jak dla mnie spoko.
Ech... Próbuję tutaj jakąś mądrą myśl zmontować. Po prostu poczekam co inni powiedzą.
albo jebac to, zeby nie bylo, ze juz zaczynam kombinowac
kupiliscie oferte na tamtych zasadach, moje niedopatrzenie. zrobie wiekszy profit i sie wyrowna :fdrink
co do jutra, nie wiem jak bedzie z gra, bo jade na kilka dni do domu, problem w tym, ze nie wiem o ktorej. jesli sie nie wyrobie na jakas sensowna godzine, to odpuszcze.
tymczasem wracam do katowania homeland. dobrej nocy :fdrink
dzis bylo wolne. dotarlem na miejsce o 20, czyli nawet nie dalo sie skleic mikro sesji. poza tym jestem troche przeziebiony, ale postawilem na medycyne naturalna. wedlug moich obliczen browary powinny zalatwic sprawe. anyway, jutro lecimy z semi normalna sesja, bo w domu do dyspozycji mam tylko laptop, czyli 12 stolow max. pewnie bede musial zrezygnowac z czegos (czyli w pierwszej kolejnosci z kturbosow) zeby rozegrac fajna sesje. niech profit bedzie z nami.
Napisane przez hustler9
dzis bylo wolne. dotarlem na miejsce o 20, czyli nawet nie dalo sie skleic mikro sesji. poza tym jestem troche przeziebiony, ale postawilem na medycyne naturalna. wedlug moich obliczen browary powinny zalatwic sprawe. anyway, jutro lecimy z semi normalna sesja, bo w domu do dyspozycji mam tylko laptop, czyli 12 stolow max. pewnie bede musial zrezygnowac z czegos (czyli w pierwszej kolejnosci z kturbosow) zeby rozegrac fajna sesje. niech profit bedzie z nami.
Medycyna naturalna... Nic tak nie leczy jak medycyna naturalna!
MTT: 298/1000
Roll: $4760
probowalem cos tam zagrac, ale jestem tak chory, ze ledwie utrzymuje oczy otwarte. moze jutro.
juz jestem z powrotem w grindolku. wracam po pieniazki z wieksza sesja. rozgrzewka przed niedziela.
takie rozdanka dzisiaj poprosze!
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/9555609_414C056816
walju
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/9555740_89B965E785
Moglbys wyjasnic ten 3bet all in z QT? Jaki tam range gra ten koles z utg i jaka jego czesc wg Ciebie on tam folduje? Jak bedziesz miał czas to napisz mi odpowiedzi na moje pytania
Napisane przez kamzak
Moglbys wyjasnic ten 3bet all in z QT? Jaki tam range gra ten koles z utg i jaka jego czesc wg Ciebie on tam folduje? Jak bedziesz miał czas to napisz mi odpowiedzi na moje pytania![]()
to nie bylo ut, tylko utg +2 z tego co pamietam.
no tu polecialem czysto na statach, troche zbyt aggro. koles mial agresywne staty po sporewj probce i bardzo duzy fold do 3betu
Napisane przez hustler9
Napisane przez kamzak
Moglbys wyjasnic ten 3bet all in z QT? Jaki tam range gra ten koles z utg i jaka jego czesc wg Ciebie on tam folduje? Jak bedziesz miał czas to napisz mi odpowiedzi na moje pytania![]()
to nie bylo ut, tylko utg +2 z tego co pamietam.
no tu polecialem czysto na statach, troche zbyt aggro. koles mial agresywne staty po sporewj probce i bardzo duzy fold do 3betu![]()
ok dzieki