5ty i grosze wysakowali klasycznie w 3 aktach a byl od 300 left do okolo bubla ft cl , no moze wkoncu niedziela
roll: 4281,36
5ty i grosze wysakowali klasycznie w 3 aktach a byl od 300 left do okolo bubla ft cl , no moze wkoncu niedziela
roll: 4281,36
8 my i grosze , dobrze ze maly + z niedzieli i ciaglosc ft co sesja, jade do Pardu zaraz , pzdr
roll: 4451,68
dokladne podsumowanie wrzuce jutro bo gram , srednio -300 * 3 sesje czas dzis to zmienic
znowu w plecy mimio 2 * sft - ogolnie kumulacja z pszemkiem 2 ostatnie nie duze sesje 5 semi ft ( 10,10,11,11,17) i w dół lecimy ciągle , dodatkowo gruby dipek w b11 gdzie przy 150 left stakofik z donem qq-a9 , ale takie swingi w mtt to std i trzeba robic swoje , dzis gram na 95%
po niedzieli + paczka + 3 sesje
roll: 3328,56
nie da rady holdowac gajz na masywnego cip lida
♠_evil:
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4342834_C019551DE7
jutro apdejtne dokladny stan hajsow bo wrocilem na chate i gram juz ale ostry wpierdol trzyma mocno
ogolnie nie chce mi sie wrzucac lapek bo jest ciagle to samo budowanie bez sd staka i wpierdalanko wszystkiego jak leci - szip potrzebny pilnie
pt +sob -324,67
niedz -647,35 + (paczka -24,6)
pon -248,54
roll:2083,4
dalej opor ale moglbyc przelom na sft 2r1a std flipek w plecy + dipy = baty , jeszcze poza stejkiem w tricku na ftp na ft 2* ak-kj i out 7my zamiast szipka , przerwa i walcze dalej - profit tu bedzie
roll: 1941,53
Napisane przez asiarat
na odwrócenie runa Włosi w afi![]()
♠_cool: , na avek lepsi z prawej czy lewej ???
:nh ja biorę tego po lewej
Czarny bambo król cygańskiego zajebu już od kilku dni, dumnie reprezentuje mój starsowy nick. Dobry wybór.
Czarny bambo!! :nh
Zainspirowałeś mnie tą zmianą avatara. Ja postawie na znany i ceniony zespół muzyczny

Stawiam na tego z lewej
jak by sie ktos nudzil ft h44 odpalilem w u brata na lapku 3 turboski bez hema zobaczymy czy sie cos urodzi
chujnia bo donkament ft ale flipek nie siadl i out 5ty prawie 2,5k , w niedziele podam dokladny stan ale wskakujemy na ponad 4k a izi mogl byc szipek