szósty mój stacking dla Ciebie i szósty raz na minus...
Napisane przez trinec
szósty mój stacking dla Ciebie i szósty raz na minus...
1-44/ +~25k lifetime
44+/ -18k na próbce 500-600 gier i to wszystko ze stakingów
nic nie poradze ze taki run mnie dopadł na wyzszych stawkach, na pewno nie odstawalem poziomem od sredniej, poprostu trzeba krecic volume, mi tez jest przykro że idzie jak idzie, ale ze swojej strony robiłem co mogłem
ale.. @trinec
jak chcesz mnie obwiniać za wynik finansowy co jest w małej mierze zależne ode mnie na takiej małem próbce to już Twoja osobista sprawa, nie mam żalu, masz do tego prawo, jednak wpływu szczęścia na wynik nie przeskoczę, nie w takim małym wycinku z gry
Tez sie tak zastanawiam. Przefiltrowalem Kuubka w sharkscope. Na stawkach up to 22$ jest ladny plus, powyzej to minus i linia pochyla od kilkuset mtt, z reszta Kuubek pisal o tym...
Chyba zbyt wariancyjne mtt i zbyt wysokie stawki. Zobacze co bede robil po niedzielnym staku.
Moze warto miksowac z niszymi stawkami, gdzie masz wiekszy edge, aby niewelowac straty.
pozdro i GL
Napisane przez mirash84
Tez sie tak zastanawiam. Przefiltrowalem Kuubka w sharkscope. Na stawkach up to 22$ jest ladny plus, powyzej to minus i linia pochyla od kilkuset mtt, z reszta Kuubek pisal o tym...
Chyba zbyt wariancyjne mtt i zbyt wysokie stawki. Zobacze co bede robil po niedzielnym staku.
pozdro i GL
jedynie volume jest w stanie to zweryfikować, próbka kilkuset mtt jest żadna, 5k to absolutne minimum, dotyczy to każdych stawek
@mirash, jako ze nie mam dostepu do filtrów sharkscope, mam do Ciebie małą prośbę, moglbys przefiltrowac mnie na stawkach 0-22$, 0-44$, oraz 44+ oraz podlinkowac mi na pw wykresy? byłbym wdzięczny
Moze warto miksowac z niszymi stawkami, gdzie masz wiekszy edge, aby niewelowac straty.
Co do tego, to na pewno masz rację. Sam w chwili obecnej zastanawiam się co robić.
wyslalem Ci Twoje wyniki z sharka.
A wlasnie, bo moze nie kazdy wie, na sharkscope mozna wykupic pakiet wyszukan, PayAsYouGo https://www.sharkscope.com/#Pricing.html ktory sam sie w pewnym sensie regeneruje. Startowo za 10$ jest 200 wyszukan +5 na kazdy dzien (nie przechodza na kolejne dni) i są dostepne opcje filtrowania itd. Chodzi o to, ze po zakupie jest 200+5 wyszukan, jak wykorzystam 4 danego dnia to nastepnego znow mam 200+5. Jak wykorzystam 7 to nastepnego dnia mam 198+5 itd. Przy nieduzej liczbie wyszukiwan mozna z tego korzystac miesiącami i miec dostep do wszystkich filtrow:)
pozdro
Napisane przez Kuubek
ale.. @trinec
jak chcesz mnie obwiniać za wynik finansowy co jest w małej mierze zależne ode mnie na takiej małem próbce to już Twoja osobista sprawa, nie mam żalu, masz do tego prawo, jednak wpływu szczęścia na wynik nie przeskoczę, nie w takim małym wycinku z gry
przecież nie będę obwiniał Cię za wariancję...
tak tylko sobie marudzę...
Napisane przez trinec
Napisane przez Kuubek
ale.. @trinec
jak chcesz mnie obwiniać za wynik finansowy co jest w małej mierze zależne ode mnie na takiej małem próbce to już Twoja osobista sprawa, nie mam żalu, masz do tego prawo, jednak wpływu szczęścia na wynik nie przeskoczę, nie w takim małym wycinku z gryprzecież nie będę obwiniał Cię za wariancję...
tak tylko sobie marudzę...
np
bump, koczwi juz znam Twoj sn, tylko teraz czekam az zwieksza limity i odesle pieniazek z tego stejka