Przejdź do forum
2000 DoNów 11$ Turb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2000 DoNów 11$ Turbo - VAMOS

76 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
5,194 Wyświetlenia

W tym temacie będę wrzucał wykresy z gier
postaram się co 100 gier

Odpowiedz
Cytat
75 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wpłaty:
bania12345 wpłacone 400$ (55%)
mcmc91 - wpłacone 160$ (22%)
mathiu1 - wpłacone 160$ (22%)

startuje z 720$

gram pod nickiem OskarekDON w sieci Ongame zawsze na sharkscope będziecie mogli mnie sprawdzać

postaram się wrzucać wykres co 100 gier

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1

GL!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pierwsza setka już zagrana :)

standardowe swingi :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mega chujowy dzień...

aż 25% sitów odpadam na bubble... gdyby głupie 1 na 5 razy z tych sytuacji gówno się utrzymało to bym był na plus a tak tylko 51% ITM....
-170$, razem z rb -50$ no ale co mi z tego? 192 gry za mną... wieczorem jeszcze pogram póki co przerwa

Odpowiedz
Cytat
bania12345

Nie wazne jak ktos zaczyna, wazne jak ktos konczy :D
Turbo DONy sa nieco bardziej swingowe zwlaszcza SH, wiec nie ma co sie lamac :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no niestety
20 buyinowe swingi to mam zawsze :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

póki co masakra aż wstyd wrzucać te wyniki ale tak mi źle idą końcówki sesji że to jest jakaś masakra :D sesja wygląda normalnie i powiedzmy zostaje mi np 10 stolików i wszystkie przegrywam... każdą rękę...
zaznaczyłem to na tym pseudo wykresie...

póki co 100 gier dziennie się staram grać ale zobaczymy, jak będzie tak dalej szło to jeszcze zejdę na chwilę na 5$ :/ wiem że to dopiero 13% ale nie idzie po mojej myśli

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no ja pierdole taki run akurat na stacking...
lepiej nic nie mówić... ale schodzę na 5$ póki co bo na 11$ nie ma sensu grać z takimi wynikami... nie wiem co się dzieje ale może na 5$ trochę odrobię

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1

Jak idzie?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

słabo... strasznie slaby start miałem
trochę zmieniam system tzn wcześniej miałem zamiar grać o 13-17 ~100 gier dziennie ale o tej porze praktycznie sami regsi i non stop te same osoby,
wieczorami idzie lepiej więcej osób, przejdę na wieczorne granie
zrobiłem też kilka dni przerwy bo odechcialo sie grac przy takim runie no i jezdzilem po warsztatach z samochodem
póki co tylko 435 gier i aż -390$ no ale z rakebackiem jest -150...
odrobić odrobię :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak widać powoli ale wracam na tory... ważne że nie przegrywam :D
chociaż i tak dalej mam takie etapy z serią z karabinu po ryju gdzie przegrywam 6-7 gier pod rząd
dziś np przegrałem KK na flopie K38! :D jakiś typ co miał 5k w stacku sprawdził sobie mnie z 25o a tak :D turn 4 river 6 gg :D
KK na AJ na flopie KJ2 :D J J spadło i gg :D
podczas tego "rusha" przegrałem jeszcze wtedy AA na A8 AA na A6 (2x na kolor preflop allin)
nie będę pisał o rozdaniach ale śmieszne to jest czasami
ważne że już prawie 300 gier na 0

i jeszcze taka ciekawostka
wyciąłem na szybko tak te 3 mega zjazdy i co?

Odpowiedz
Cytat
bania12345

^^ _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

juhu :D

teraz w górę do końca

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

żeby nie było już zjazd był na -80$... w 20 gier no bo nie może być tak że idzie ok... reka za reka przegrywalem... chwila przerwy i moze znowu usiade

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

naprawde kurwa załamuje mnie ten poker....
ile dziś sytuacji chorych przegrałem to się w dupie nie mieści...
póki co 867 gier, z rakebackiem -51$ ;/ co z tego jak dziś sesja na -100 wczoraj -40 nie bylo by tych zjazdów gdyby nie takie czesciowe chore sick runy...
jest ok gram normalnie i nagle zaczynam przegrywać, boje się wsunąć stacka czy sprawdzić na bubble z AK AQ czy TT bo czuje ze sie nie utrzyma ale gram z tym bo tak powinienem grac i nie moge foldować bo mam sick runa...
Nie wiem kiedy się to odwróci... jeszcze 1133 gry i mam nadzieję że w końcu będzie plus... póki co dla was lekki minus bo tylko -50$ z rb ale dla mnie jest to spory minus bo nie moge przegrac ~530$ gdzie wiem ze zle nie gram, nawet ostatnio zgadalem sie z jednym kolesiem na skype z roi 8% i mowi ze gram dobrze duzo lepiej niz inni a mimo to mam takie masakryczne wyniki... wiem że dam radę! Będzie plus na koniec bo musi być... wstyd mi za takie wyniki

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mamy mały problem ;/
za sierpień przepadło mi 20% rakebacku bo zapomniałem że na nowym koncie muszę wyrobić 1k i za sierpień dostałem 40% zamiast 60, za wrzesień już będzie normalnie 60...
za późno zacząłem grać niestety w sierpniu (pozno zaczal sie stacking) bo tak naprawdę grałem 5 dni może i zrobiłem 342$ rake, zatem przepadło aż ~70$
biorę to na swój koszt, tzn jeśli przekroczymy 1k tak by się podzielić to 35$ przekazuje wam.
Powiedzmy że końcowy roll to 1100$
profit - ~380$ / 2 = ~190$ niby dla mnie to od tego odejmuje 35$ i przekazuje wam czyli 155 dla mnie i 225 dla was
moja wina bo mogłem was poinformować o tym że nie wyrobię się z 1k w sierpniu ale zapomniałem
wy na tym w teorii nic nie stracicie jedynie ja tracę swoją połowę z tych 20% plus oddaje z ewentualnego swojego profitu to co byście dostali za te 20%

Odpowiedz
Cytat
bania12345

Jezeli w ten sposob zobowiazujesz sie rozwiazac ten problem to ja jestem na tak.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dla was szczerze mówiąc nawet lepiej bo teraz muszę jeszcze 70$ więcej zarobić na końcowy wynik :)
biorę się za grę i wiem że jeszcze na koniec będziemy się cieszyć wszyscy :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie no jestem załamany... naprawdę idzie mi tak tragicznie jak nigdy...
najgorsze jest to że akurat na stacking i akurat teraz ;/
na ten moment na 11$ idzie kurwa tragicznie, rozdanie za rozdaniem przegrywam.... i te zjazdy znowu. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
na 5$ idzie normalnie, lepsze rece sie utrzymuja
wykres z 5$ jest bardzo dobry...
na ten moment schodzę na 5$ by chociaz odrobic do poczatkowego ;/
tak byscie nic na tym nie stracili

Odpowiedz
Cytat