Na dzisiaj chyba koniec

początek katastrofa, pozniej jakis rollercoaster na koncu cos przyżarło.
U mnie tak wygladaja te wykresy zawsze wiec nie przejmujcie sie za bardzo ;p
Na dzisiaj chyba koniec

początek katastrofa, pozniej jakis rollercoaster na koncu cos przyżarło.
U mnie tak wygladaja te wykresy zawsze wiec nie przejmujcie sie za bardzo ;p
.
O ile wyniki które wkleiłeś w dziale stacking są Twoje to nie ma sie czym w long runie przejmować
Brak updatów nie wróży nic dobrego... mam nadzieje ze sie myle i ze niebawem dostaniemy inną wiadomość niż torba : P

Początkowo mialem dobić do 20k rak i wbić na nl25. Gdy pod koniec przegralem 5bi w 500 rak stwierdzilem że doładuje konto własnymi pieniędzmi i dalej bede cisnal nl50. Była niedziela, poziom niski, czułem edge mimo że początkowo nie żarło. Przycisnąłem i efekt widać. Wykresu nie wrzucalem żeby was nie niepokoić. Mam nadzieje że teraz bedą już tylko profity.
haha ale kozak ;p
Cieszy mnie to, że sie nie poddałeś i nas nie olałeś pisząc torba i po ptakach. Pomimo tego ze szło jak szło, chciałeś dobrze i Ci sie udało, na pewno uwzględnimy to w feedbacku
A myślałem że tylko mnie tak soft kara
Dlatego sam wole grac 50bi+. Ciśnij dalej. GL
Ładnie to ogarnąłeś
Ja tylko powiem, że z mojej strony nie ma parcia na volume i jesli czujesz ze grajac mniej stolikow byloby ci bardziej komfortowo (gram zooma wiec wiem o co chodzi;p) to mysle, ze nikomu by tam tydzien roznicy nie robil problemu, wazne zeby byla dobra gra
Tak czy siak rob jak uwazasz za sluszne, gl
Napisane przez Kustyk90
Początkowo mialem dobić do 20k rak i wbić na nl25. Gdy pod koniec przegralem 5bi w 500 rak stwierdzilem że doładuje konto własnymi pieniędzmi i dalej bede cisnal nl50.
:yaoming :
Napisane przez URJoke0
Napisane przez Kustyk90
Początkowo mialem dobić do 20k rak i wbić na nl25. Gdy pod koniec przegralem 5bi w 500 rak stwierdzilem że doładuje konto własnymi pieniędzmi i dalej bede cisnal nl50.:yaoming :
@URJoke0 Tobie faktycznie się nudzi. Idź znajdź sobie hobby
Już prawie półmetek
Jak samopoczucie? Opponenci uciążliwi? Dużo regów/fiszek na 50tkach?

Powoli do przodu. Dziś już nic nie bede grał. Jutro niedziela więc licze na większy profit.
Dlaczego nie odpisujesz jak się ktoś o coś pyta? Pożyczyłeś od ludzi pieniądze a nawet nie sprawdzasz regularnie tego wątku albo sprawdzasz a nic nie piszesz. Może znów jesteś w plecy 20bi i nie chcesz mnie martwić.
Napisane przez DeSade2378
Dlaczego nie odpisujesz jak się ktoś o coś pyta? Pożyczyłeś od ludzi pieniądze a nawet nie sprawdzasz regularnie tego wątku albo sprawdzasz a nic nie piszesz. Może znów jesteś w plecy 20bi i nie chcesz mnie martwić.
Nie pozyczył od Ciebie tylko w niego zainwestowałes! Nie naskakuj na chłopaka niech sie skupi na grze. Wrzuca wykresy jak sie umowił wiec nie wiem ocb...