Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

1k MTT(273/1000)

91 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
9,231 Wyświetlenia

Napisane przez CichyGrzmot
A co Ty myslisz, ze komus sie chce jechac pol polski, tracic 2 dni, zeby komus dac nauczke, bo mu ukradl 300zl ?

Dasz mi 300zł? :D

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

A co Ty mi dasz ? :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
kloose

A co Ty mi dasz ? :rolleyes:

:D :D :nh

Odpowiedz
Cytat
Zen85

Gratuluje tutaj ludziom inteligencji. Pierw stackujecie noname... potem udostępniacie jego dane osobowe, gdyby koles wszczął postępowanie cywilne o zadośćuczynienie za rozpowszechnianie bez uprawnienia danych osobowych paru z was by leżało.

Radzę nie zwracać uwagi na siebie prokuratury... bo technicznie rzecz biorąc zgodnie z najnowszą ustawą cały obrót tych pieniędzy pochodzi z przestępstwa niestety... więc proponuje nie stackować, ani się nie wychylać. :)

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Z tego co mi wiadomo, to nikt nie podawal jego adresu zamieszkania, a jego imieniem i nazwiskiem moge rzucac na prawo i lewo...tak samo jak linkiem do firmy stolarskiej ojca zlodzieja.

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

Z tego co mi wiadomo, to nikt nie podawal jego adresu zamieszkania, a jego imieniem i nazwiskiem moge rzucac na prawo i lewo...tak samo jak linkiem do firmy stolarskiej ojca zlodzieja.

ale nazywać publicznie złodziejem już raczej nie możesz _biggrin: _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Zen85

Wyobraź sobie scenariusz , ktoś idzie stłuc kolesia ... ten zostaje pobity... zgłasza to na prokurature i wygaduje sie ze to za dlugi pokerowe... wyobraz sobie dalsze konsekwencje postępowania prokuratora rejonowego

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Hahahhahahaha...no bez jaj :D :nh Ale dlaczego nie moglbym zlodzieja nazwac zlodziejem ?

Zen, a kto tu mowi o pobiciu ? Ja bym mu obcial sekatorem jaja _cool:

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

Hahahhahahaha...no bez jaj :D :nh Ale dlaczego nie moglbym zlodzieja nazwac zlodziejem ?

Zen, a kto tu mowi o pobiciu ? Ja bym mu obcial sekatorem jaja _cool:

dlatego samego powodu co nie możesz podać pełnych danych osobowych _p: _p: _p:

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Prawa nie studiuje, ale wydaje mi sie, ze nie masz racji. Chociaz oczywiscie moge sie mylic :)

Odpowiedz
Cytat
Kuubek

Witam już dzisiaj nadrabiam, naprawdę nie mogłem ostatnio. Nic nie przegamblowałem nawet nie miałem dostępu do neta wieczorem wrzucę podsumowanie sesji sorki, że tak wyszło ale czasem wypadnie coś niezależnie od nas, ale nie zmienia to faktu że się na pewno wyrobie do końca terminu stakingu.

a tak serio, szkoda inwestorow :rage:

Odpowiedz
Cytat