Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
786 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.7 K Wyświetlenia
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Woocash
Ja tylko przypomne że również rakeback mial być do zwrotu, tak więc to nie pół wkładu tylko jeszcze dodaj rakeback.

rb byl omowioiny milion razy i powtorze sie tylko, zebys wrocil do stron gdie o tym byla mowa.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Swiezak

Napisane przez Krakowiaczek20

Napisane przez Swiezak

Napisane przez Krakowiaczek20
Czasem i do tej pory zdarza mi się zrobić jakiś przekręt na necie, bo ograniczonych osób nie brakuje i nawiązując do ostatniej wypowiedzi nie ma to jak pić piwko z ziomkami i bawić się za hajs ludzi za których były toasty i jednocześnie mega bekaa :mdr:

Przyznał się do winy, to napewno on jest tym magicznym @cesspit czy jakąś tak, imo global natychmiastowy :coolface: :coolface: :coolface:

Na pewno to Ty bystrzak nie jesteś ... przecież napisałem że ja tu 1-wszy raz jestem i wszedłem omyłkowo :facepalm: widocznie dla Ciebie słowo net = poker strategy i nic więcej :appl: :yaoming:

Napisałeś też że okradasz ludzi, a ja złodziejom wierzyć nie będę, więc idź pan w chuj.

Dobra nie :deadhappy: bo się odwodnisz :mdr: :banana:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez fenekzgavry
Cześć.

Mam diamentowy status.

Czyli gdyby nie udzielający się black member w tym wątku, byłbym z pewnością najmądrzejszy. Ale i tak same bronzy, więc musicie mnie słuchać.

Wukaesiak jest moim sąsiadem. Wukaesiak jest fajny. Wy nie jesteście. Idziemy się bawić za Wasz hajs.

pozdrawiam

Chwali się! Trze'a się bawic a nie stekac ! :coolface:

Odpowiedz
Cytat
SlaybackShark

Kiedyś tu było poważne(jeżeli można tak to określić) forum. Teraz aż nie chce się tu zaglądać. Na każdym kroku błazny, jeden lepszy od drugiego...wukaesiak, krakowiaczek, lonke, prezes, a to dopiero początek listy. Staff serio mógłby coś z nimi zrobić, do oddawania pieniędzy to forum potrzebne nie jest, a o ile milej byłoby bez tych trolli, ciągle te same teksty, mające na celu podkur*ić resztę użytkowników.

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez SlaybackShark
Kiedyś tu było poważne(jeżeli można tak to określić) forum. Teraz aż nie chce się tu zaglądać. Na każdym kroku błazny, jeden lepszy od drugiego...wukaesiak, krakowiaczek, lonke, prezes, a to dopiero początek listy. Staff serio mógłby coś z nimi zrobić, do oddawania pieniędzy to forum potrzebne nie jest, a o ile milej byłoby bez tych trolli, ciągle te same teksty, mające na celu podkur*ić resztę użytkowników.

:sfishg: :sfishg: :sfishg: :banana: :fouet:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

SKoro jest to juz Cafe to pozwole sobie wrzucic djecie mojego dzisiejszego obiadku

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez Lonke777
SKoro jest to juz Cafe to pozwole sobie wrzucic djecie mojego dzisiejszego obiadku

Kurczak nadziewany szpinakiem z czosnkiem, marynowany w przyprawach korzennych, curry, czombrze i czosnku, z masłem czosnkowym solonym solą morską pod skórka na piersiach.!

Polecam

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

tesz dzisiaj zjadłem kuciaka, tylko że poudka omomonoomonnom :megusta: :megusta: :megusta:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

Napisane przez Lonke777

Napisane przez Lonke777

Kurczak nadziewany szpinakiem z czosnkiem, marynowany w przyprawach korzennych, curry, czombrze i czosnku, z masłem czosnkowym solonym solą morską pod skórka na piersiach.!

Polecam

Pieczony w piekarniku?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Najczarniejszy

Napisane przez Lonke777

Napisane przez Lonke777

Polecam

Pieczony w piekarniku?

omomoomoom :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Sprawdzilem poprzednie strony i w sprawie rakebacku napisales tylko tyle ze bylo go okolo 300$. Mam nadzieje ze kiedys oddasz.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez SlaybackShark

so true story.ale dzieki temu czasem jest niezla beka.przymykanie oka na zlodziejstwo tez swoje robi.jest jak jest:coolface:

Odpowiedz
Cytat

Pozdrawiam panuw

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

No nie moge asame ukrywajace sie cipy :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

fajnie wrona troluje pieska, wrzucil bym jeszcze kotki jakies szmieszne ale nei chec mi sie szukac
:f_cool: :f_cool: co tam ŁKS?

Odpowiedz
Cytat

No no już nazwa zmieniona zaraz pan T osobiście przyjdzie usunąć wątek :f_thumbsup: Ładnie tam za siusiaki musicie się trzymać ludzie na strategy narzekają na polityke bo kolesiostwo itp. a to samo mają tutaj

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Molokno
No no już nazwa zmieniona zaraz pan T osobiście przyjdzie usunąć wątek :f_thumbsup: Ładnie tam za siusiaki musicie się trzymać ludzie na strategy narzekają na polityke bo kolesiostwo itp. a to samo mają tutaj

zaraz zmienie nazwe na "Basic land' bo tylu co tutaj to was jszcze w zadnym temacie nie widzialem :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Molokno

zaraz zmienie nazwe na "Basic land' bo tylu co tutaj to was jszcze w zadnym temacie nie widzialem :coolface:

:truestory:

Odpowiedz
Cytat