38sng i 265$-
razem:
531sng i 1045$-
Napisane przez LarryWroclaw
Może się nie znam, ale wsuwa przy 4 left z k9s na 18bb to nie jest za luźno?
z tego co pamiętam to było to 16bb.Przy 18 zdecydowanie miałbym jeszcze opcje raise/fold.Grając push first in z dealera za 16 bb zwiększamy swoje fold equity a kradnąc zgarniamy naprawdę dużo żetonów.Dla mnie jest to profitowa wsówa,a AJ,które pokazał SB to prawdopodobnie minimum jego calling rangeu.
30sng i 198$-
razem:
700sng i 1539$-
Powiem tak...odkąd gram te sitki jest to mój największy downswing.Nie sądziłem,że mogą dziać się,aż takie rzeczy...Proponuję przemyśleć temat i czekam na propozycje jakiejś nowej oferty oczywiście z korzystniejszymi warunkami dla inwestorów.Zachęcam do dalszej współpracy bo poprostu gorzej być juz nie może...
Proszę o info kto chce zwrot.
Wstępnie zostaje, przedstaw te korzystniejsze warunki. Zjazd może zdarzyć się każdemu, jednak mam zastrzeżenia co do czasu trwania tej oferty. Wg umowy miały być ok 2 tygodnie a wyszło ponad miesiąc czasu.
Ja poproszę o zwrot, ale zostaw jeszcze moje udziały. Muszę to przemyśleć i dam znać jak wystawisz nową ofertę z nowymi zasadami. I tak jak kolega nanimus05 mam zastrzeżenia co do czasu trwania. Jaka mamy pewność,że będzie wszystko na czas? Pozdrawiam!
oferta nr.4
Zapraszam do zapoznania się z ofertą i do ewentualnych negocjacji.Z ważniejszych zmian:profit dzielony zawsze 50/50 oraz opcja przedłużenia o kolejne 400sng w przypadku braku profitu.Jeżeli chodzi o czas trfania to moge powiedzieć tyle,że ostatnie wyniki odbiły się także na mojej sytuacji finansowej i napewno będe grał dużo więcej,żeby jak najszybciej odrobić straty.Jeszcze raz zachęcam :sdrink
ajć sorki już to ogarniam!
Zrobiłem zwroty do LarryWroclaw i tojaczajka.Z resztą czekam na decyzje.