ok, rozliczamy
odeslij kase jak najszybciej
oferta nie wyglada mi na walek (kwota, ziomek wzial 40%), poza tym wg sharka wszystko co gra to te gierki na ktore jest stejk
jedyna opcja, ze przegamblowal na cashu albo innym roomie i milczy
mam nadzieje, ze jest inaczej
odezwij sie kolego i napisz o co chodzi
Lol,żaden wałek, nie mam czasu niestety na gre. Po 30 dniach stakingu się z Wami rozlicze i dogram reszte stakingu za swoje w ramach jakieś małej rekompensaty. Tak wyszło, że mam strasznie mało czasu ostatnio. Na chwile obecną wygląda to tak, że jest 684 gry i +151,34$.
Edit
Oj sory zobaczylem, że chcesz rozliczenie durex, no jesli tak to spoko, moge zagrac satki do ss i sie w kazdej chwili rozliczyc. Także czekam na Waszą decyzje.
fajnie, ze sie odezwales
tak chcialbym rozliczyc, spoko to zagraj te satki za punkty i rozlicz
pozdro
ok, no wcześniej się nie oddzywałem bo nawet nie miałem takiej możliwości.
Shark pokazuje równe 156$, Ja wiem, że nie naiczył mi jednego turnieju i że u mnie w Hm2 jest 151$ ale już nie będę w takim razie kombinował niech będzie 156$ + 22$ z satek (weszły 2 z 8, dużo bad beatów) = 178$. Satelity policze jako profit dla inwestorów.
156$/2 = 78$
78$+22$ = 100$ - 100%
Durex86 - 140+40 = 180$
JASIU23 - 70+20 = 90$
Jakby się coś nie zgadzało to piszcie. Kasa została rozesłana. Sorry za nie wywiązanie się z ustaleń ale nie myślałem, że ąz tak będę zawalony obowiązkami.
kasa doszla dzieki
jak ogarniesz te sprawy i bedziesz mogl normalnie grindowac to masz mojego skypa
pozdrawiam