Przejdź do forum
Kustyk90 nl25 stras...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kustyk90 nl25 strasy railing

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
540 Wyświetlenia
Kustyk90

Staking

To jedziemy. Wykresy co 2 dni. Dzis nie pogram za duzo ale od jutra cisne.

Pokój

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
ArcadiusK

.

GL

Odpowiedz
Cytat
Kustyk90 Autor wątku
Kustyk90
Spoiler

Bardzo zły początek i przegrana kilkunastu bi. Niebieska linia wcale nie chce sie ruszyć co zpowodowało zejscie na nl10. Limit który zwykle crushowalem miając tam 10bb/100 tez daje w dupe. AA na minus a KK kończy się flopem Axx w 3way 3betowanych potach, drawy nie wchodzą nawet monster i ogolnie słabo. Nie dobiliśmy jeszcze do półmetku więc mam nadzieje ze w koncu cos ruszy.
Oglądam w między czasie filmiki i patrze czy cos robie źle ale nie zauważyłem żadnych większych błedów.

Odpowiedz
Cytat
Kustyk90 Autor wątku
Kustyk90

Połowa za nami. Dwa ostatnie dni na 0 i troche wariancja przeszkodziła. Boardy nie pomagają za bardzo przez co muszę odpuszczac spoko pól na Riverze. Mam nadzieje że od jutro juz bedzie tylko up.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Kustyk90 Autor wątku
Kustyk90

wczorajszy dzien fatalny i bylo juz bardzo zle. Dzisiaj pierwszy dzien gdzie wyszedlem na plus przez caly tydzien stakingu. Troche przyzarło i 8bi na plus. Mam nadzieje ze w koncu wszystko bedzie szlo dobrze tylko szkoda ze tak pozno.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Kustyk90 Autor wątku
Kustyk90
Spoiler

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz

Strasznie dużo na non sd na minus masz i nieźle Cię to torbi, coś w tym kierunku bym zmienił. Tak sobie przy piwku pozwolę skomentować i do zobaczenia na NL25-chyba, że znów mnie passa dopadnie i na NL10 też zejdę-Broń Boże, mam tego dość :D

Powodzenia :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Ja bym się nie łamał teraz mam 20k runa na nl25 -600$ ev +1850:) Won at sd 31,3% więc to starsowe standardy raczej:)

Odpowiedz
Cytat
Kustyk90 Autor wątku
Kustyk90
Spoiler

No i koniec stakingu. Dzisiaj jeszcze zagralem 1k rozdan. przegralem 2 flipy, fulla na fulla , i seta na seta i wyglada to tak jak wyglada. Dawno tak źle mi sie nie grało. Nie czułem w ogole gry a bordy nie pomagały specjalnie. Trzeba chyba sobie zrobić "krótką" przerwę .

Odpowiedz
Cytat