niestety caly czas blisko szipu , slowacki agrotardzio z rozdania wyzej wlasnie 7k za 3cie zabral
rozliczenie zrobie w sobote poniewaz chce zagrac conajmniej jedna sesje
roll: 7164,52
niestety caly czas blisko szipu , slowacki agrotardzio z rozdania wyzej wlasnie 7k za 3cie zabral
rozliczenie zrobie w sobote poniewaz chce zagrac conajmniej jedna sesje
roll: 7164,52
Napisane przez etnomalczik
proszę zwrot
Ja jednak zostawie swoje udziały. Proszę tylko o zwrot zysku.
znow ta sama sytuacja grane 6h i ujebany flipek pod koniec , raczej nie zdąże jutro tego rozliczyc wiec pewnie po świętach się z tym uporam
roll : 6994,34
sesja bez historii, jutro parwdopodobnie nie gram (a jak juz to pewnie wieczorem start
roll: 6699,25
Zgodnie z umową rozliczenie powinno nastąpić po 30 dniach (zacząłeś kontynuacje od 26.02.) a nie od tego kiedy Ci się zachce
dobra rozliczenie wyglada tak :
6521,75 - 4000 = 2521,75 * 0,4 = 1008,70 ( moj profit )
1531,05 - profit investorów (nadwyżka do odeslania)
10% - 153,10
5% - 76,55
2% - 30,62
1% - 15,31
Mielismy prawie 7k profitu - niestety waraiancja zrobiła swoje , teraz proponuje kontynuacje na 45 dni ( zmniejszymy wariancje - wiekszą iloscią sesji )
zwolnilo sie 11% ktore przejmuje ja (7,5% jest dla gibkiego o ile jest zainteresowany)
i dzis startujemy z III czescia ktora bedzie gruba ♠_thumbsup:
kto nie dawal tutaj nika do odeslania profitu niech to zrobi - kase dla rezygnujacych wysle dzis - reszta profit dostanie jutro
jeżeli ktos chce na pszemka (888) niech pisze nie ma żadnego problemu zebym tam odeslal
pzdr
Napisane przez etnomalczik
zgodnie z ostateczna wersja zostaje, ale profit prześlij na e.....y
podaj mi pełny nick na priv
jezeli ktos nie chce tutaj podawac pełnego nika niech tez mi wysle na priv poniewaz mam zbyt wiele transferów i chce zeby do kazdego doszlo bez pomyłek
w sumie chyba powinieneś gdzieś mieć nicka ale dla pewności, nadwyżkę odeślij na GrzegorzT3
nie da rady szpaqu - sam mam za mało % a wiem ze bedom tu hajsy, 1 wsza sesja z dipowaniem b55 ale bez koncowki
roll: 3846
powoli zaczynam odsylke profitu
dobra zostal : P0********3r - chyba zoluzelu ??? + etnomalczik + santhie niki na priv z reszta załatwie gg/skype
+ gibki dopłata ale sie nie pali trzeżwiej
powinno byc ok