znowu dzien w pizdziec,ale tyle sick spotów ze masakra nie wiem czy podczas tego euro to ludzie napierdoleni czy jakies soul ready maja ale dostac snap call reshipa na 25bb efektywnych gdzie goscia pokrywalem stackiem od k4o to chyba tylko na euro. powinno byc grubo a wyszedl klasycznie huj w dupe, raz niby powinienem wyrzucic na m7 88 , ale gosc non stop callowal moje openy i probowal robic jakies dziwne movy wiec postanowilem pierdolic ICM i mu wrzucic niestety tym razem pokazal rakiety.jutro nowy dzien nowy mecz dalej pijaki przy stolach,wiec trzeba ich wydoic tylko trzeba zaczynac wczesniej bo dzisiaj od 22 do teraz 72 sity i jeszcze kolo poludnia kolo 30 wiec norma jest. jutro wykupie abonament na sharku to zaczne regularnie wrzucac dokladniejsze staty z sesji
@Potrzebna pomoc, wczoraj gralem sobie sunday supersonica i mi wyjebało neta,wiec zadzwonilem do kolegi zeby mi dokonczyl turasa i starsy napisaly do mnie zebym wyjasnil swoje powiazania z tym że kolega,wiec napisalem ze wyjebalo mi neta i poszedlem sie do niego do domu zalogowac i dostałem taka odp.
Spoiler
Witaj Rafał xxx!
Z powodu Twoich bliskich relacji z graczem "tosteros", zostałeś
pozbawiony przywileju gry na PokerStars. Nie możemy pozwolić, aby wyżej
wymieniony gracz uzyskał dostęp do naszych stołów poprzez Twoje konto.
Przykro nam, że Twoje konto zostało zamknięte na skutek przewinień
innego gracza. Prosimy jednak o wyrozumiałość, gdyż nasza polityka ma
na celu ochronę uczciwości naszych gier.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.
Uwaga: Prosimy nie otwierać kolejnych kont, ponieważ jest to naruszeniem
naszej Umowy Licencyjnej. Wszelkie nowe konta duplikaty zostaną zamknięte
bez ostrzeżenia i będziesz odpowiedzialny za wszelkie straty z tego
powodu. Dodatkowo fundusze mogą zostać skonfiskowane.
Pozdrawiam
Paola R
Dział Bezpieczeństwa Poker?Stars
Prosimy pamiętać, że PokerStars NIGDY nie poprosi Cię o ujawnienie
hasła przez telefon, e-mail ani na czacie. Bez względu an okoliczności
przestrzegamy przed podawaniem komukolwiek swojego hasła z loginem.
wysłałem im skan dowodu wszystko... ktoś ma jakieś pomysły?