http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/14080349_32FA9D2DE9
Teraz to sobie może
patrze na ostatni turniej, ostatnio dopoki Ci ogladalem, to nie przegrales zadnego allina
Powodzenia życzę
Dzięki za profit
Jak możesz to zostaw standardowo 25% na następny a resztę odeślij
Gram dzisiaj , zaraz odeśle różnice. Paczka taka sama
Panowie i panie (lalaeth jesteś kobietą ?:f_biggrin: ) , zmieniam trochę warunki oferty.
Cut będzie następujący:
15% - <750 $
17% - 750- 1500 $
19% - >1500 $
Chciałem się was zapytać o opinię .Jak wiecie zbliżają się SCOOP'y. Muszę się zmotywować i ogarnąć trochę wcześniej uczelnie żeby móc rozegrać większość Low eventów. Zastanawiam się tylko w jakiej formie wystawić paczkę. Problem jest w tym , że wystawił bym na wszystkie te które chciałbym rozegrać ale jak już sami wiecie niekiedy wiem , że bedę grał godzinę przed sesją. Kolejną sprawą jest to czy inne (i jakie) turnieje dodawać do stejka. Wstępny pomysł jest taki , że wystawiał bym poprostu osobne paczki na jakiś konkretny dzień zawierający event SCOOP + turnieje i większym wpisowym ( większe wpisowe mam tu na myśli np. Big22 , 11 , 8,8+R , <22$) . Zmniejszył bym volume tak żeby mieć max 8-10 stołów w jednym czasie. W ten sposób suma paczek nie wiele różniła by się od dotychczasowych.
Mam nadzieję , że jakoś wam przedstawiłem moją wizję. Bardzo was proszę o jakieś sugestie na ten temat , może macie jakieś lepsze pomysły. Oczywiście jeśli wogóle bylibyście chętni to pierwszeństwo w % macie
Nie tylko lalaeth jest kobietą w tym gronie, bo ja też. A co do pomysłu jak dla mnie spoko
jak będziesz wiedział, że w danym dniu masz czas na sesje to dodasz scoopy do paczki i tyle
Napisane przez ImShane
Nie tylko lalaeth jest kobietą w tym gronie, bo ja też. A co do pomysłu jak dla mnie spokojak będziesz wiedział, że w danym dniu masz czas na sesje to dodasz scoopy do paczki i tyle
O proszę . Przyznam , że jestem zaskoczony
Oczywiście pozytywnie
Pewnie że jestem laseczką
Pomysł bardzo spoko. W sumie mi możesz odsyłać tylko profity, co by się tak z kasą ciągle nie przerzucać. Jak poleży u Ciebie między stejkami to się nic nie stanie.