. Jestes slabym tzw. "gownoregiem" i to zn iskich stawek, na srednich juz zapewne jestes traktowany jako fish. Twoje wklejane rozdania i opinia dobrych graczy jednoznacznie swiadczy o tym, ze zamiast wywodow na forum, pisania wypracowan ktore sa mega zalosne powinienes albo zajac sie szkoleniem wlasnej osoby, a jak to juz nie pomaga to trzeba dac sobie siana...
Ciebie nie gnebi wariancja, jestem najzwyczajniej slaby, w tym roku jestes b/e w najnizszych i najslabaszych turniejach online na swiecie. Twoje najwieksze osiagniecie w tym roku to 800$ za wygranie turnieju za 5.5 1000cap.
Idac dalej Twoje ability czyli mniej wiecej sila gry wynosi 73 grajac mtt, malo jest regow z tak kiepskim poziomem gry, gownoredzy rozpoczynaja sie od 74-75 mniej wiecej do 77-78 ability.
Natomiast Ty sie sadzisz jako "doswiadczony grinder", pijesz do takich gosci jak rebusik ktory miazdzy Cie w kazdym aspekcie pokerowym, gra wyzej, ma duzo wyzsze ability, i jest szanowany przez innych graczy.
Jestes najzwyczajniej SLABY i skoro duzo analizujesz i nie ma efektow tzn. ze nie nadajesz sie do gry w pokera.
Ludzie Ci zaufali, dali hajs na gre, uwierzyli w Twoje wywody... a Ty im przegrales ogromna czasc ICH hajsu i piszesz o karach umownych posiadajac dalej ich pieniadze, ktore powinienes przeznaczyc na dalsza gre.
Sam chcesz byc sedzia i piszesz o karach umownych ktorych nie bylo w umowie?
Za co?
Chyba jedynie Tobie sie nalezy, za to ze nie grasz, posiadajac pieniadze na gre!
Brniesz w slepa uliczke, chyba ze nie masz tego hajsu bo sobie np. wyplaciles... i starasz sie grac na zwloke, kazda inna opcja moze jedynie swiadczyc o Twoim blednym postrzeganiu rzeczywistosci.
Moze zeby bylo jasniej, podam Ci przyklad: wziales od kumpla 2 stowy na gre na automacie, grasz grasz i zostalo Ci 35zl a krecisz po zlotowce, a Ty mowisz ze wstrzymujesz gre jak Ci nie obieca/nie da kolejnych 200zl na gre.
Jest to zwykly SZANTAZ a Twoja gra niewiele rozni sie od przykladowego automatu.
No offence, nie jestem tez "kolega z paczki" osob z ktorymi prowadzisz swoje "wojenki", czysta obiektywna ocena najbardziej zenujacego tematu na tym forum. :truestory:

Odpowiedz
Cytat