Napisane przez 94piotrek
Chodzo plotki, ze każdy dostanie dolarsy, nawet Ci co nie stajkowali :yaoming :

Napisane przez 94piotrek

Napisane przez 94piotrek
ja już dostałem :fuckyeah
wukaesiak, jak wrzucić tak dobrze widoczny wykres z pt4
męczę się z tym i nie mogę ogarnąć... wyskakuje tylko miniaturka na której gówno widać
Napisane przez Woocash
Wiadomo kiedy będzie rozliczenie?
po tylu dniach picia delikatnie mowiac nie jestem w formie, wiec mam nadzieje, ze do piatku sie wyrobie, bo poki co tak jest

Napisane przez Jarzab86
Napisane przez Woocash
Wiadomo kiedy będzie rozliczenie?już było
Jaszczomp cicho bo nie pojedziesz ze mnom do uzbekistanu 
No to Panie ogarnij sie z chlaniem i docisnij ten staking do końca, potem będziesz chlał
Napisane przez Woocash
No to Panie ogarnij sie z chlaniem i docisnij ten staking do końca, potem będziesz chlał![]()

Ułatw mi (i sobie) zadanie WuKaeSie, i jak zaczniesz rozmawiać o przedłużeniu/rezerwacjach, to zacznij to robić od razu w odpowiednim miejscu (-> nowy temat w dziale staking), a nie tu
Profitu
U.
Napisane przez Woocash
pewnie znowu chleje![]()
![]()
jak mnie dobrze znajo
Umówmy się tak, że jak nie skończę do środy włącznie, to w czwartek rozliczam niezależnie od ilości rozegranych rąk :fdrink
Napisane przez babel92
mówiłem Ci że ten program do rysowania wykresów jest zajebisty!
pamiętam to jak dziś
Nie kapuije... na wykresie wyzej przy 40,922 rekach masz ~850$, a w tym wklejonym dzisiaj dalej masz 40,092 i ~500$.
Poza tym - wez to panie juz rozlicz bo chyba nigdy nie dobijesz do 50k
Napisane przez Woocash
Nie kapuije... na wykresie wyzej przy 40,922 rekach masz ~850$, a w tym wklejonym dzisiaj dalej masz 40,092 i ~500$.Poza tym - wez to panie juz rozlicz bo chyba nigdy nie dobijesz do 50k
![]()
Przypadek