Przejdź do forum
hustler9 - robienie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hustler9 - robienie grubego Roi / 1k mtt

297 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
14.3 K Wyświetlenia
Arielooo
Oldschool Grinder

jak dla mnie spoko.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Ech... Próbuję tutaj jakąś mądrą myśl zmontować. Po prostu poczekam co inni powiedzą.

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

albo jebac to, zeby nie bylo, ze juz zaczynam kombinowac :P kupiliscie oferte na tamtych zasadach, moje niedopatrzenie. zrobie wiekszy profit i sie wyrowna :fdrink

co do jutra, nie wiem jak bedzie z gra, bo jade na kilka dni do domu, problem w tym, ze nie wiem o ktorej. jesli sie nie wyrobie na jakas sensowna godzine, to odpuszcze.
tymczasem wracam do katowania homeland. dobrej nocy :fdrink

Odpowiedz
Cytat
asiarat Autor wątku
asiarat
Oldschool Grinder

pieknie gg !

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

dzis bylo wolne. dotarlem na miejsce o 20, czyli nawet nie dalo sie skleic mikro sesji. poza tym jestem troche przeziebiony, ale postawilem na medycyne naturalna. wedlug moich obliczen browary powinny zalatwic sprawe. anyway, jutro lecimy z semi normalna sesja, bo w domu do dyspozycji mam tylko laptop, czyli 12 stolow max. pewnie bede musial zrezygnowac z czegos (czyli w pierwszej kolejnosci z kturbosow) zeby rozegrac fajna sesje. niech profit bedzie z nami.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Napisane przez hustler9
dzis bylo wolne. dotarlem na miejsce o 20, czyli nawet nie dalo sie skleic mikro sesji. poza tym jestem troche przeziebiony, ale postawilem na medycyne naturalna. wedlug moich obliczen browary powinny zalatwic sprawe. anyway, jutro lecimy z semi normalna sesja, bo w domu do dyspozycji mam tylko laptop, czyli 12 stolow max. pewnie bede musial zrezygnowac z czegos (czyli w pierwszej kolejnosci z kturbosow) zeby rozegrac fajna sesje. niech profit bedzie z nami.

Medycyna naturalna... Nic tak nie leczy jak medycyna naturalna! :happy:

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

MTT: 298/1000
Roll: $4760

probowalem cos tam zagrac, ale jestem tak chory, ze ledwie utrzymuje oczy otwarte. moze jutro.

Odpowiedz
Cytat
kamzak
Oldschool Grinder

Jak jestes chory to ja jestem za tym zebys zrobił sobie przerwe niz gral na sile :)

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

juz jestem z powrotem w grindolku. wracam po pieniazki z wieksza sesja. rozgrzewka przed niedziela.

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist
kamzak
Oldschool Grinder

Moglbys wyjasnic ten 3bet all in z QT? Jaki tam range gra ten koles z utg i jaka jego czesc wg Ciebie on tam folduje? Jak bedziesz miał czas to napisz mi odpowiedzi na moje pytania :)

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

Napisane przez kamzak
Moglbys wyjasnic ten 3bet all in z QT? Jaki tam range gra ten koles z utg i jaka jego czesc wg Ciebie on tam folduje? Jak bedziesz miał czas to napisz mi odpowiedzi na moje pytania :)

to nie bylo ut, tylko utg +2 z tego co pamietam.
no tu polecialem czysto na statach, troche zbyt aggro. koles mial agresywne staty po sporewj probce i bardzo duzy fold do 3betu :P

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist
kamzak
Oldschool Grinder

Napisane przez hustler9

Napisane przez kamzak

to nie bylo ut, tylko utg +2 z tego co pamietam.
no tu polecialem czysto na statach, troche zbyt aggro. koles mial agresywne staty po sporewj probce i bardzo duzy fold do 3betu :P

ok dzieki :)

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

1up tournament - 1/35

Odpowiedz
Cytat
hustler9
PokerStrategist

semi ft, 4/18. bezkarcie troche

Odpowiedz