Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
174 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
7,936 Wyświetlenia
Strider444

A ile rąk już rozegrałeś?

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

A co, nie możesz się doczekać końca? _p: chętnie zakończę stacking nawet dziś, jak widzę, że typ z T5o mnie 4betuje pre i trafia flop TTx to nie ma problemu.

~10k

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Spokojnie, zrób se przerwę bo widzę, że emocje na tych stawkach są jeszcze większe:D Dasz rade tym donkom.

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

Jakieś tam grosze na plus dziś, soft żre i żreć nie przestaje. :rolleyes:

Profit: 408$

Na dziś basta, poczekam tylko aż znów jakiś troll z NL2 tu wejdzie i będzie mnie pouczać jak mam grać, coby mi do reszty zepsuć humor _p:

Odpowiedz
Cytat

Chciałeś heatera, to Ci przyprowadziłem he he a tak poważnie dobrze jest :sdrink

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

za takiego "heatera" to ja dziękuję... :D

Odpowiedz
Cytat

A jakiego chciałeś xD ? heater musi porządnie dowalić do pieca :D a nie jakiś byle jaki heaterek

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Na dziś basta, poczekam tylko aż znów jakiś troll z NL2 tu wejdzie i będzie mnie pouczać jak mam grać, coby mi do reszty zepsuć humor shark p

Grasz na NL25 a dalej nie wiesz, że 88 > AK. Współczuje stackującym. Miałem nic nie pisać, ale skoro wyzywasz mnie od trolli z NL2 sam się o to prosisz. Masz beznadziejny mindset i jeśli coś z tym nie zrobisz nie wróżę Ci sukcesu.

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

Napisane przez Edziorrr

Napisane przez GSELukasz
Nie no, co 20 min musiałem dawać sit outy i wychodzić na fajkę, bo AK przegrywało AI pre z idiotami z 88 itd :facepalm: nie tiltuję w grze, ale bluzgam przy tym co nie miara :tongue:

Mały update:

:fuckyeah

Wkurzasz się bo przegrałeś z gorszą ręka? :facepalm:

Aż się poświęcę i cię oświecę, bo widzę, że inteligencją to ty nie grzeszysz. Forma czasownika PRZEGRYWAŁO świadczy o tym, że sytuacja ta miała miejsce kilkakrotnie, a nie że przegrałem raz te 48/52, a biorąc pod uwagę statystykę-kilka z tych flipów powinienem wygrać. Zresztą nie chce mi się marnować na ciebie mojego czasu, więc idź grindować ostro NL2-nie zapomnij wrzucić rozdań do oceny-ten limit jest niezwykle trudny do ogarnięcia! :f_frown:

No i współczuj stackujacym, że mają profit, na który będziesz ciułać miesiącami na swoich high stakesach - im pewnie również jest niezmiernie przykro z tego powodu, ale pewnie jakoś przeboleją.

A teraz krótko: stackujesz mnie? Nie? To idź spamować w innym dziale forum-żegnam. Kolejne twoje posty będę zgłaszać jako spam. :(

Troll strollowany, więc krótko nt stackingu-wlazłem sobie na chwilkę, zagrałem całe 3 minuty :D

wygrałem blind war z typem i zrobiłem akcję z cyklu "hit and run" :fuckyeah
Niech choć raz poczują mój ból, gdy ktoś stacka zabiera i od razu od stołu odchodzi. _biggrin:

Czyli profit na chwilę obecną 430$.

Odpowiedz
Cytat

Pięknie idzie, a tak z ciekawości mógłbyś czasami napisać ile rąk już poszło, gl :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Strider444

ok 10

Odpowiedz
Cytat

aha ok thx

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

Jak będziesz chciał zakończyć wcześniej to daj znać, nie widzę problemu :) liczba handów była ustalona tylko po to, żeby w przypadku niekorzystnej wariancji mieć czas na odbudowę rolla, coby minusowe ROI nie było :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Graj, nie pie**ol:P:D Jak spadnie poniżej początkowego to pomyślimy

Odpowiedz
Cytat

Pisałem że pytam z ciekawości :D Spokojnie jedziemy, jedziemy

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

Napisane przez Strider444
Graj, nie pie**ol:P:D Jak spadnie poniżej początkowego to pomyślimy

Nie przewiduję takiej możliwości raczej.. Chyba, że dam shot na NL1000, w końcu mindset mam beznadziejny i na EQ się nie znam

Kolejna krótka sesja za mną, donki nie trafiły 2outerów, więc jest OK-choć raz mnie na żadnego pota nie wydymało (sesja krótka to i Łotrzyk miał mało okazji :pokerface: ). _biggrin:

Coby to uczcić aż grafa z niej wrzucę :f_biggrin:

+481$.

Odpowiedz
Cytat
GSELukasz Autor wątku
GSELukasz

Heh, ostatnia sesja za mną (na tę nockę).

Niezbyt owocna niestety :) Zagrany 1 flip AK na JJ na shorta - w plecy :ayfkm: Później JJ trafiło na AA pre - czemu stackowałem się z typem z JJ?
Otóż odpowiedź! :D

PokerStars - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

Hero (MP): $37.40
CO: $14.52
BTN: $37.85
SB: $27.51
BB: $56.33
UTG: $27.82

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has T♦ 2♦

fold, fold, CO raises to $0.75, fold, SB calls $0.65, BB raises to $1.25, CO calls $0.50, SB calls $0.50

Flop: ($3.75, 3 players) 7♦ 5♦ 6♣
SB checks, BB bets $2.25, CO raises to $13.27 and is all-in, fold, BB calls $11.02

Turn: ($30.29, 2 players) J♠

River: ($30.29, 2 players) K♠

BB shows K♥ Q♣ (One Pair, Kings) (Pre 72%, Flop 53%, Turn 5%)
CO shows J♦ Q♦ (One Pair, Jacks) (Pre 28%, Flop 47%, Turn 95%)
BB wins $28.93

:nh

Wiedział, że ma nutza _biggrin:
Niestety tylko 1 stolik grał, status brązowy, czyli wpadł pogambolić chłopak. :f_biggrin: I co śmieszne - na wrzucaniu AI z air nabudował się do ponad 3 BI :f_biggrin: A na mnie akurat musiał mieć nutza :ayfkm:

Zagrałem satkę, ale 65/35 w plecy, więc T$ brak :rage: No ale nic. Jeszcze powybijam tych fishy. :pokerface:

Profit: 500$

Odpowiedz
Cytat

Spać nie możesz :D Ładnie 500$ profitu pękło

Odpowiedz
Cytat

Czekałem przed snem na wpis że pękło 600$ profitu a tu nic :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: heters gonna hate !

Odpowiedz
Cytat

Co tam słychać ?

Odpowiedz
Cytat