Napisane przez majkjel
ten 8,8 r turbo to nie jest ten z oferty ?![]()
no niestety nie, ale chcę go shipnąć - z tego idzie kasa na pokrycie sesji dla Was
Napisane przez majkjel
no niestety nie, ale chcę go shipnąć - z tego idzie kasa na pokrycie sesji dla Was
Już jest ładny wynik, szkoda że akurat ten turek nie jest na stackingu =]
szipnij go anyway!
no już moi inwestorzy na pewno nie stracą
a jak będą trzymać kciuki to może coś z oferty jeszcze dzisiaj siądzie - szanse zmalały, ale wciąż są.
Napisane przez mistrzwsadow
Napisane przez majkjel
tyle wystarczy ile masz juz w tej chwili GTD ?
Napisane przez majkjel
Napisane przez mistrzwsadow
Napisane przez majkjel
tyle wystarczy ile masz juz w tej chwili GTD ?
![]()
w tym turbosie mam GTD 3600 - liczę, że sie nawzajem wyeliminują ;-D
Napisane przez Pietrenko
Szkoda tego JTo:(
I tak ładny wynik Sir!.
przyjąłem strategię, że się nawzajem wyeliminują. I tak się stąło, aczkolwiek na top3 trochę przegiąłem, mogłem grać szerzej.
Napisane przez marseb
To jaki wynik sesji ?
sesja jeszcze trwa.
Inwestorzy są na zero, zgodnie z umową w stakingu. Zostały 3 turki z oferty, które mają dość niezłe GTD, mam nadzieję, że coś tam dla Was ugram.
No i koniec gier z oferty.
Bilans jest taki, że 12 miejsce tylko zająłem w turku za 75 $, gdzie wpadło 170 $
Teoretycznie sesja jest -1230$, ale jako że scashowałem dobrze swoje prywatne drobne turki - każdy inwestor dostaje zwrot kosztów.
Przelewy zrobię do niedzieli, albo jeszcze dzisiaj jak nie usnę. Jutro nie ma mnie cały dzień przy kompie.
Pozdro i dzięki!