Mi też odeślij
Było osiem stackingów i osiem zakończonych profitem, 700 rebuyi to już niezła próbka i przy moim średnim ROI, umiejętnościach oraz tym że jestem pod kreską ciężko nie zrobić profitu, zatem teoretycznie każdy cud poniżej 100 jest opłacalny dla inwestora.
Napisane przez Besiunia
Nie udostępniam nikomu historii mojego rachunku bankowego, podobnie traktuję history audit. Sorry ale nie robię wyjątków, musisz mi uwierzyć na słowo, pozdro
do 40% łącznie moge wziąć
edit: poszło tyle ile mi na oko wyszło, jak coś się nie zgadza to pisz
Wielkości wpłat przy reloadzie:
10% - 128,1$
20% - 256,2$
Wielkości wpłat dla nowych inwestorów:
10% - 300$
20% - 600$
Więc wysłałeś za dużo, Twoje 40% = 256,2 + 600. Odsyłam nadwyżkę
naspieknychjestmalo i naimad89 określcie się jutro do południa co robicie
Nie udostępniam nikomu historii mojego rachunku bankowego, podobnie traktuję history audit.
:nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh
Doszło. Naspieknychjestmalo napisał na priv że zostaje, także udziały wyglądają następująco:
dark1one - 40%
naimad89 - 45%
naspieknychjestmalo - 10% ($ do dosłania)
5% - mazik22, wyślij do 15, jeśli nie dojdzie cieszyniak przejmuje udziały
mazik nie przysłał, także cieszyniak możesz wpłacać i masz 5%
cieszyniak czekam do 19, później PIENIM przejmuje udziały
cieszyniak nie wysłał, PIENIM przejmuje
naspieknychjestmalo masz czas jutro do południa na reload, później udziały przepadają, chce jutro już zacząc grac
jedna sugestia byłbyś/była skłonny/a liczyć cut po reloadzie od profit-strata z tego stakingu :)?
naspieknychjestmalo nie ma takiej możliwości, stacking jest traktowany jak nowy, za chwilę zaczynam pierwszą sesję, do rozegrania 800 SNG, roll 3000$
WML
gl, to może chociaż jako, że ostatnio nie poszło, to w razie - po 800 turkach zagrasz z 200/300 turków więcej? byłoby miło tracić 2 razy pod rząd ♠_rolleyes: