cmsmiezik railing
50.000/50.000
profit:215.97
Rozliczenie:
65% z 215.97 to 140,38
twoje 300+140.38=440.38$
Poszło na p*, prosze o potwierdzenie jak dostaniesz i dzięki.
Ehh zebro chyba widuje Cie na zoomie, ale nie o tym. Jak dla mnie tu jest wałek alert! Daleki jestem od jakichkolwiek oskarżeń ale podejrzanie wyglądają dwa nowe konta zamieszane w 1 staking z dziwnymi wykresami wystawiony wbrew zasadom na forum i do tego na 50k rąk ukończony w 4 dni z profitem 43bi. I jeszcze te synchroniczne posty z obu kont w wątkach stakingowych... Sam kiedyś wysłałem 1 bi na taką akcję i finału można się łatwo domyślić także polecam 3x razy sprawdzić ofertę i gracza zwłaszcza gdy w ofercie wnioskuje o 60bi do grania nl5.
niech pokaze wykres z tych 50k rozdan z dokladnymi datami z tych 4 dni (pewnie tego nie zrobi bo to jedna wielka sciema)
faktycznie, dziwne to, zwlaszcza w ostatnich czasach kiedy pojawiło się tyle przekretow, po prostu uwazajcie
Jestem zniesmaczony tymi bezpodstawnymi oszczerstwami, ale rozumiem że to przez to, że jestem tu nowy.
Zastanawiałem się czy tu sie jeszcze logować i odpisać na to, ale tego tak nie zostawie, nigdy nikomu nic nie ukradłem i nie jestem złodziejem.
Napisane przez 2Full0fJokes
no i wykupione złoto psu w dupe.jesteście nieludzcy...
Masz
Napisane przez qwertyk18
niech pokaze wykres z tych 50k rozdan z dokladnymi datami z tych 4 dni (pewnie tego nie zrobi bo to jedna wielka sciema)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Masz!!! 2-5 luty
Napisane przez DieHardPL
Ehh zebro chyba widuje Cie na zoomie, ale nie o tym. Jak dla mnie tu jest wałek alert! Daleki jestem od jakichkolwiek oskarżeń ale podejrzanie wyglądają dwa nowe konta zamieszane w 1 staking z dziwnymi wykresami wystawiony wbrew zasadom na forum i do tego na 50k rąk ukończony w 4 dni z profitem 43bi. I jeszcze te synchroniczne posty z obu kont w wątkach stakingowych... Sam kiedyś wysłałem 1 bi na taką akcję i finału można się łatwo domyślić także polecam 3x razy sprawdzić ofertę i gracza zwłaszcza gdy w ofercie wnioskuje o 60bi do grania nl5.
Może Ty lubisz grać z 30 buy inami na zoomie, ja lubie z 60.
Zacząłbym z 30 stracił 15, to tez powiesz, że oszust albo, że gambler bo z 15 gram?
Jednak nie skomentuje.
Złamałeś zasady i krytykę musisz przyjąć na klatę, a zaufanie trzeba zdobyć.