Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
786 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.7 K Wyświetlenia
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez saja13
Wukaesiak zauważ że robienie gnoju w kolejnosci od tych co zrobili najwiekszy wyglada tak: randomy co komentujo i smieszkujo, torba, heheszki xDDDDD > ty > stakerzy, nie inaczej, nam na robieniu syfu nie zalezy

Odnies sie do tego dlaczego ZGODNIE Z UMOWĄ nie zszedłeś na nl25, w stakingu najwazniejsza jest minimalizacja strat bo strata 100% jest jakby 2x mocniejsza niz zysk 100% (wiem ze zle to brzmi ale wiadomo ocb) bo 50% dla stakera, wiec to jest dla mnie kluczowe, pomijam juz ze ten zjazd to wiadomo ze nie jest zla gra ale tutaj juz nic pewnie nie zdzialam

Odnośnie wyżej wymienionego pkt umowy nastąpiło nienależyte wykonanie zobowiązania. Zwrot kwoty 500$ nastąpi niezwłocznie po jej odrobieniu.

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Czy jakis mod moglby ogarnąć ten wątek i wyjebać posty spamerow?

WKS -krotka pilka, pokaz audyt z pokerstars lub dokladne handhistory, bo my jako inwestorzy chcemy to zobaczyć. Skoro jest tak jak mowisz to nie powinienes miec problemu aby nam to przedstawic, a to bedzie dowod na ta torbe i sprawa sie po czesci zamknie.

I odpowiesz mi w końcu na pytanie dlaczego grales stoliki deep ante?

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez Woocash

WKS -krotka pilka, pokaz audyt z pokerstars lub dokladne handhistory, bo my jako inwestorzy chcemy to zobaczyć. Skoro jest tak jak mowisz to nie powinienes miec problemu aby nam to przedstawic, a to bedzie dowod na ta torbe i sprawa sie po czesci zamknie.

Mam wrażenie że inwestorzy na tym forum są coraz głupsi... Jak pokaże audyt że storbił a nie zajebał to sprawa się wyjaśni? Chyba powinniście wyjaśniać czy to była normalna gra czy gamblerka (99,9% że to był czysty gambling). Jeśli przejebał wasz hajs (storbił) w ten sposób, powinien oddać wam wszystkie pieniądze jak to robi Beethoven... a wiele na to wskazuje. Dawaj WKS, wrzuć kilka problematycznych łapek w których najwięcej straciłeś, zobaczymy co w trawie piszczy...

Odpowiedz
Cytat

Hi,
jako inwestor i to chyba najwiekszy podzielam zdanie przedmowcow. Nie mam do Ciebie pretensji ze przegrales zainwestowane pieniadze bo wiadomo ze staking wiaze sie z ryzykiem ale sposob w jaki je przegrales budzi kontrowersje. Dlaczego po przegraniu 500$ nie zszedles na nl25? Tak jak bylo ustalane , druga sprawa udostepnij audyt z ps.
Pzdr

Odpowiedz
Cytat

jesli bylbym na miejscu wukeasiaka i uczciwie storbil staking to juz kilka stron temu bylby albo audyt, albo informacja o tym, ze zostala wyslana taka prosba do pokerstars i teraz czekam.

no chyba, ze wukeasiak nie chce wam dawac na siebie readow :D

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Hej,

Dla sprostowania - oczywiście moje posty i Bąbla to były dla zgrywu, zna nas WKS to sobie pozwoliliśmy na żarty. Nie zmienia to faktu, że jestem zdziwiony i zaniepokojony tym co się stało, ale każdemu może się zdarzyć przegrać sporą sumę kasy. Inwestując w kogoś zdajemy też sobie sprawę z tego, że możemy na tym stracić. Ja sam po byciu w tym roku na próbce ok. 100k na limicie na którym grałem, zaliczyłem największy chyba w życiu swing w dół. To się po prostu zdarza i nikt nie uniknie swingów. Wiem, że macie jakieś pretensje czy wątpliwości co do samego faktu jak to się stało, chodzi mi o okoliczności, a nie co do tego że niestety wukaesiak przegrał. I rozumiem to, ale myślę, że to jest indywidualna sprawa między inwestorami a wukaesiakiem, w dobie internetu forum pokerowe to nie jedyny sposób na kontakt, może niech lepiej wyjaśnią to sobie wszyscy zainteresowani (WKS i inwestorzy) prywatnie, nie wiem poprzez skype czy coś, a my wszyscy wstrzymajmy się od robienia sensacji i nabijania tu spamu ?( Niech sobie to bezpośrednio między sobą wyjaśnią.
W tym wątku: NL100 - railing Refic
nie ma takiego zamieszania, mimo że Refic nie wrzucił od początku żadnego wykresu i od kilku dni nie daje znaków życia.

Odpowiedz
Cytat
Thinloth

Jestę spamerę

Tutaj chodzi raczej o samą nota bene buńczuczną i zasypująca postami różne wątki osobę WKS-iaka. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

Inwestorem nie byłem... to się wypowiem. Jeśli wszystko jest ok i nie swój roll "po prostu" został ztorbiony to wyjaśnił bym to od razu z inwestorami. Ale z tego co piszą, jest cisza ze strony gracza. Wszystko wygląda dość nieprawdopodobnie, być może to tylko żart i zaraz pojawi się wykres prawdziwy - z jakimś tam profitem.

jestę Spamerę

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Thinloth
Jestę spamerę

Tutaj chodzi raczej o samą nota bene buńczuczną i zasypująca postami różne wątki osobę WKS-iaka. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

Inwestorem nie byłem... to się wypowiem. Jeśli wszystko jest ok i nie swój roll "po prostu" został ztorbiony to wyjaśnił bym to od razu z inwestorami. Ale z tego co piszą, jest cisza ze strony gracza. Wszystko wygląda dość nieprawdopodobnie, być może to tylko żart i zaraz pojawi się wykres prawdziwy - z jakimś tam profitem.

jestę Spamerę

Ciszy nie ma, bo przecież caly czas pisze ale nie siedze 24h na forum jak niektorzy sądzą ?( poza tym wiekszosc posto lepiej sie nadaje do robienia popcornu niz odpisywania :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

To gdzie audyt?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Woocash

Audyt chcialem na poczatku pokazac ale skoro i tak jestem zlodziejem i oszustem to stane okoniem i tego nei zrobie :fdrink
Stoly deep gralem zawsze i wszedzie, na kazdym stakingu ale jak chcesz moge je usunac lecz wtedy tak samo zrobie ze stolami w euro. Przecież one też nie były wyszczególnione w ofercie, a stanowią dużo wyższe bi niż nl50 w $.

Co do reszty to dawać, nie bać się, wchodzić w ten temat i niech karawana leci...

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

O jaki wy audyt prosicie...

Przegrał 36bi w 5k rąk, postarajcie się to sobie wyobrazić. Średnio 1 bi co 140 rąk, co daje pewno 1 bi co 15 minut przez cały dzień grania?

Albo wam ukradł hajs (co wydaje się mniej prawdopodobne, bo miałby gotową ciekawszą historię)
Albo po prostu mega tilt i jeden wielki spazz. Trzeba było się może ogarnąć i zakończyć stacking na lekkim minusie, zapytać inwestorów czy cokolwiek.

Nie kumam obrońców, bo koleś poleciał w totolotka z nie swoim hajsem.

Wydaje mi się, że najlepiej dla PR wukaesiaka będzie jak się przyzna, że zrobił mega wtopę i obieca, że odda chociaż część hajsu (co i tak pewno nie nastąpi, ale nie-rozliczenie nastąpi już poza reflektorami).

A co do spamerów (czyli też mnie), to moim zdaniem cały flame i spam w tym wątku przyczynia się do presji wukaesiaka i rozdmuchiwania sprawy na waszą korzyść.

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez sojowyjarz
O jaki wy audyt prosicie...

Przegrał 36bi w 5k rąk, postarajcie się to sobie wyobrazić. Średnio 1 bi co 140 rąk, co daje pewno 1 bi co 15 minut przez cały dzień grania?

Albo wam ukradł hajs (co wydaje się mniej prawdopodobne, bo miałby gotową ciekawszą historię)
Albo po prostu mega tilt i jeden wielki spazz. Trzeba było się może ogarnąć i zakończyć stacking na lekkim minusie, zapytać inwestorów czy cokolwiek.

Nie kumam obrońców, bo koleś poleciał w totolotka z nie swoim hajsem.

Wydaje mi się, że najlepiej dla PR wukaesiaka będzie jak się przyzna, że zrobił mega wtopę i obieca, że odda chociaż część hajsu (co i tak pewno nie nastąpi, ale nie-rozliczenie nastąpi już poza reflektorami).

A co do spamerów (czyli też mnie), to moim zdaniem cały flame i spam w tym wątku przyczynia się do presji wukaesiaka i rozdmuchiwania sprawy na waszą korzyść.

Przecież już napisałem, że zwrócę 500$, ponieważ nie wywiazałem się z umowy odnośnie zejścia ze stawek :f_confused: no niestety trafnie ujete tilty i spazzy :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

aha a co do nieswojego hajsu to bylem inwestorem tak samo jak inni ale tego to juz pewnie nikt nie zauwaza ;)

Odpowiedz
Cytat
amoratank

Naczelny troll forum i śmieszek ma pretensje że trolle spamują w jego wątku :happy:

Uszy do góry, widzę że z zooma uciekłeś dobrze zrobiłeś zoom jest za mały dla nas dwóch :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez amoratank
Naczelny troll forum i śmieszek ma pretensje że trolle spamują w jego wątku :happy:

Uszy do góry, widzę że z zooma uciekłeś dobrze zrobiłeś zoom jest za mały dla nas dwóch :coolface:

znajdz moj spam w stakingach, czy railingach.

Odpowiedz
Cytat
amoratank

Nie sprawdzałem nie wiedziałem że takie fajne podfora są na tym forum :happy:

Odpowiedz
Cytat
luke91

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez amoratank

Znalazłem :happy:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez luke91

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez amoratank

Znalazłem :happy:

jakis jednostkowy wybryk :coolface:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak
Audyt chcialem na poczatku pokazac

W którym miejscu? Bezczelność nie zna granic.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez URJoke0

Napisane przez wukaesiak
Audyt chcialem na poczatku pokazac

W którym miejscu? Bezczelność nie zna granic.

W jego głowie :yaoming :

Odpowiedz
Cytat