Napisane przez Ikcero
Nieźle Cię wytrzepało jak jeszcze dochodzisz do siebie![]()
Niestety, +1
edit: żytnia + tatar zrobiła dziś robotę
Napisane przez Ikcero
Nieźle Cię wytrzepało jak jeszcze dochodzisz do siebie![]()
Niestety, +1
Napisane przez Kuubek
![]()
az mnie na bełty wzieło jak to przeczytałem ♠_ugly:
Napisane przez Kuubek
no nie gadaj że tatara nie lubisz, sama słodycz, no jak tak można![]()
a uważasz że warto grać drogie satki do turniejów z jednym z najcięższych fieldów? dla mnie trochę spazz...
Napisane przez babel92
a uważasz że warto grać drogie satki do turniejów z jednym z najcięższych fieldów? dla mnie trochę spazz...
uważam że satki grać warto, wszystkie satki cashowałem od razu i z samych satek był profit, turnieju docelowego grać nie zamierzałem jeśli o to chodzi
e: dodatkowo uwazam ze naprawde spore doswiadczenie z sng pozwala mi miec dodatkowy edge w turniejach typu satellite
Tą odsłonę longterma chcę skończyć wraz z końcem Ipopsów na ipoker. Prawdopodobnie wystawię paczkę i wezmę nam ~50% na tą serię oczywiście bez żadnych dodatkowych cutów. Do paczki dorzucę prawdopodobnie inne majorsy z Starsów/FTP, jeszcze zobaczymy, za dzien - dwa na pewno skroję schedule. Niby jest zapis że dodaje powyzej 16k w rollu majorsy do 215$ ale też nie chcę grać je za 100% stąd w celu ograniczenia swingów wystawimy pakę.
Napisane przez Kuubek
Tą odsłonę longterma chcę skończyć wraz z końcem Ipopsów na ipoker. Prawdopodobnie wystawię paczkę i wezmę nam ~50% na tą serię oczywiście bez żadnych dodatkowych cutów. Do paczki dorzucę prawdopodobnie inne majorsy z Starsów/FTP, jeszcze zobaczymy, za dzien - dwa na pewno skroję schedule. Niby jest zapis że dodaje powyzej 16k w rollu majorsy do 215$ ale też nie chcę grać je za 100% stąd w celu ograniczenia swingów wystawimy pakę.
jak nie zamierzałeś grać to super easy, myślałem że chcesz grać turek za 500$
pod opcją wzięcia udziałów w Ipopsów się podpisuję ♠_thumbsup:
kickoff, pot na cziplidera 22 left
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5947671_E089EC98B8
tym razem na bubblu ft QT<JT, eh
no i out 10, najs one
Napisane przez Kuubek
Kto gra w karty ten ma łeb obdarty. Tyle powiem.
kto gra dobsze, temu nikt nie odsze