Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

500 mtt + sng rush

124 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
8,434 Wyświetlenia
uczniak

Proponuję również następujący plan naprawczy:

1. Opt-in na FTP

2. Screeny z cashierów i skan dowodu na priv dla inwestorów

3. Granie gier adekwatnych do resztek rolla w porozumieniu z inwestorami, aż do osiągnięcia kwoty spłaty w czystej gotówce. Wówczas oddajesz i martwisz się sam o odbudowę rolla - powinieneś zostać z pewną ilością FPP, FTP pointsów, napoczęty stellar, freerolle statusowe, jakaś końcówka kasy, może ktoś Ci da stejking na micro jak tutaj spłacisz, może wpłacisz z kieszonkowego/wypłaty. Zakładam że na 2.5/180 rolla odpowiedniego pewnie nie masz, więc sugeruję dumę do kieszeni na tym etapie i ostry grind 1$/180 hyper, w drugiej kolejności 1$/90 turbo, w trzeciej kolejności 1.5$/45 turbo. Jeśli i na te gry nie masz sensownego rolla, to wówczas turnieje za 50c, itp. To na Stars, FTP lepiej profilaktycznie unikaj, zwłaszcza że 1.1 są multientry i przez to słabo trackowane przez sharka

4. Powyższe przy założeniu, że poker jest Twoim jedynym źródłem dochodu. Jeśli posiadasz inne przychody, powinieneś uwzględnić je w planie spłaty.

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

Jak najszybciej podlicz jaki roll został, wtedy bedzie latwiej zdecydowac co i gdzie grac.

Odpowiedz
Cytat
Zen85

Really odsetki ?!? , jak dostaniecie $$ swojej inwestycji to będzie :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Edge reward: 60$
Deal me in: 114$

Jeżeli ktoś ma wykupioną subskrypcję to sharku niech wyfilturuje gry od 14 grudnia rush only. Gry w tym okresie wyniosły około -300$.
Proponuję rozliczyć staking z 0% ROI,
czyli każdy z inwestorów dostaje zwrot swojego wkładu.
Zrobię to na 2 raty ( 21.01 oraz 4.02).
Proszę o opinie.

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

jesli odzyskam 100% wkładu bede zadowolony, jednak proces odbudowy proponuje w ramach jakiegos BRM, zeby sie nie okazalo ze majac np 100$ bedziesz gral turki za 4$ bo wtedy mozesz sie zupelnie wyzerowac. Te daty, ktore podales sa dosc optymistyczne, uwazaj zeby presja czasu nie sklonila Cie do "nadgonienia" w turkach na ktore nas nie stac ;]

Odpowiedz
Cytat
umothi

ja również będę zadowolony jeżeli odzyskam swój wkład

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

w sumie to bardzo dobra opcja byloby dazenie do nabudowania rolla pozwalajacego grac 2,2$ 180man na starsach, w ktorych radzisz sobie bardzo dobrze... i np gdbys w kolicach wyplaty pierwszej transzy dysponowal takim rollem bylbym sklonny nawet poczekac troche dluzej na kase jesli pozwoliloby Ci to grac te 2,2 zamiast wyplacic wiekszosc rolla i dalej grac totalne mikro.

Odpowiedz
Cytat
uczniak

Napisane przez MisterFab

Jeżeli ktoś ma wykupioną subskrypcję to sharku niech wyfilturuje gry od 14 grudnia rush only. Gry w tym okresie wyniosły około -300$.
Proszę o opinie.

Na podstawie przedstawionych liczb proponowane daty i kwoty uważam są w porządku. Proszę jednak o screeny z wysokością bonusa i edge, z wiadomych wzgłedów jesteśmy już poza etapem wierzenia sobie na słowo:)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Odpowiedz
Cytat
kubas83

Napisane przez uczniak

Napisane przez MisterFab

Proszę o opinie.

Na podstawie przedstawionych liczb proponowane daty i kwoty uważam są w porządku. Proszę jednak o screeny z wysokością bonusa i edge, z wiadomych wzgłedów jesteśmy już poza etapem wierzenia sobie na słowo:)

ja nie bede oryginalny i
+1

gl mrfab

Odpowiedz
Cytat
uczniak

ok, dzięki i powodzenia w odbudowie. fajnie jakbyś przedstawił swój plan, ale tak czy siak GL

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Plan odbudowy na 1.1$ rush a później 4.4$ rush ( na których mam najlepsze wyniki). Napisałem do supportu prośbę ftp o zablokowanie mi wszystkich gier HU, żeby mnie nie kusiło.

Odpowiedz
Cytat
kubas83

no to w pore
bo dzis chyba cykales

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

byloby fajnie jakbys co jakis czas dawal znac jak Ci idzie

Odpowiedz
Cytat
uczniak

Fajnie że się odblokowałeś na sharku, szkoda że dowodzi to kolejnego kłamstwa, bo jakoś jesteś na HU z tego okresu na plus, więc nieprawdą (albo niecałą prawdą) jest że przegamblowałeś na tym rolla.

To jak to było naprawdę?

Trochę wygrałeś, zrobiłeś cashout, wydałeś na święta, albo dziwki i koks, albo przegamblowałeś na czymś innym (cash, buki, ruleta). Potem myślałeś że uda się to samo drugi raz, ale nie wyszło. Pytanie czy ten pierwszy cashout zdążyłeś wydać, czy masz ten hajs poza pokerroomem, ale niespieszno Ci do jego wpłaty...

Odpowiedz
Cytat
kubas83

moze jakis update co tam u ciebie??

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Atakuje 1.1$ i 4.4$ idzie mozolnie ale dam radę - dostałem nawet tymczasowe odznaczenie.

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

lepiej mozolnie ale konsekwentnie niz chaotyczne zapedy ;)

gl zatem

Odpowiedz
Cytat

MrFab proszę o zwrot na drugi stacking, gdzie zainwestowałem w Ciebie 50 $ , nadal kasy nie mam !

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

@bakssss86
musisz uzbroic sie w cierpliwosc, wszyscy czekamy na $$ a MrFab powoli odrabia strate, dajmy mu czas. Pozatym o ile sie nie myle ten staking zostal wystawiony pierwszy wiec pewnie bedzie splacany w pierwszej kolejnosci... no chyba ze uda sie dwa jednoczesnie.

Odpowiedz
Cytat