ALotOfNuts na p*
pozwolcie ze jutro sie zajme tymi transferami bo dzis czuje sie taki zajechany ze brak slow
Napisane przez Kuubek
pozwolcie ze jutro sie zajme tymi transferami bo dzis czuje sie taki zajechany ze brak slow
OzzyM91 P*
Będzie wincy procentów do kupna?
Masz dużo chętnych, powinieneś zmniejszyć sobie liczbę udziałowców poprzez zmniejszenie miminalnej cegły do np. 5%. Brałbym w ciemno
odeślij profit na TrueDreamzzz p*
mam 1% z czego 0,5% jest z makeupem z poprzedniego stackingu, więc powinienem dostać ~0,075*profit
Napisane przez OzzyM
OzzyM91 P*Będzie wincy procentów do kupna?
Masz dużo chętnych, powinieneś zmniejszyć sobie liczbę udziałowców poprzez zmniejszenie miminalnej cegły do np. 5%. Brałbym w ciemno
![]()
+1
i nie ma ozzy pierwszy w kolejnosci, bo mialem 15% na rezerwie jako pierwszy :fuckyeah
też byłem na rezerwie do tego stejka, ale sie nie załapałem:( jak coś będzie wolne to chętnie wciągne...
Ja mam 1% i również make up za poprzedniego stake'a, zostaję na statku a profit odeślij na P*- aimazing92
Napisane przez babel92
posłałeś hajsy? nick napisałem w privie![]()
dopiero skonczylem gotowac obiad dla ludzi na mieszkaniu dzis ;p, hajsy sa bezpieczne, postaram sie poslac jeszcze dzis
przepraszam ze dzis nie poslalem ale... kto ma partnerke ten zrozumie
obiecuje ze jutro na 100% zajme sie kazdym transferem (z wyjatkiem mb bo nie wiem czy starczy mi limitow)