2605,62
1622/2000
muszę chyba zacząć żeby wariancje zmniejszyć
sesje weekendowe bede podliczał razem
miales zmiejszac wariancje a grasz turki z najwiekszymi fieldami i praktycznie nie zszedles ze stawek
3312.43$
1697/2000
tylko 7 na ft na ftp i bardzo pechowy out w scoop
jerryfci przecież cały czas jest podobny roll a to ze grałem czasami np scoopa za 27$ czy inne majorsy np bigi i hot to chyba oczywista sprawa i nikt nie będzie patrzył ile gra tam ludzi
oboje chcemy zeby w koncu byl duzy szip wczoraj prawie sie udalo na ftp
na bigach hotach i scoopach najlatwiej zjezdzac z rollem w dol, ja bym chętnie zobaczyl jak Ci będzie szło z ograniczaniem tego typów gier ( w dodatku scoopy się skonczyly;)). Na mniejszych fieldach tez mozna zarobić całkiem niezlą kasę, a za to duzo czesciej mozna sie wykazac na semift/ ft
1807/2000
2468.94$
Bardzo bym prosił nie hejtować longterma przez trolli którzy nie są w temacie. Wrzucają łapki w dół tylko dlatego ze widzą minus na koncie. Staram się coś wygrać ale zwykle w dipach szczęście nie dopisze.
Napisane przez orzechinho
1807/2000
2468.94$
Bardzo bym prosił nie hejtować longterma przez trolli którzy nie są w temacie. Wrzucają łapki w dół tylko dlatego ze widzą minus na koncie. Staram się coś wygrać ale zwykle w dipach szczęście nie dopisze.
nie stresuj się pierdołami, dam dychę, jeśli ma to wam w czymś pomóc
2366,46$
1833/2000
niestety wczoraj prawie było ft:/
+max entry w mtops z pula 75k
hej, przedluzmy to o kolejne 2k turkow. nie podoba mi sie schedule na tym juz shortermie, grasz sobie spokojnie turki za 22$ 27tko, hoty, 11c etc i wszytko to za mniej niz 1/100 rolla (cos tam przeczytalem o bm i wydaje mi sie ze jest to stracenczy bm). wiem ze chcesz wyjsc za wszelką cene na plus, ale jest to dla mnie teraz nieoplacalne i jesli teraz nie przedluzymy tego stakingu to wolalbym zebys dogral tego staka na micro. pozdro