$ powinny już być na Twoim koncie.
Szkoda że paczka na niedzielę, ale z drugiej strony oby to właśnie w niedzielę oddało za 3 ostatnie sesje
GL !
Napisane przez incasent
$ powinny już być na Twoim koncie.
Szkoda że paczka na niedzielę, ale z drugiej strony oby to właśnie w niedzielę oddało za 3 ostatnie sesje![]()
GL !
Mam rozumieć , że polałeś mi juz 17,50 :D?
Szkoda , że sie pośpieszyłes bo jeszcze nie wiem jaka dokładnie będzie paczka. Bardzo możliwe , że zagram troche wczesniej i dojdzie pare turnieji
Żaden problem. Albo dopłacę brakującą różnicę, albo odejmiesz brakującą kwotę od zwrotów.
Taką mam propozycję dla Ciebie mimo że nie inwestuje:
wyrzuć turki typu freez 22$ z 19 i 8,8$ 1R1A bo to bodajże najtrudniejsze turki w tym przedziale $ (ability blisko >75), a dodatkowo są u Ciebie najdroższe. Jest masa lepszyc turków imo.
Pozdrawiam
W scoopie z 20:30 łapie seta TT na flopie , ch/r cbeta , dostaje Jam . Gosc KK , lajtowo K na river ;((
Któraś akcja w tym stylu już dzisiaj

Znowu deep w bigu i znowu łotrzyk nie dał dojść przynajmniej do FT.
Wczoraj masa deepów. Szkoda 9 miejsca w 11$ freez , przy 24 left miałem sporego CL'a. Ale chwile pozniej KK<AA , 2 flipy z shortami i musiałem walczyć przetrwanie. Na FT bodajże 3 łapka wrzuciłem AQs , które nie dały rade TT.
Mimo braku jebnięcia jestem mega zadowolony z wczorajszej gry bo 2 ostatnie sesje pozostawiały sporo do życzenia
Dzięki za stejka , do następnego !
Zachęcam tych którzy pierwszy raz wykupili % , do FEEDBACK
Dzięki za profit.
Sprawdź proszę, czy na pewno odesłałeś mi odpowiednią kwotę. Według mnie coś jest nie tak.
Nie było mnie od piątku i aż tyle się działo
! GG
Btw. Tego staka z piątku nie rozliczałeś? Mi nic nie doszło, niby drobiazgi ale zawsze
Napisane przez elektrofu
Nie było mnie od piątku i aż tyle się działo! GG
Btw. Tego staka z piątku nie rozliczałeś? Mi nic nie doszło, niby drobiazgi ale zawsze![]()
Rozliczone
Tyle na dzisiaj.
Out z ostatniego po wrzutce z nut FD (btw dzisiaj nie ważne czy to ja miałem FD czy przeciwnik , większość kończyła się oddawaniem żetonów) .
Ogólnie tragiczny dzień , więc jutro musi być lepiej ♠_mad:

Zaczynam rozsyłać zwroty.

Rzygać mi się juz chce tym bigiem
.
Szkoda , że on nie chce rzygnąć
Jutro moge rozegrać sesje , tylko , sam nie wiem o której wrócę (~18-19). Więc jeśli wam pasuje to zanim zaczne grać wrzuce tutaj co będę grał w ramach stejka i już będziemy rozliczać się po tej paczce.
Jeśli ktoś chce zwrot to napiszcie , jutro do 13 postaram sie ogarnąć.