Napisane przez CichyGrzmot
A co Ty myslisz, ze komus sie chce jechac pol polski, tracic 2 dni, zeby komus dac nauczke, bo mu ukradl 300zl ?
Dasz mi 300zł?
A co Ty myslisz, ze komus sie chce jechac pol polski, tracic 2 dni, zeby komus dac nauczke, bo mu ukradl 300zl ?
Dasz mi 300zł?
Gratuluje tutaj ludziom inteligencji. Pierw stackujecie noname... potem udostępniacie jego dane osobowe, gdyby koles wszczął postępowanie cywilne o zadośćuczynienie za rozpowszechnianie bez uprawnienia danych osobowych paru z was by leżało.
Radzę nie zwracać uwagi na siebie prokuratury... bo technicznie rzecz biorąc zgodnie z najnowszą ustawą cały obrót tych pieniędzy pochodzi z przestępstwa niestety... więc proponuje nie stackować, ani się nie wychylać.
Z tego co mi wiadomo, to nikt nie podawal jego adresu zamieszkania, a jego imieniem i nazwiskiem moge rzucac na prawo i lewo...tak samo jak linkiem do firmy stolarskiej ojca zlodzieja.
Z tego co mi wiadomo, to nikt nie podawal jego adresu zamieszkania, a jego imieniem i nazwiskiem moge rzucac na prawo i lewo...tak samo jak linkiem do firmy stolarskiej ojca zlodzieja.
ale nazywać publicznie złodziejem już raczej nie możesz ♠_biggrin: ♠_biggrin:
Wyobraź sobie scenariusz , ktoś idzie stłuc kolesia ... ten zostaje pobity... zgłasza to na prokurature i wygaduje sie ze to za dlugi pokerowe... wyobraz sobie dalsze konsekwencje postępowania prokuratora rejonowego
Hahahhahahaha...no bez jaj
:nh Ale dlaczego nie moglbym zlodzieja nazwac zlodziejem ?
Zen, a kto tu mowi o pobiciu ? Ja bym mu obcial sekatorem jaja ♠_cool:
Hahahhahahaha...no bez jaj:nh Ale dlaczego nie moglbym zlodzieja nazwac zlodziejem ?
Zen, a kto tu mowi o pobiciu ? Ja bym mu obcial sekatorem jaja ♠_cool:
dlatego samego powodu co nie możesz podać pełnych danych osobowych ♠_p: ♠_p: ♠_p:
Prawa nie studiuje, ale wydaje mi sie, ze nie masz racji. Chociaz oczywiscie moge sie mylic
Witam już dzisiaj nadrabiam, naprawdę nie mogłem ostatnio. Nic nie przegamblowałem nawet nie miałem dostępu do neta wieczorem wrzucę podsumowanie sesji sorki, że tak wyszło ale czasem wypadnie coś niezależnie od nas, ale nie zmienia to faktu że się na pewno wyrobie do końca terminu stakingu.
a tak serio, szkoda inwestorow