Coś dobrego się dzieje?:)
ano szkoda, troche obserwowalem gre i widzac niektore stack offy stwierdzam ze jak gram mtt to jestem mega murkiem;)
tak czy siak dzieki za gre jeszcze kiedys zainwestuje!
gl
Napisane przez TomaszPB
Szkoda Sunday500 gdzie miałeś 40k i tego turnieju na FTP... No ale trudno...
o s500 akurat mam do siebie pretensje, jedno rozdanie zagrałem zbyt asekuracyjnie, a jedno spewnąłem i w obu przypadkach mnie pokarało
najpierw po otwarciu z 55 na 40bb z utg i flacie od podobnego stacka dostałem shove 12bb i powinienem izolować z moim murkowym wtedy imagem a zagrałem call/fold, a potem ostatnie rozdanie vs nanonoko, dostałem 2-3 3bet w kilka rozdań od niego i odwinąłem się z KQ, co akurat na tego bota jest bez sensu
teraz irish open i wpt barcelona, to po powrocie będzie znowu głód gry i może przełoży się to na jakiś lepszy rezultat, chociaż nie miałbym nic przeciwko żeby następny bink wypadł w jakimś grubasku na scoopach
Zagraj jutro Big11, Big55, Big109, Big162, Hot11, Hot16,50, Hot55, Hot75 i na dokładkę Super Tuesday za 1050$
Albo chociaż same Super Tuesday. Zaszalejmy
nie planuję grać sesji w najbliższym czasie, więc dzisiaj wieczorem rozsyłam zwroty
Napisane przez HTAndrzej5
nie planuję grać sesji w najbliższym czasie, więc dzisiaj wieczorem rozsyłam zwroty
I jak tam, rozsyłałeś już?