Napisane przez majslaw
a kolega dalej szaleje graty :sdrinkbtw widzialem wczoraj na 60 rekord swiata
koles majac 10(słownie dziesięć) zetonow w 9 rekach wygral ze swoim przeciwnikiem
to jest moc hehe
ja dzisiaj z 40 się odbiłem
Napisane przez majslaw
a kolega dalej szaleje graty :sdrinkbtw widzialem wczoraj na 60 rekord swiata
koles majac 10(słownie dziesięć) zetonow w 9 rekach wygral ze swoim przeciwnikiem
to jest moc hehe
ja dzisiaj z 40 się odbiłem
walczysz
sorks nie biore udzielu w tym stejku ( a szkoda ;-(((( )
ale wg mnie powinienes miksowac juz 60 z 100 z tego co widzialem to wiekszosc regow z 60 to ci sami co z setek wiec szkoda value bic sie na 30 takie moje male zdanie
zycze dalej takiego postepu i max GL poprostu :-))))))
dzięki majsław,
Co do 100, z tego co słyszałem to tam grasuje kartel i ciężko o dobre roi.
moze ale widziale Twoja gre na 60 i w wiekszosci i tak juz grales z gostakami co maja roi ok 3-4 na 100 wiec>>
ale to tylko moje zdanie nie biore udzialu w stakingu wiec to w sumie temat do obgadania z inwestorami
ale
powodzonka i max GL dla Ciebie
Napisane przez fenikss2009
+1683$
Zobaczę majslaw jak wyjdzie ten staking,wtedy pomyślę czy up czy nie.
Co do tego kartelu to to nie jest taka prosta sprawa. Ostatnio się sporo na ten temat dowiedziałem, pomimo ze to nie moje stawki. Na 30/60 jest ok, bo sie gra z fiszami, a jak sie wejdzie na 100 to można pomarzyć o takim grindzie, bo człowiek ląduje na celowniku całego kartelu który składa sie z ponad 90 osób i gnębią człowieka ile wlezie.
Napisane przez Born2bebroke
Napisane przez fenikss2009
+1683$
Zobaczę majslaw jak wyjdzie ten staking,wtedy pomyślę czy up czy nie.Co do tego kartelu to to nie jest taka prosta sprawa. Ostatnio się sporo na ten temat dowiedziałem, pomimo ze to nie moje stawki. Na 30/60 jest ok, bo sie gra z fiszami, a jak sie wejdzie na 100 to można pomarzyć o takim grindzie, bo człowiek ląduje na celowniku całego kartelu który składa sie z ponad 90 osób i gnębią człowieka ile wlezie.
sorx ze spytam , czyli co chlopaki spoldzielnie zalozyli?
Dokładnie majsław.
Plan mam taki że jak zrobię ~5 cyfrówkę w proficie to wbijam na 100 - 60 jak nie to zostaję na tych stawkach.
no to faktycznie nie ma sie co na sile pchac jak dobrze leci tak jak teraz
ok i GL na stolikach
TCOOP-11: $215 NL Hold'em [Turbo, Heads-Up], $200K Gtd, No Late Registration będe grał jutro za swoje .